Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Welkom allemaal op Budgetspelen.nl! Een overzicht





Van harte welkom op Budgetspelen.nl! De vergelijkingssite voor speelgoed zoals Lego, maar straks ook zaken als bordspellen, Playmobil en nog veel meer! Zo hoef je straks nooit meer te veel te betalen voor de uitbreiding van je eigen collectie of voor de cadeaus die je nog voor de Kerst moet kopen! Naast gaming is natuurlijk ook tegenwoordig speelgoed erg duur, vooral de prijzen op het gebied van Lego kunnen erg veel verschillen met zoveel verschillende aanbieders. Zie bijvoorbeeld Emma's huis waar meer dan 20 euro verschil zit tussen aanbieders. En wist je dat je best veel Lego onder de 10 euro inclusief verzenden kunt kopen? Lees snel verder!

Nu Budgetgaming nagenoeg alle games bevat die er momenteel verkrijgbaar zijn, werd het stiekem tijd voor een bonus project, Budgetspelen.nl! Zo kunnen we je op nog meer gebieden helpen om geld te besparen. Met een nieuw platform kunnen er altijd nog wat kinderziektes insluipen. Zie je nog bugs of ontbreken er ergens plaatjes of kom je iets anders tegen? Laat het dan weten in een reactie en we gaan er naar kijken! De eerste prijsreacties staan er al, dus wees welkom en kom erbij!

Nieuw account aanmaken voor Budgetspelen.nl
Welkom! Heb je nog geen account op Budgetspelen.nl, dan kan je hier rechtsboven een nieuw account aanmaken. Vanwege privacy redenen hebben we niet direct alle accounts overgezet van Budgetgaming, maar met een klik van de muis heb je een nieuw account en kan je direct reageren en prijsreacties plaatsen van mooie Legodeals die je bent tegen gekomen. Voor nu is er (nog) geen forum op Budgetspelen. Voor nu zal deze er ook nog niet komen, tenzij er echt vraag naar is. De reden hiervoor is dat Budgetgaming natuurlijk de hoofdsite is en we de community niet in die vorm willen opsplitsen. Kijk eens rond, zie je de sets waar je nog naar op zoek bent en die nog ontbreken? Laat het weten in de reacties!

Budgetspelen: Dé vergelijker voor speelgoed, te beginnen met Lego!
Voor nu hadden we beperkt de tijd, daarom kun je op dit moment alleen Lego vinden op Budgetspelen. Tevens was de website wat leeg geweest als we alleen ‘Lego’ hadden staan, daarom hebben we voor nu de belangrijkste Lego subcategorieën gebruikt in de balk hierboven (Star Wars, Creator etc.). Uiteraard gaan we voor de kwaliteit die je van Budgetgaming gewend bent en we hebben dan ook ons best gedaan om nagenoeg alle Lego sets die momenteel verkrijgbaar zijn toe te voegen. Mis je echter nog een set? Meld het dan hieronder en we voegen hem binnenkort toe!



In ieder geval is het de bedoeling om het assortiment steeds verder uit te breiden, zodat je straks een prijsvergelijker hebt voor alle speelgoedwensen. Denk aan bordspellen, Playmobil, misschien gaming merchandise etc. Deze indeling met alle Legosets is dan ook tijdelijk. Laat in de reacties weten welk type items jij graag op Budgetspelen zou willen zien. We zullen nieuwe categorieën waarschijnlijk straks in series straks gaan toevoegen, zodat steeds een nieuw genre(bordspellen etc.) in ene keer wordt toegevoegd. Het werd wat te vol om dit alles op Budgetgaming te doen. Daar ligt en zal de focus altijd liggen op games. Echter omdat alle games er zo’n beetje instaan, werd het tijd om een nieuwe uitdaging toe te voegen zodat we jullie straks ook op andere vlakken van dienst kunnen zijn met het vinden van de laagste prijzen!



