Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Gamlyn Games kondigt eerste spel met een IP aan voor hun Tiny Epic serie

Gamelyn Games, bekend van de Tiny Epic serie, heeft hun nieuwste telg in die serie bekend gemaakt. Op zich is dat niet zo bijzonder, maar deze keer gebruiken ze een bestaand IP. En niet zomaar een IP: Game of Thrones.

 

In het spel zal je de rol van één van de huizen op je nemen. Je uiteindelijke doel is de Iron Throne betreden en te heersen over de Seven Kingdoms. Je zult acties doen met dobbelstenen en multi-use kaarten.

 

Tiny Epic Doos

 

Het spel zal eerst op kickstarter verschijnen, dus hou die site in de gaten. Zijn jullie fan van de Tiny Epic serie? Welk spel is jullie favoriet? Wat vinden jullie van de setting in een bestaand IP?

Geplaatst door Dutchyoda op 24-12-2023 12:00
Aantal keer bekeken: 1222

Reacties

Door Budgetspelenpate (16 reacties) op 24-12-2023 14:37
( PM )
Ik vind aan de ene kant Tiny Epic-spellen wel leuk, maar het grote (hehe) probleem dat ik met de spellen heb is dat er in de categorie die ze doen (bijv worker placement, dungeon crawling, etc) altijd betere spellen zijn. Het is veel spel voor een klein doosje en de meeste spellen zijn niet slecht, maar Tiny Epic is heel erg "jack of all trades, but master of none", het zijn altijd "zesjes" of "zeventjes". Mijn persoonlijke favorieten zijn Galaxies (met exp) en Dinosaurs.
Vikings, Crimes en Cthulu heb ik overigens nog niet gespeeld.

Desalniettemin ben ik heel erg benieuwd naar dit spel.
Door Sanderanders (52 reacties) op 31-12-2023 09:15
( PM )
Waarom ga je er blind vanuit dat iedereen weet wat IP in deze context betekent? Waarom kort je het af? Ik moest het opzoeken en kwam op Intellectual Property.

Niet echt Idiot Proof.