Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu in de Winkels: Tales to Amaze (NL), Block Party

Vandaag is het weer tijd om te kijken welke spellen er de afgelopen week nieuw in de winkels zijn gearriveerd. Zo is de Nederlandse versie van Unmatched Adventures: Tales to Amaze verschenen. Deze Unmatched voegt een coöperatieve variant toe aan dit beproefde concept en een verhaallijn. Vorig jaar verscheen al de engelse variant, maar nu kan je dus ook met de Nederlandse editie aan de slag.

Ben je verder een escape room fan, dan zijn mogelijk Sidequest: 7Th Sea en Nemesis iets voor jou. Dit zijn namelijk escape rooms die plaatsvinden in het bordspel Nemesis thema en die van 7th Sea. Het enige nadeel is dat ze zijn ontwikkeld door de makers van de Escape Tales serie. En die zijn niet allemaal even goed.

Voor de rest zijn het voornamelijk veel partygames deze week die zijn verschenen. Een van de leukste van het rijtje is Block Party, waarin iedereen zijn woorden die die op zijn kaartje heeft, moet uitbeelden middels gekleurde blokjes. Stel dat er een magneet op je kaartje staat, dan moet je deze pixelachtig uitbeelden met de blokjes om anderen te laten raden wat het is.

Voor de rest dit keer een rustige weekje. Tijd over dus voor de backlog.

Vanaf nu in de winkels
Block Party
Don't Get Got
Get the Ick
Good Face Bad Face - Partygame
P for Pizza
SideQuest: 7th Sea
SideQuest: Nemesis
Unmatched Adventures: Tales to Amaze (NL)

Geplaatst door Yorn op 29-01-2024 08:00
Aantal keer bekeken: 629

Reacties


Er is nog niet gereageerd.