Zoek voor max 5/10/15 euro mooie Lego cadeautjes voor onder de boom!
Ook de cadeauvinder is terug! Deze kun je vinden op de voorpagina! Vul simpelweg in hoeveel je wilt uitgeven voor een cadeautje en eventueel van welk genre (bijvoorbeeld Star Wars) en je krijgt direct een overzicht van de beste deals! Met een Budget van 10 euro kan je al heel wat leuke Lego cadeautjes vinden! Straks komt daar ook ander speelgoed bij en kan je kiezen welk type cadeau je zou willen uitchecken.




Hey! Er ontbreken nog enkele winkels en Legosets!
Dat kan kloppen! We hebben ons best gedaan om alle beschikbare sets aan de database toe te voegen voordat we je kennis lieten maken met Budgetspelen. Echter we hebben er ongetwijfeld nog een paar gemist (onder andere Duplo moeten we nog even flink mee aan de slag), hebben we er eentje gemist die jij zoekt? Laat het dan hieronder weten en we voegen de sets toe!

Verder klopt het dat er nog diverse winkels moeten worden toegevoegd, dit zal de komende week en de weken erna gaan gebeuren zodat de database steeds verder gevuld gaat worden en je een nog completer overzicht krijgt. Voor nu kan je ontbrekende winkels melden als prijsreactie of hieronder, zodat we ze kunnen gaan benaderen.

Er zijn vast ook andere vergelijkers, waarom Budgetspelen?
Omdat er voor games voorheen ook al vergelijkers waren 11 jaar terug, maar met Budgetgaming maakten we het mogelijk om jullie ook prijsreacties te laten plaatsen zodat je écht zeker weet dat je altijd de beste prijs hebt. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van aanbiedingen en de beste deals in de vorm van nieuwsberichten die je hier kunt vinden. Zo ben je nog beter up to date rondom de koopjes en aanbiedingen, die je ook gewend bent op Budgetgaming.nl. Verder hebben andere vergelijkers niet alle winkels, we gaan ons best doen zoveel mogelijk winkels hier aan te sluiten.

Tot slot zal Budgetspelen zogezegd langzaam maar zeker uitgebreid worden met andere categorieën zoals Playmobil, bordspellen en items die jij graag zou willen zien. Laat het weten in de reacties, hoe meer er een bepaalde categorie willen, hoe hogere deze op de prioriteitenlijst zal komen te staan.

Budgetspelen zoekt nog Legofans
Budgetgaming heeft een fantastische community dankzij jullie en tevens een fantastische crew. Hier gaat niets aan veranderen. Sterker nog, we gaan de crew sinds lange tijd straks weer eens uitbreiden zodat de energie die aan Budgetgaming besteed wordt gelijk blijft en straks Budgetspelen mede wordt gerund door enthousiaste communityleden die in hun vrije tijd Lego sparen. Ben jij een Legofanaat? Laat het dan hieronder weten! Wie weet kan je binnenkort meewerken aan dit kersverse nieuwe project en toetreden tot een gezellige team. We laten een select aantal straks toe tot de crew. Of stel je houdt van bordspellen of andere zaken die nog niet zijn gemeld, laat het weten in een reactie hieronder. Later komt hier nog een apart bericht voor. Samen komen we in ieder geval verder!

De officiele opening van Budgetspelen dé speelgoedvergelijker, het zusje van Budgetgaming!
Het is tijd om de website officieel te openen! Bij deze verwelkomen we jullie met veel plezier op Budgetspelen.nl! Kijk eens op je gemak rond! Het is nog wat kaal, maar daar komt vanzelf verandering in. We hopen je straks ook op Lego en ander speelgoedgebied van dienst te kunnen zijn. We zijn ten slotte Nederlanders en het leven is al duur genoeg! Heb je nog feedback, mis je nog iets, zie je foutjes in de lijsten of dubbele artikelen, heb je een categorie die je graag toegevoegd zou zien, laat het dan allemaal weten in de comments! Budgetspelen begint pas net, dus er moet nog het een en ander gebeuren om het geheel verder te verbeteren. Maar het begin is er! Voor nu: Van harte welkom iedereen!

