Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Lorcana: Ursula's Return komt op 17 mei, wat is er nieuw?

Op 17 mei verschijnt Lorcana: Ursula’s Return. Dit is alweer de vierde set binnen de Lorcana serie. De set bevat officieel 204 kaarten, maar er zijn ook heel wat geheime kaarten buiten deze 204 stuks.


Nieuw: Een cooperatieve Quest
Nieuw in deze set is de komst van de Encanto familie die diverse kaarten bestrijkt, inclusief een nieuwe Madrigal classificatie. Maar de meest interessante toevoeging komt in de vorm van de Ursula´s Return Illumineer´s Quest, waarbij het spel verandert van competitife tegen elkaar, naar coöperatief samenwerken. Gezamenlijk moet je namelijk strijden tegen Ursula. Dit kan je alleen doen of tot en met 4 medespelers. Er zitten ook geheime overwinningskaarten in dit pakket die in een gouden boosterpack zijn gestopt en kunnen worden geopend als Ursula is verslagen. Al kan je ook gewoon het pakket openen als je deze doos koopt, maar ze winnen is natuurlijk leuker.

Verder is ook de Gateway box bekendgemaakt, die een introductiespel bevat om zo Lorcana gemakkelijker te kunnen leren. Deze zal samen met set 5 gaan verschijnen op 9 augustus. Vanaf 17 mei is in ieder geval  Lorcana: Ursula’s Return verkrijgbaar bij de lokale winkels, vanaf 31 mei zullen ze te krijgen zijn bij alle retailers.

Check hier straks alle sets en winkels.

 

 

 

Geplaatst door Yorn op 12-04-2024 12:10
Aantal keer bekeken: 432

Reacties

Door Zwaan (71 reacties) op 20-04-2024 08:24
( PM )
Vooralsnog steeds niet voor Lorcana gezwicht, maar daar gaat Ursula´s Return Illumineer´s Quest misschien verandering in brengen.