Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuw in de Winkels: Everdell uitbreidingen, Trekking Through History

Een nieuwe week gaat weer beginnen, de hoogste tijd om te bekijken welke spellen er nieuw te vinden zijn in de winkels. En er zijn weer wat mooie titels bijgekomen, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse uitbreidingen van Everdell! Deze waren al verkrijgbaar op Spellenspektakel en zijn nu ook overal in de winkels beschikbaar. Zowel Mistwood als Newleaf zullen je weer genoeg speelplezier bieden! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf nog niet verder gekomen ben dan het basisspel. Om een of andere reden lukt het niet om aan de uitbreidingen toe te komen. Wie weet hebben jullie meer geluk.

Verder is een van de leukere nieuwe familie/ gatewaygames verschenen in de vorm van Trekking Through History. Trekking through History bestaat uit drie rondes, die elk een dag van je reis vertegenwoordigen. Elke dag bezoek je een reeks historische gebeurtenissen en bij elke gebeurtenis breng je een aantal uren door. Onderweg verdien je punten als je je aan het reisplan houdt en historische gebeurtenissen in chronologische volgorde bezoekt. De toegankelijkheid van dit spel zorgt er voor dat die gemakkelijk uit de kast te trekken is.

Verder gaat de award voor grappigste speldoos van de week naar Trolls & Princesses uit de Game Brewer stallen. In dit nieuwste worker movement spel maak je deel uit van een van de trollenclans. Je krijgt overwinningspunten op veel verschillende manieren, waaronder het ontvoeren van princessen. Het is weer eens wat anders.

En tot slot mogen we Forever Home niet vergeten, een nieuwe titel van Birdwood games die ook wel bekend is van het spel Dog Park. Forever Home verschijnt volgend jaar ook in het Nederlands.

Zit er iets voor jou bij deze week?

Nieuw in de Winkels
Allegra (NL)
Amygdala
Delta
Everdell Junior
Everdell Uitbreiding: Mistwood (NL)
Everdell Uitbreiding: Newleaf (NL)
Forever Home
Hippocrates Uitbreiding: Agora
Kipp X
Kutna Hora: The City of Silver
Trekking Through History
Trolls and Princesses

Geplaatst door Yorn op 12-11-2023 10:36
Aantal keer bekeken: 1047

Reacties

Door GeneralDripple (71 reacties) op 12-11-2023 11:43
( PM )
Beide Everdell uitbreidingen vullen eindelijk de lege plekken in de big storage box. Nu nog op tafel.