Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De Transformers veroveren Robo Rally

Het lijkt haast een goede 1 april grap, maar het is echt zo, de Transformers gaan Robo Rally veroveren. De snelste robots ter wereld zijn samengekomen op Velocitron om in de legendarische Speedia 500 te racen voor het recht om over de planeet te regeren. 


Dus het is tijd om de motoren te starten en je wapens op te laden voor een chaotische race. In Robo Rally: Transformers speel je met robots zoals Megatron en Optimus Prime, terwijl je over een gevaarlijke renbaan navigeert en door de steden en woestijnen van de planeet raast. Je hebt verder de mogelijkheid om tussen je alt- (voertuig)- en bot-modus te wisselen om gebouwen in en uit te schieten, over obstakels te springen en rivalen aan te vallen. Bereik als eerste het laatste checkpoint om te winnen!
Er zit een nieuw parcours bij deze editie, verder zijn er ook nieuwe elementen zoals gebouwen, hogesnelheidswegen, smalle gangetjes en schansen. En er zitten in totaal 6 Transformers bij. Sinds Renegade Games de Robo Rally serie heeft overgenomen, zijn er al heel wat uitbreidingen verschenen. Het is daarbij leuk om deze twist ook te zien.

Voor wie Robo Rally niet kent, dit is een spel met programmable movement, waarin je vooraf bepaald welke richtingen je je robot op wilt bewegen. Echter je weet niet wat je tegenstanders hebben gepland, dus dat kan voor de nodige chaos zorgen wanneer je tegen elkaar aan blijft botsen.

Het spel is nog niet beschikbaar in de Nederlandse winkels als pre-order, hopelijk dat daar snel de mogelijkheid voor komt. De release staat in de Verenigde Staten gepland voor ergens in mei.


Geplaatst door Yorn op 09-04-2024 14:47
Aantal keer bekeken: 669

Reacties


Er is nog niet gereageerd.