Geplaatst door Yorn op 14-12-2015 10:33
Aantal keer bekeken: 7906

Reacties

Door Drafek (3 reacties) op 14-12-2015 12:43
( PM )
Welkom allemaal!
Door Xerxes (44 reacties) op 14-12-2015 12:47
( PM )
Het begin van iets moois!
Door Rickk1986 (1 reacties) op 14-12-2015 12:57
( PM )
Gefeliciteerd met de opening van Budgetspelen Yorn (en de rest van de crew). Ik ga ff kerstkadotjes uitzoeken!
Door Linguist (0 reacties) op 14-12-2015 12:59
( PM )
Ik denk dat ik hier actiever ga wezen dan op BG.
Door Xerxes (44 reacties) op 14-12-2015 13:00
( PM )
Quote:
Ik denk dat ik hier actiever ga wezen dan op BG.

Ja hoor, jou account is wel overgezet
Door Skull_kid (2509 reacties) op 14-12-2015 13:01
Rol: Forum Moderator
( PM )
Cool! Binnenkort eens even een topic aanmaken waar iedereen z'n collectie kan posten

Edit: Ah, nog geen forum volgens mij
Door Xili_Tollo (17 reacties) op 14-12-2015 13:04
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
welkom allemaal!
Door Jopvdsteen (27 reacties) op 14-12-2015 13:09
( PM )
Heb maar een account aangemaakt, lego ben ik niet zo van maar als er ook bord-/kaartspellen toegevoegd gaan worden is dit zeker de moeite waard!
Door ThaHobbit (0 reacties) op 14-12-2015 13:22
Rol: BG Redacteur
( PM )
Welkom allemaal!
Door Mesa (64 reacties) op 14-12-2015 13:35
( PM )
Mooie toevoeging! Ik wacht ook op de toevoeging van bord en kaartspellen!

Misschien leuk om een simpele knop te maken waarmee je gemakkelijk van Budgetgaming naar Budgetspelen kan switchen. Gratis reclame voor zustersites lijkt me.
Door Carientje (624 reacties) op 14-12-2015 13:40
( PM )
Leuk initiatief! Zal er veel gebruik van maken!

En als jullie boardgame fanaten zoeken! Ik ben een zeer fanatieke boardgamespeler met een actief tabletopgroep
Door Dutchspirit (13 reacties) op 14-12-2015 13:41
( PM )
Leuk initiatief!

Als jullie lego fanaten zoeken, meld ik me bij deze graag aan. Ben van fan veel Lego producten en verzamelaar van meerdere Lego sets / minifiguren en op de hoogte van meerdere speelgoedwinkels waar ze lego verkopen.

Groet,

Dutchspirit
Door Hylian_Knight (44 reacties) op 14-12-2015 13:43
( PM )
Ook groot LEGO-fan hier . Vooral van de Modular Houses en de grotere sets.
Door Gryphonrider (74 reacties) op 14-12-2015 14:30
( PM )
Direct een account aangemaakt
Zijn er plannen om de Lego adviesprijs te gaan weergeven?
Door Otined (8 reacties) op 14-12-2015 14:46
( PM )
Tof dit! Zelf groot bordspel fanaat, dus die zou ik graag gaan zien hier
Door Dutchspirit (13 reacties) op 14-12-2015 14:46
( PM )
@gryphonrider; dan kunnen wellicht de prijzen van de Lego Shop online vermeld worden ( in hoeverre er daar aanbod is van betreffend product natuurlijk ) ik neem aan dat dat de Lego adviesprijzen zijn?
Door Hylian_Knight (44 reacties) op 14-12-2015 14:55
( PM )
Quote:
@gryphonrider; dan kunnen wellicht de prijzen van de Lego Shop online vermeld worden ( in hoeverre er daar aanbod is van betreffend product natuurlijk ) ik neem aan dat dat de Lego adviesprijzen zijn?

