Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games kondigt Alhambra: Het Rode Paleis aan

Dit jaar nog verschijnt Alhambra: The Red Palace. White Goblin Games heeft bekendgemaakt dat zij deze zullen gaan vertalen naar het Nederlands. Alhambra: Het Rode paleis is een op zichzelf staand spel dat zich afspeelt in het Alhambra-universum en een nieuwe gameplaystijl biedt. Deze standalone uitvoering is speciaal ontworpen voor meer complexiteit in het basisspel.

Zo zijn er Bewakers, die het kiezen en bouwen van gebouwen spannender maken en nieuwe krachtige extra acties introduceren die je dichter bij de overwinning kunnen brengen. Daarnaast zitten er nu 3D gebouwen bij.

De beschrijving leest alsvolgt:

De beste bouwmeesters uit Europa en de Arabische landen willen hun bouwkunsten tonen. Werk mee aan de bouw van het Alhambra! In Alhambra: Het Rode Paleis verzamel je de juiste gebouwen en bouw je je Alhambra zo efficiënt mogelijk om aan het einde van het spel de meeste punten te verdienen. De gebouwen koop je met verschillende valuta, waarbij je probeert gepast te betalen, zodat je nog een actie mag uitvoeren! Alhambra: Het Rode Paleis is een opzichzelfstaand spel in de wereld van het bekende familiespel Alhambra. Het spel bevat extra modules en door de nieuwe bewakers en de houten gebouwen bouw je je Alhambra in 3D op tafel!

Zie ook de Engelse Kickstarter voor meer informatie.

 

Geplaatst door Yorn op 30-09-2023 10:50
Aantal keer bekeken: 944

Reacties


Er is nog niet gereageerd.