Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

LEGO Store acties van november


De feestdagen staan voor de deur en dus staan er weer een aantal LEGO gifts klaar om bij de bestellingen toegevoegd te worden in dat thema. Maar ook buiten het kerstthema's zijn er weer leuke nieuwtjes te vinden. Bij deze een overzicht.

gratis 24-in-1 kerstbouwset
Koop jij tussen nu en 22 november voor minimaal €65 aan LEGO producten dan krijg je er een leuk 24-in-1 kerstbouwsetje bij. Dit is een soort adventkalender waar je iedere dag een nieuwe build kan bouwen. Het is alleen wel zo dat je dan de build van de vorige dag uit elkaar zal moeten halen voor de onderdelen. Je krijgt dus niet 24 losse builds maar een doos met steentjes om 24 verschillende te kunnen bouwen. Wel beschikbaar zolang de voorraad strekt dus wees er op tijd bij.


gratis Jolly Santa
Nog een leuk setje in het kerstthema is de Jolly Santa van LEGO Creator. Wil jij dit setje in je bezit krijgen dan moet je 1 van deze sets aanschaffen. Het zijn wel de wat duurdere sets, maar daarintegen krijg je in de meeste gevallen het bovengenoemde 24-in-1 setje er dus ook nog bij. De actie staat niet op de Nederlandse Store, maar als Nederlander kun je er ook gebruik van maken van je de link in dit bericht. Dit is een actie van Voucher 11 van de muurkalender van vorig jaar.


Gratis Juniors Racewagen
Bij aankoop van een LEGO Juniors set krijg je momenteel een gratis LEGO Juniors Racewagen cadeau bij je bestelling. Er is geen minimum bestelbedrag. De actie is geldig t/m 12 november en zolang de voorraad strekt.


LEGO Ideas: Vrouwen van NASA
Een nieuw setje dat onlangs is uitgekomen is er weer 1 in het Ideas thema en dit keer met een vleugje geschiedenis. Dit keer zijn de Vrouwen van NASA omgezet tot LEGO inclusief een aantal leuke bouwwerkjes erbij. De set omvat minifiguren van 4 inspirerende vrouwen van NASA: astronoom en onderwijzer Nancy Grace Roman, computerwetenschapper en ondernemer Margaret Hamilton, astronaut, natuurkundige en ondernemer Sally Ride en astronaut, natuurkundige en ingenieur Mae Jemison. In de set zit ook een informatieboekje waarbij je van alles te weten komt over de vrouwen en wat ze allemaal gedaan hebben. De Vrouwen van NASA (Ideas) (21312) set is nu verkrijgbaar voor een prijs van €26,99.


De Taj Mahal komt terug
Veel LEGO verzamelaars willen graag de Taj Mahal in hun collectie hebben. De set die in 2008 uit kwam is moeilijk verkrijbaar en wil je die hebben reken er dan maar op dat je tussen de €1000 en €1500 er voor zal moeten betalen. Daarom komt LEGO voor de verzamelaars met goed nieuws. De Taj Mahal krijgt een re-release die we al op 27 november mogen verwelkomen. Deze zal wel onder een nieuw setnummer uitkomen en zal uitkomen als de Taj Mahal (Creator Expert) (10256). Deze grote set die bestaat uit 5923 onderdelen is maar liefst 43 cm hoog, 51cm breed en 51cm diep. De set heeft heeft 4 gevels met bogen en gebogen ramen, een centrale koepel, 4 onderliggende kamers met koepel en 4 minaretten die allemaal zijn afgewerkt met decoratieve sierknoppen, een verhoogd platform afgezet met verzonken bogen, prachtige details en geraffineerd tegelwerk bij de basis. Het is een prachtig bouwwerk waar menig verzamelaar dus erg blij mee gaat zijn. En de prijs? Die is gelukkig maar €349,99 dus gelukkig heel wat goedkoper in de aanschaf.

Geplaatst door Fantasyfreak op 06-11-2017 19:23
Aantal keer bekeken: 1448

Reacties

Door Skull_kid (2509 reacties) op 07-11-2017 12:45
Rol: Forum Moderator
( PM )
Ik wil graag die Women of NASA! Is toch ook weer €5 goedkoper in NL dan in Denemarken, raar! Dan maar bestellen op het adres van m'n ouders

Die 24-in-1 is wel leuk, maar de grens om die set te krijgen ligt net te hoog.
Door Piemail (17 reacties) op 08-11-2017 15:55
( PM )
Fijn dat dit overzicht er weer is! Had het gemist de afgelopen maanden
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 08-11-2017 18:20
( PM )
Quote:
Fijn dat dit overzicht er weer is! Had het gemist de afgelopen maanden

Klopt, want helaas is LEGO niet altijd even snel met het doorgeven van alle acties in Nederland. In tegenstelling tot de Amerikanen die 1 á 2 maanden van tevoren al weten wat er komt weten wij het vaak echt op het laatste moment of moeten we er per toeval achter komen In september en oktober hebben we helemaal niks binnen gekregen dus toen hebben we het maar even met losse berichten gedaan.

Maar net zoals jij het graag zo ziet maak ik ook liever in 1x zo'n bericht