Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

SPIEL Dag 2: Hoe Sneller Hoe Beter

Carina en Anna zijn niet vies van een snelheidsspelletje op zijn tijd. Hoe sneller hoe beter is dan het devies. Daarom hebben we vandaag drie leuke snelheidsspelletjes die we vandaag zijn tegengekomen.
Klaar voor de start? Af!

Rino Hero Super Battle (HABBA Games)
Rino Hero Super Battle is het vervolg op Rhino Hero (ja dit is geen typefout het is nu zonder H, onze OCD had hier ook moeite mee). In dit nieuwe deel bouw je niet alleen maar recht omhoog maar ook opzij. Daarnaast heeft elke speler zijn eigen superhero. Jouw superhero accepteert maar een plek en dat is aan de top, uittorenend boven alle andere superheroes. Haba introduceert in dit deel ook een sidekick, het slingeraapje supermonkey. Jammer genoeg blijkt deze meer in de weg te hangen dan een betrouwbare sidekick te zijn.
Als Rhino Hero je al plezier gaf moet je deze zeker uitproberen! Anna en Carina gingen je alvast voor, maar of ze het spel nou echt begrepen hebben… Plezier hadden ze in ieder geval wel!



Kitchen Rush (Artipia Games)
Voor alle Overcooked spelers onder ons, is dit het spel wat je wilt uitproberen. Het is net zo heerlijk hectisch, kleurrijk en lachen. In deze realtime co-op probeer je met de andere koks een keuken zo succesvol mogelijk te runnen. Vlees moet gebakken worden, uien gesneden en de soep geroerd worden. En dat het liefst wel allemaal tegelijkertijd alsjeblieft. Het spel simuleert de hectiek met behulp van zandlopers die figureren als pionnen. Zodra je een actie kiest mag je pas weer een nieuwe actie nemen zodra de zandloper van 30 seconden voorbij is. Kun jij die goedgeoliede erwtensoep keukenmachine worden met je vriendengroep? Kom erachter in Kitchen Rush!



Fold-it (Goliath)
Hoe moeilijk kan het zijn om de zakdoek op de juiste manier te vouwen? Nou heel moeilijk dus! In ieder geval wel in het spel Fold-it! Iedere speler krijgt een zakdoek met gerechten verdeeld in 16 vierkantjes erop. Nu krijgt iedereen tegelijkertijd een opdrachtkaart te zien met vier willekeurige gerechten erop en heet het: Vouwen maar! Wie als eerste zijn zakdoek zo kan vouwen dat alleen deze gerechten te zien zijn wint de ronde. Wat een simpel kinderspel lijkt, uit zich in een zeer verslavend en uitdagend puzzelspel. Onze hersenen raakten er van in de knoop, dus wie komt ons helpen?



Na al deze snelle actie en hersengymnastiek moesten we weer even terug naar een zenmomentje: Adem in! Adem uit! En tot morgen!

Geplaatst door CandyShine op 26-10-2017 23:43
Aantal keer bekeken: 1526

Reacties

Door Egg citizen (944 reacties) op 27-10-2017 02:04
( PM )
Een dag gefocust op snelheid en dan toch maar 3 spellen? Tsss, wij hebben er vandaag 12 geprobeerd . Overigens zaten daar ook 3 snelheid spelletjes bij.
Ook kitchen rush, verder sushi attack en kungfu panda (verbaasde mij dat die laatste een snelheid spel was)
Door CandyShine (1137 reacties) op 27-10-2017 06:29
( PM )
Nee uiteraard ook andere spellen, maar het is leuk om de lijst thematisch te maken
Ik heb gisteren verder nog: Herbalism, Dragon Castle, Shadows over Kyoto, Mini Park, Jack and the Beanstalka en Rescue the Polarbear gespeeld. Bijna alles ook gekocht, de loot is vreselijk hier haha.
Door Skull_kid (2509 reacties) op 27-10-2017 09:50
Rol: Forum Moderator
( PM )
Quote:
Rino Hero Super Battle is het vervolg op Rhino Hero (ja dit is geen typefout het is nu zonder H, onze OCD had hier ook moeite mee).

Maar op de foto staat wel gewoon Rhino Hero

Edit: Zowel de Engelse als de Duitse versie is met een H
Door Geert27 (646 reacties) op 27-10-2017 12:11
( PM )
Kitchen Rush lijkt me erg geestig.

Wat heb je veel spellen gekocht! Ik wil volgend jaar voor het eerst gaan, maar heb toch nog wel de hoop dat ik me een beetje zal kunnen beheersen.

Verder niet echt interesse in de spellen die je opnoemt (maar de meeste zeggen me ook niets). Ik hoop op een verslagje van o.a. Azul, Okanagan en Nusfjord!
Door Flapperbol (625 reacties) op 01-11-2017 13:40
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Geen dag 3 en 4?
Door BjornSlimbo (623 reacties) op 03-11-2017 22:47
( PM )
Quote:
Geen dag 3 en 4?
Jullie stonden zondag nog in de BGG stand.
Door Geert27 (646 reacties) op 05-11-2017 23:54
( PM )
Ik denk dat ze de rest van de dagen spellen zijn gaan spelen in plaats van stukjes schrijven.
Door Skull_kid (2509 reacties) op 06-11-2017 13:26
Rol: Forum Moderator
( PM )
Nu nog aan het bijkomen zeker Wil toch wel graag horen of het nou Rino of Rhino is, dames!