Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dark Souls: The Sunless City aangekondigd

Zes jaar na de release van de originele Dark Souls: The Boardgame, volgt binnenkort een nieuwe basiseditie genaamd Dark Souls: The Sunless City. Deze variant concentreert zich op de events uit de allereerste Dark Souls en lijkt wat miniatures te lenen uit het eerdere deel.

Er is volgens Steamforged Games verder goed geluisterd naar de community om deze versie een soort verbeterde variant te maken van het origineel. Zo zijn de regels ververst en duidelijker opgesteld, is het gebrek aan verhaal opgelost door een nieuwe campagne toe te voegen en is het encounter systeem op de schop genomen. Wij vragen ons af of de campagne een stuk beter in elkaar zit, of dat het meer een gimmick gaat zijn. Het blijft Steamforged Games ten slotte, maar we zijn in ieder geval zeker nieuwsgierig.

Dark Souls: The Sunless City wordt weer coöperatieve Dungeon crawler en is speelbaar met 1-3 spelers. Heb je een andere uitbreiding, dan is met vier spelers ook mogelijk.

De lancering staat gepland voor 14 februari, zie ook hier voor meer informatie.


 

Geplaatst door Yorn op 29-11-2023 19:49
Aantal keer bekeken: 665

Reacties

Door Stef (278 reacties) op 30-11-2023 06:25
( PM )
Monster Hunter was goed van SFG en Sea of Thieves is ook goed ontvangen.

Als de nieuwste Horizon Forbidden West gameplay beter is dan de eerste - want daar hebben ze ook naar kritiek geluisterd - dan is de nieuwe Dark Souls wel interessant.