Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Budgetspelen.nl Bring’n buy

Budgetspelen.nl Bring’n buy stand spelregels 2022

De Bring ‘n Buy stand op Spellenspektakel is een service van Budgetspelen.nl voor iedereen die zijn eigen bordspellen te koop wil aanbieden tijdens Spellenspektakel. Zo creëer je ruimte in je kast, verdien je aan je spellen én help je kinderen het recht terug te geven om te kunnen spelen! De commissie die we vragen komt voor het grootste gedeelte ten goede van het goede doel Right to Play.

Voorafgaand vragen we je een formulier in te vullen met daarop je naam, de titels van de spellen die je wilt verkopen, je prijs en een unieke code waarmee we je verkopen goed kunnen registreren en je onverkochte spellen aan het einde van de dag terug kunnen vinden.

Jouw spellen kun je registreren door het aanmeldformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar onze stand. De intake is open van 10:00 tot 13:00 aan de zijkant van onze stand (vlakbij de toiletten).

Voor wie het hele jaar door geld wil besparen. De Bring 'n Buy is een initiatief van Budgetspelen.nl. Wij zijn een prijsvergelijkingssite & community voor bordspellen die al ruim 5 jaar bestaat, leer ons kennen op www.budgetspelen.nl, we verwelkomen je alvast met veel plezier.


Maak je spellen klaar voor de Budgetspelen.nl Bring ‘n Buy!

 1. Per persoon mag je maximaal 10 spellen aanbieden. Hoe leuker je titels en hoe beter je prijs, hoe groter de kans dat je wat verdient en hoe minder spellen je weer mee naar huis hoeft te slepen.
 2. Er waren vorige editie enkele speltitels die niet goed verkochten. Om je onnodig gesleep te besparen, hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de lijst van spellen die niet goed verkochten en daarom dringend adviseren om niet mee te nemen. Grote kans dat je ze anders weer terug mee naar huis moet brengen.
 3. Spellen die hygiënisch niet verantwoord zijn om te verkopen tweedehands, nemen we niet aan. Denk aan Mouthguard Challenge of Speak Out.
 4. Spellen kunnen op de stand nog wel eens verschuiven, zorg er daarom voor dat jouw dozen goed dicht zitten. Doe dit met een stukje schilderstape, een elastiekje, een touwtje of pro-tip als je je dozen niet geopend wilt hebben: doorzichtig huishoudfolie. Niet goed dichtgemaakte dozen kunnen tijdens inname verwezen worden naar de Budgetspelen (p)repareertafel om alsnog dicht te plakken.
 5. Plaats op elk van je spellen een stickertje met de verkoopprijs en jouw unieke code. Gebruik een verwijderbaar stickertje, schilderstape of vastgeplakt stukje papier (zolang het de doos niet beschadigd) Wat niet goed werkt: Losse post-its, die vallen van de dozen af.
  Niet goed vastgeplakte/onleesbare stickertjes kunnen verwezen worden naar de Budgetspelen (p)repareertafel.
 6. De prijs mag je zelf bepalen. Weet je niet wat je moet vragen, kijk dan op Budgetspelen.nl voor de laagste nieuwprijzen van een spel. Deel de laagste nieuwprijs door de helft en je zit ongeveer op de tweedehands prijs. Hoe beter je prijs, hoe groter de kans dat je je spel verkoopt en met een lege tas naar huis gaat.
 7. Prijzen moeten bestaan uit hele euro’s. Dus geen € 18,95 etc. maar wel € 15.
 8. Zet op elk prijsstickertje je persoonlijke unieke code. De unieke code bestaat uit 2-3 initialen en een geboortejaar, bijvoorbeeld: CVE/1985. Op het aanmeldformulier vind je meer informatie hoe die aan te maken. Dan kunnen we je verkopen goed bijhouden.
 9. Vul vooraf het Budgetspelen aanmeldformulier in en neem deze mee. Hierop vermeld je je spellen plus je prijzen. Je kunt het aanmeldformulier hier downloaden.
 10. Nieuwe spellen kunnen we niet aannemen. Aangeboden spellen dienen daarom niet meer in plastic te zitten. Nieuwe spellen worden elders op de beurs al verkocht.
 11. De aangeboden spellen moeten compleet zijn, zodat de nieuwe eigenaar niet teleurgesteld straks de doos opent. Inclusief handleiding, of eventueel uitgeprinte handleiding erbij.
 12. De doos waar het spel in wordt aangeboden moet onbeschadigd zijn of netjes gerepareerd met bijvoorbeeld een stukje plakband.

