Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Ga het Duel aan in Lord of the Rings

Eerder in de week teasede Asmodee met een kortde video van Smeagol. Nu komt Repos Studio's, wat in de VS onderdeel is van Asmodee, om de hoek met nieuws over een gloednieuw Lord of the Rings spel waar je het met elkaar in Mordor gaat uitduelleren. Grote kans dat die twee berichten met elkaar te maken hebben.
 
In Duel for Middle-earth moet je partij kiezen. Speel als de Fellowship of the Ring, voorkom dat de vijand terrein wint en vernietig de Ene Ring. Of speel als Sauron en stuur je Nazgûls achter Sam en Frodo aan, waarbij je je hordes over vijandige steden verspreidt. Het lot van Midden-aarde ligt in jouw handen!
 
Wees echter niet bang dat dit een spel wordt zo ingewikkeld als War of the Ring, want dit compactere spel is al te spelen vanaf 10 jaar. De opzet gaat vergelijkbaar zijn met hoe 7 Wonders als Duel versie is omgebouwd en uitgegeven. Dus ook deze LOTR duelversie zal er gelukkig niets mee te maken hebben.
 
In oktober zal Sauron zijn pionnen naar voren brengen en zal de Gemeenschap van de Ring samenkomen in Rivendel. Kies je de kant van de Vrije Volkeren of de Legers van Mordor? 
 

Geplaatst door Yorn op 04-05-2024 15:19
Aantal keer bekeken: 513

Reacties


Er is nog niet gereageerd.