Kom 17 en 18 juni naar Zomerspel en doe mee met het BK Agricola en Saboteur

Op 17 en 18 juni a.s. opent Zomerspel zijn stadspoorten. Kom langs met de hele familie en laat je onderdompelen in de mystieke wereld van de Middeleeuwen. Je beleeft gegarandeerd een leuke dag.

Zomerspel is een weekend vol met bordspellen, Escape Rooms, Belgische Kampioenschappen en gezelligheid! Een unieke kans om samen met familie en vrienden een weekend lang te genieten van meer dan honderd nieuwe bord-, kaart-, dobbel- en andere gezelschapsspellen. Vele spellenuitgevers, distributeurs, winkels en verenigingen zullen met hun nieuwste spellen op Zomerspel aanwezig zijn. Probeer de spellen uit tijdens deze gezellige beurs en profiteer van scherpe beursaanbiedingen bij de verschillende verkoopstands.
Thema de middeleeuwen
Zomerspel staat dit jaar in het teken van de Middeleeuwen en is opgedeeld in een familiezone en een expertzone. Op Zomerspel speel je authentieke gezelschapsspellen, met elkaar, rond de tafel.
In de familiezone worden spellen vanaf 6 jaar voorzien van speluitleg om plezier te garanderen voor de hele familie. Eventjes genoeg gespeeld? Dan kan je deelnemen aan de animatie, randactiviteiten en knutselprojecten. Voor een knabbel en een babbel, grote honger en kleine honger, zijn er broodjes, frietjes, braadworsten en hotdogs om je energie op peil te houden. De Middeleeuwen op zijn best!

De expertzone is een zone voor fanaten met meer dan 100 tafel die voor je klaar staan met strategische en thematische bordspellen. Kies een tafel uit en schuif gezellig aan. Zomerspel zorgt voor speluitleg en jullie kunnen meteen aan de slag. Uiteraard kan je de spellen na het proberen gelijk kopen bij 1 van de winkels of uitgevers die aanwezig zijn.

Escape Room Cube Zero The Alchemist
Tijdens Zomerspel is een heuse escape room aanwezig. In samenwerking met Cube Zero wordt er een mobiele kamer ingezet, die maar liefst 1 ton weegt en die zorgt voor de ultieme escape ervaring op Zomerspel. Plaatsen zullen beperkt zijn, maximaal 100 mensen per dag. Inschrijven doe je op de dag zelf.

BK Agricola en Saboteur
Tijdens Zomerspel kan je ook meedoen met het BK Agricola en Saboteur.
De twee beste personen voor zowel Agricola als Saboteur plaatsen zich tevens voor het wereldkampioenschap Agricola, dat dit najaar ergens in Europa wordt georganiseerd en het wereldkampioenschap Saboteur in Riga (Letland), dat november 2017 plaatsvindt. Iedere Saboteur speler krijgt voor dit toernooi een nieuwe speciale promokaart, de Goal Card Swap. Hiermee kunnen spelers tijdens het spel doelkaarten verwisselen zonder deze te bekijken. Inschrijven doe je hier.
Bezoekersinformatie
Al helemaal zin in een bezoek aan Zomerspel? Hieronder de belangrijkste bezoekersinformatie.

Wat: Zomerspel 2017
Waar: Gemeentehallen Kloosterstraat 26, Merelbeke, Belgie (Perzikenhof)
Wanneer: 17 en 18 juni van 10.00 18.00 uur
Entree: 5,- per persoon, kinderen tot 6 jaar gratis

Voor meer informatie kijk op de website van Zomerspel.

Geplaatst door Carientje op 13-06-2017 21:28
Aantal keer bekeken: 499

Reacties


Er is nog niet gereageerd.