Inleveren en ophalen
 1. De spellen die je wilt verkopen, kun je inleveren van 10:00 tot 13:00 uur bij de Bring 'n Buy intakebalie. Deze zit aan de zijkant van onze stand.
 2. Bij inlevering krijg je een lotnummertje mee, bewaar deze goed, want die heb je nodig om je spellen op te halen. Maak eventueel een foto van het nummertje om hem niet kwijt te raken. Tassen en/of kratjes/dozen kunnen niet bij ons blijven staan gedurende de dag.
 3. Ophalen van je spellen kan met het lotnummertje, van 15:30 tot 17:30 bij het Bring 'n Buy afleverpunt aan de zijkant van de stand.
 4. Je mag beide dagen spellen aanbieden, ben je er beide dagen, dan mag je je spellen op eigen risico laten overnachten op onze stand. Je hebt dan de keuze om ze zaterdag einde dag niet op te halen en dit pas zondag te doen.

15% Commissie voor Right to Play en standonderhoud
 1. Budgetspelen ontvangt een 15% aandeel van het totaal te ontvangen bedrag, afgerond naar dichtstbijzijnde halve euro (15% van €26 is € 3,90 en wordt bijvoorbeeld € 4.00). 10% van de commissie gaat naar het goede doel: Right to play. Zie voor meer informatie ook: https://righttoplay.nl/nl/. De andere 5% gaat naar het onderhoud van de stand, zodat we dit initiatief met veel plezier kunnen (blijven) organiseren.

Andere zaken
 1. Budgetspelen is niet verantwoordelijk voor het verkocht krijgen van je spel. I.s.m. Spellenspektakel bieden wij alleen een platform om kopers en verkopers samen te brengen. Het kan dus zijn dat al je spellen onverkocht blijven, hoe beter je prijsstelling, hoe groter de kans dat je spel wordt verkocht en je straks een lege kast hebt om weer te kunnen vullen.
 2. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen van je niet verkochte spellen of je te ontvangen geld. Budgetspelen is niet verantwoordelijk om de niet verkochte spellen of geld bij jou te krijgen, dit dien je zelf volgens de regels zoals geformuleerd bij punt 14 te doen.
 3. Vol = Vol. We hebben een stuk meer ruimte dit jaar, maar het kan toch vol raken. Daardoor bestaat er een kans dat we helaas moeten besluiten om eerder de inname te sluiten of om spellen te weigeren. Uiteraard gaan we ons best doen om zoveel mogelijk van jullie te helpen.
 4. Wij doen ons uiterste best om schade en/of diefstal te voorkomen, maar Budgetspelen en Spellenspektakel zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of vermissing.
 5. Je bent natuurlijk ook zelf van harte welkom om te kijken wat er allemaal verkocht wordt. Mocht je spellen willen kopen, neem dan contant geld mee. We werken niet met pinnen, om iedereen einde dag hun verdiende bedrag terug te kunnen geven.
 6. Alle niet opgehaalde spellen worden geschonken aan een goed doel van Budgetspelen zijn keuze.

Deze regels zijn er om alles zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Alvast bedankt voor jullie medewerking en we kijken er naar uit om jullie op onze stand te mogen ontvangen!