Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Budgetspelen Bordspelmeet On the Boat zaterdag 20 januari

Beste Budgetspelers!

De editie op 4 maart zal bij velen van ons nog als een uiterst succesvolle speldag in het geheugen gegrift staan. Dit dankzij de prachtige locatie op het schip de Ali-B2, de heerlijke taart van Lisahalman, de vele spelletjes die gespeeld zijn en het uitgebreide ontbijt de volgende ochtend.

Heb je de vorige editie moeten missen, of vond je het vorige keer net zo gezellig als ik, dan zou het weer superleuk zijn als je er dit keer bij bent! Ook als je net nieuw bent en het allemaal nog een beetje eng vindt, ben je van harte welkom! We bijten niet (ik in ieder geval niet) en hoe meer mensen hoe meer vreugd!

We gaan weer lekker spelletjes spelen, ik neem (een deel) van mijn collectie mee, jullie kunnen ook spelletjes meenemen die je graag wilt doen en zo wordt het een doldwaze middag/avond/nacht, maar dan op een boot! Woowzers.

Het wordt een mooie kans om kennis te maken, anderen opnieuw weer te zien en er gewoon een hele gezellige dag van te maken.

De details:
Wat: Budgetspelen community bordspel meet
Wanneer: 20 januari 13.00- tot laat
Waar: Hotelschip Ali-B2, ligplaats tegenover het Alrijne ziekenhuis te Alphen aan den Rijn ter hoogte van Oudshoornseweg 78 (het is de boot, niet het huis wonderbaarlijk genoeg wordt deze fout toch elke keer weer gemaakt)
Hoe er te komen: Openbaar vervoer is simpel vanaf Utrecht en Leiden gaat er een intercity naar Alphen en dan zijn er vervolgens meerdere bussen die je kunt pakken naar de bushalte 'Albert Schweitzerbrug of Alrijne ziekenhuis' waaronder stadsbus 2, Q-liner 370, bus 169 en bus 182. Vervolgens is het nog 4 minuten lopen richting het water of als je wat minder avonturistisch bent, je navigatie aanhoudt richting Oudshoornseweg 78.
Parkeren kan bij de kerk en onder de brug of bij het ziekenhuis wat allemaal op 200m van de boot ligt. Als dat niet lukt kun je ook nog in de woonwijk parkeren wat zo'n 5 minuutjes lopen is.

Dan zou het er ongeveer zo uit moeten zien:

postimage


De boot heeft een grote keuken dus we kunnen redelijk makkelijk wat in elkaar flansen qua avondeten.
Daarnaast kun je blijven slapen! Er zijn zes hutten met in totaal twaalf slaapplekken, het enige wat je mee hoeft te nemen is een slaapzak en vijf euro als bijdrage.
Laat hieronder in een reactie of in het budgetmeet topic weten of je van de partij bent en welke spellen je eventueel van plan bent om mee te nemen. Vermeld ook hoe laat je ongeveer komt (hoeft niet als je het nog niet zeker weet qua tijd) en of je mee wilt avondeten en of je wilt blijven slapen! Ik zal dan ook in het al bestaande budgetmeet topic bijhouden wie er allemaal zich op aanwezig hebben gezet.

Laat het dus weten als je van de partij bent op 20 januari, ik kijk er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!

TLDR: SPELLEN 20 JANUARI, ALPHEN AAN DEN RIJN, BOOT, KOM SPEEL, JA LEUK

Geplaatst door CandyShine op 21-11-2017 11:41
Aantal keer bekeken: 1365

Reacties

Door Flapperbol (625 reacties) op 22-11-2017 10:29
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Was parkeren gratis?
Door Flentrop (464 reacties) op 22-11-2017 10:31
( PM )
Quote:
Was parkeren gratis?
Ja dat gedeelte van Alphen is nog gratis
Door Egg citizen (944 reacties) op 12-12-2017 11:44
( PM )
Ik wil ook mee , was mij nog vergeten op te geven. Wel mee eten, niet blijven slapen