Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Intertoys

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (7 reviews)
BS rating 8

Algemene informatie

Adres:
Intertoys Hoofdkantoor
Handelsweg 15
Postbus 29
2740 AA Waddinxveen
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
0180-333526 
KVK:
29027869
Betalen met:
Acceptgiro, iDEAL, Creditcard
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 4.99
Hardware (pakketpost):
€ 4.99

Ervaringen met Intertoys

Door Dutchspirit (13 reacties) op 22-01-2016 13:16
( PM )
In de sundaysale Lego Jokerland gekocht voor 84,99. Verzendkosten zijn gratis en had ervoor gekozen om het bij de dichtstbijzijnde Intertoys op te halen. Bestelling werd snel verwerkt en heb ik woensdag opgehaald bij de Intertoys. Bestelling was netjes verpakt in een kartonnen doos met luchtkussens zodat de doos niet beschadigd raakt.

Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:80%
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 06-01-2017 11:39
( PM )
Een bestelling gedaan bij intertoys met als optie afhalen in de winkel vanwege de gratis verzending dan. Het lag al snel in de winkel en omdat ik pas een paar dagen later tijd had kon ik het gewoon ophalen. Goed verpakt en goede communicatie.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 09-01-2018 19:07
( PM )
Een Andor uitbreiding en Drakenwoud besteld. Op die eerste zat een langere levertijd, maar Intertoys heeft ze als 2 pakketten verstuurd!! Daar was ik erg blij mee zodat we direct konden beginnen met Drakenwoud terwijl de uitbreiding een dag later aan kwam.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Door Buur (750 reacties) op 12-01-2021 12:05
( PM )
Ik heb besteld: Terra Mystica
Aantal dagen tot bezorging: Na 14 dagen door Intertoys geannuleerd
Mijn ervaring: Slecht. Ik wacht nog steeds op antwoord op de mail. Er is geen communicatie mogelijk met iemand die mij een eerlijk, duidelijk en bevredigend antwoord kan geven.

Ik dacht een zeer goede aanbieding te hebben, 40% korting op Terra Mystica (29,95). Wegens de lockdown was het niet mogelijk om het spel af te halen in de winkel. Er moest gebruik worden gemaakt van de "lokale bezorgservice". Om een nog altijd onbekende reden is mijn bestelling bij het distributiecentrum geplaatst, en niet bij de winkel (en dat, terwijl dat op de website niet mogelijk was, dus ik heb dat niet zelf gedaan). Na twee weken zijn ze er achter gekomen dat het niet in het distributiecentrum lag, en is mijn bestelling geannuleerd. Het spel is echter nog altijd op de website beschikbaar ( kijk maar ), maar alleen in "een van de winkels". Ze zijn niet bereid/in staat om het vanuit die winkel naar mij op te sturen. En ze zijn ook niet in staat om er achter te komen in welke Intertoys-winkel het dan nog wel beschikbaar is (zodat ik het bijvoorbeeld door iemand die daar in de buurt woont kan laten bestellen). Dit is echt absurd. Nog nooit zo'n fout in een systeem bij een winkelketen meegemaakt... Het is duidelijk dat ze de voorraadgegevens niet op orde hebben, als ze niet kunnen vertellen waar het nu nog wel beschikbaar is!

Bij de telefonische klantenservice zitten aardige mensen die alleen kunnen antwoorden volgens een schema, waardoor je steeds hetzelfde antwoord te horen krijgt. Op e-mail wordt niet gereageerd, en bij Twitter gebruiken ze hetzelfde schema als de telefonische klantenservice :-) Wat een giller.

Ik heb verzending maar een 7 gegeven, ook al is er niets verstuurd.

Algemeen:50%Verzending:70%Communicatie:10%
Door Soundplay22 (33 reacties) op 02-02-2021 17:24
( PM )
Ik heb besteld: De zoektocht naar El Dorado (NL)
Aantal dagen tot bezorging: 0,5
Mijn ervaring: In de aanbieding gekocht (dankzij een prijsreactie op deze site) en laten bezorgen door een lokale winkel. Verzendkosten waren gratis. Rond één uur des middags besteld. Twee uur later een mail gehad dat het product klaar stond en om half zes stond iemand van de winkel voor mijn deur. Spel was ingepakt in een tasje en cadeaupapier, retourformulier etc er bij.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Door AnakinCC (1 reacties) op 21-12-2022 10:24
( PM )
Helaas een slechte ervaring.

Een leuk setje van lego in de aanbieding besteld tijdens Black Friday. Is nooit aangekomen via DHL, rustig contact opgenomen en netjes gebleven, en ze zeiden dat ze het gingen onderzoeken en de volgende dag een terugkoppeling zouden geven. Dat is niet gebeurd, Vervolgens weer contact opgenomen en in hun reactie leken ze het drukker te hebben met hun gelijk te krijgen dat ze niet beloofd hadden de volgende dag een terugkoppeling wel/niet te geven dan daadwerkelijk te onderzoeken waar mijn pakketje was gebleven en met een oplossing te komen.
Vervolgens nooit meer wat gehoord, nog 1 poging tot contact gewaagd zonder antwoord. Jammer dit ben ik niet van intertoys gewend, zonder Trusted Shops was ik nu €60 kwijt aan niks.

Ik heb ze alle ruimte en kans gegeven om het netjes op te lossen en ik had er ook geen haast mee, maar er is niets mee gebeurt, dit is de consequentie. Een negatieve review.

Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:30%
Door Donselaar (34 reacties) op 18-12-2023 07:21
( PM )
Ik heb besteld: Wingspan
Aantal dagen tot bezorging: -2
Mijn ervaring: verwachting was levering op dinsdag, zaterdag al in huis. Was prima verpakt en netjes geleverd.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%