Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Love Letter, Dixit en Concept nu beschikbaar als print & play

De ultieme vorm van ‘budget’ spelen is gratis! Nu is dat soms lastig met alle verleidingen binnen de bordspelwereld, maar daarom is het af en toe leuk om een print & play spel te spelen. Hierbij print je de materialen uit en kun je direct aan de slag.

Asmodee heeft daarbij drie van hun spellen: Concept, Dixit en Love Letter print & play ready gemaakt, zodat je deze titels eens uit kunt proberen en eigenlijk ook gewoon voor een deel gratis kunt spelen!

Zo is de Love Letter Print & Play het volledige spel wat je met 2 tot 4 spelers kan spelen. Ook de regels zijn bijgevoegd.Bij de Dixit Print & Play gaat het om 36 van de 64 kaarten uit het basisspel die je gratis kunt downloaden. Let wel dat je flink wat inkt nodig gaat hebben voor die kaartjes.

 

Bij Concept Print & play gaat het om een demo versie van het gehele spel, waarmee je kan kijken of het wat is.

Om ze te downloaden, moet je een account aanmaken voor Asmodee Connect. Als je bent ingelogd krijg je ook direct toegang tot alle andere print & plays die al eerder beschikbaar zijn gemaakt, waaronder een Ticket to Ride: Stay at Home Editie waarbij je je treinroutes bestaan uit routes van de koelkast naar het aanrecht? En bijvoorbeeld Splendor Print & Play  Ook is het Paashaas Catan scenario gratis te downloaden en de soloregels van o.a. Five Tribes en 7 Wonders Duel.

Onze Dick heeft onlangs zelfs een print & play spel zelf gemaakt! De enige Print & Plays die ik wel eens heb gespeeld waren die van de prequel van Sleeping Gods en de demovariant van de nieuwe Time Stories cyclus. Spelen jullie wel eens print & plays? 

 

Geplaatst door Yorn op 18-02-2024 14:54
Aantal keer bekeken: 1203

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (555 reacties) op 18-02-2024 18:43
( PM )
Toen der tijd waren er ook unlock! Print en plays.
Die hebben we nog gespeelt, waren goed te doen.
(Volgens mij zij dat nu de mini unlocks geworden)

Verders af en toe wel eens een button shy spel als Print en playbof een Roll and Write.
Door Kierewiet (5 reacties) op 20-02-2024 16:13
( PM )
Leuk! alleen jammer dat de link naar Splendor Print & Play niet werkt.
Door MrLukkyNL (10 reacties) op 27-02-2024 23:11
( PM )
Links werken niet of zijn niet beveiligd...