Klopt.
Door Galigula77 (2 reacties) op 14-12-2015 16:13
( PM )
Welkom
Door Xili_Tollo (17 reacties) op 14-12-2015 16:15
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
zelfs insidegamer heeft een nieuwsbericht geplaatst!
Door JohnnyBNL (1 reacties) op 14-12-2015 16:54
( PM )
Welkom allemaal! En dat deze site maar een groot succes mag worden!
Door Martians (2 reacties) op 14-12-2015 16:57
( PM )
Quote:
[...] dan kunnen wellicht de prijzen van de Lego Shop online vermeld worden [...]

Daar zal Blokker (Intertoys, Bart Smit) niet zo blij mee zijn. Dan valt gelijk op dat ze in die winkels regelmatig boven de adviesprijs vragen.


Quote:
Voor nu is er (nog) geen forum op Budgetspelen. Voor nu zal deze er ook nog niet komen, tenzij er echt vraag naar is. De reden hiervoor is dat Budgetgaming natuurlijk de hoofdsite is en we de community niet in die vorm willen opsplitsen.

Is het dan niet mogelijk om van deze site naar de hoofdsite te linken? En moet er dan op de hoofdsite geen Speelgoed Board toegevoegd worden?
Want Het algemene LEGO Topic verstoppen in Gamer opinion > Offtopic kan natuurlijk echt niet meer!
Door Glawen (12 reacties) op 14-12-2015 18:31
( PM )
Mooi initiatief!

Meteen maar een tip: schmetstoys.nl is veel en veel goedkoper dan de reguliere winkels, al betaal je wel behoorlijk wat verzendkosten. Op grote dozen scheelt het vaak tientjes.
Door ElCheapo (2 reacties) op 14-12-2015 19:29
( PM )
Mooi deze nieuwe website; lijkt wel wat op Budgetgaming
Lego forever

Meteen maar een beetje passende avatar genomen. Hé, de post-count is niet overgenomen van Budgetgaming; dat wordt weer een paar jaar posten

En misschien een leuke site over Lego: oldlego.com
Op die site kun je b.v. per lego set precies de onderdelen zien die erin zitten met aantallen erbij; verder zag ik interessante 'light blocks', misschien leuk om wat met de Kerst mee te doen.


Door Henri-Alexander (44 reacties) op 14-12-2015 23:21
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Welkom iedereen. Laten we ons best doen om ook Budgetspelen op nummer één te laten belanden! (of nummer twee/drie bij de Website v/h Jaar verkiezing natuurlijk)
Door Hylian_Knight (44 reacties) op 15-12-2015 11:03
( PM )
We doen ons best .
Door Geert27 (646 reacties) op 16-12-2015 00:32
( PM )
Hoi, ik zie ook zeker potentie voor Budgetspelen, en ben zelf ook voornamelijk geïnteresseerd in de bord- en kaartspellen.

Een tip: zorg wel dat je in nieuwsberichten richt op de wat meer exclusievere spellen. En dus niet zoals bij het bericht over de korting bij Intertoys zegt dat je nu dus bijvoorbeeld Monopoly goedkoper kunt krijgen. De meer doorgewinterde bordspel liefhebbers zullen daar niet zoveel interesse in hebben. Dat is als op BG in een nieuwsbericht zeggen dat de korting "bijvoorbeeld ook op de Sudoku dvd's geldig is".
Zal ongetwijfeld ook interesse voor zijn, maar niet de deals waar de liefhebbers echt op zitten te wachten.

Een concurrent is bordspellenvergelijken.nl, daar kunnen jullie wellicht ook ideeën opdoen welke aanbieders o.a. interessant zijn. (Ssst )
Ik hoop in ieder geval op dezelfde watchlist functie als op BG!

Succes!
Door Virani (3 reacties) op 26-12-2015 09:06
( PM )
Hoi,

Klopt het dat de 'collectie' en 'wishlist' opties nog weinig functionaliteit vertonen?

Groet, Virani
Door Budgetfreak (23 reacties) op 30-12-2015 06:04
( PM )
Yeah! Mogen mooie aanbiedingen voorbij komen!