Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Word jij de beste bouwer bij het NK LEGO bouwen 2017?

Er valt zo veel met LEGO te bouwen. De mooiste creaties worden gemaakt door jong en oud. Maar wie maakt er nu eigenlijk de beste bouwwerken? Als jij denkt dat jij dat bent dan is er speciaal voor jou het Nederlands Kampioenschap LEGO Bouwen. Hier kun jij aan de rest van Nederland jouw bouwkunsten laten zien.

Waar en wanneer is het?
De voorrondes van het NK LEGO Bouwen zullen plaatsvinden in diverse Intertoys winkels door het hele land. Je kunt op de site zien welke winkels allemaal meedoen. Selecteer de winkel waar jij mee wilt doen en je krijgt een keuzemenu op welke van de 3 dagen je mee wilt doen. De voorrondes zijn verdeeld over de maanden juli en augustus. Kwalificeer jij je voor de finale dan ga je bouwen voor de grote prijs strijden tijdens LEGO World in de Jaarbeurs Utrecht op 21 oktober.

Welke leeftijden?
Er zijn twee leeftijdsgroepen die mee doen. De eerste groep zal bestaan uit kinderen van 5 t/m 8 jaar zijn en de tweede groep is 9 t/m 13 jaar.

Ik wil meedoen!
Dat kan. Om mee te kunnen doen moet je je eerst inschrijven met het inschrijfformulier. Hier kun je aangeven bij welk filiaal en op welke datum jij met de voorrondes mee wilt doen.

Zijn er ook prijzen?
Uiteraard doe je het allemaal niet voor niets. Sowieso ontvangen bij de voorrondes de winnaars van iedere leeftijdscategorie een grote doos LEGO. Dat is al een leuke prijs, maar daarna mogen de winnaars deelnemen aan het NK en daar is een mooie hoofdprijs te winnen. Naast dat alleen jij je de beste bouwer van Nederland mag noemen win je ook nog eens een reis naar LEGOLAND in Billund. Wie wil dat nou niet?

Dus schrijf je in en doe mee met het NK LEGO Bouwen.

Geplaatst door Fantasyfreak op 20-06-2017 19:34
Aantal keer bekeken: 2461

Reacties

Door Trans-Am-Man (23 reacties) op 26-06-2017 23:18
( PM )
Vorig jaar waren de kinderen helaas niet door. Kijken of ze dit jaar genoeg geleerd hebben van papa
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 26-06-2017 23:31
( PM )
Quote:
Vorig jaar waren de kinderen helaas niet door. Kijken of ze dit jaar genoeg geleerd hebben van papa

Laat het vooral even weten als ze dit keer wel door zijn!