Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

4 Nieuwe Minny reisspelletjes van White Goblin Games in de winkels

Eerder dit jaar kwamen er al diverse Minny's uit. Kleine spelletjes die je in je broekzak mee kan nemen. Deze week zijn er vier nieuwe Minny's bijgekomen.

Lovely Leaves
Het is herfst en de bladeren vallen van de bomen. Het is aan jou om de bladeren op de puzzelkaarten in het juiste patroon te leggen. Elke speler heeft 5 puzzelkaarten met op de voor- en achterkant een patroon van 4 bladeren. 4 kaarten vormen de basis en de vijfde kaart wordt daar bovenop gelegd. Hopelijk lukt het jou om met 5 kaarten het patroon op de patroonkaarten te maken! 

Vind hier de laagste prijs



Loot - Shoot - Whiskey 
De saloon zit stampvol en iedereen schept op over zijn wilde avonturen. Plotseling laat iemand zijn buidel vallen, waardoor kleine goudklompen de hele vloer bezaaien. Heel even houdt iedereen zijn adem in. Raap ze op of zoek dekking, want de hel breekt los en de kogels vliegen je om de oren. Je pakt een fles whisky en duikt achter de bar. Loot – Shoot – Whisky is een snel kaartenduel dat niet beslist wordt door steen, papier en schaar, maar door goud, pistolen en whisky. 

Vind hier de laagste prijs

Hamsteren

Bereid je voor op de winter en probeer zoveel mogelijk voedsel te verzamelen…

Voordat de winter komt, moet je op zoek naar voedselvoorraden, maar alleen volledig gevulde kamers vullen je maag en leveren punten op. In Hamsteren probeer je alle kamers te vullen door alle velden in die kamer aan te kruisen. Als het resultaat van de dobbelsteen hoger is dan het aantal beschikbare velden in een kamer, moet je velden in een andere kamer aankruisen. Is er genoeg tijd om alle kamers te vullen? 

Vind hier de laagste prijs



Wollige Warboel
Je kat rent door de kamer in een poging om de bol met wol te pakken. Lukt het je de draad zo te wikkelen dat de kat naar zijn favoriete speeltjes wordt gelokt? 

Vind hier de laagste prijs

Geplaatst door Yorn op 05-10-2023 12:00
Aantal keer bekeken: 620

Reacties


Er is nog niet gereageerd.