10 korting op LEGO bij bol.com

De actie was vorig jaar al bezig en zou 31 december eindigen, maar ze hebben bij bol.com besloten om nog wat langer door te gaan.

Wat moet je doen voor 10 korting op LEGO?
Je moet er een klein beetje moeite voor doen, maar 10 is een leuk bedrag en altijd mooi meegenomen. Ga naar https://speel.bol.com en maak een account aan. Nu is het de bedoeling om even thema pagina te bekijken en 2 uur op dit platform van speel.bol.com te zitten. Op de stickerpagina zie je welke thema's je kunt bekijken zoals bijvoorbeeld City, Friends of Ninjago. Je hoeft er maar 1 aan te klikken. Daarna moet je nog 2 uur op het platform zitten. Je kunt naar de filmpjespagina gaan en een filmpje aanklikken. Als deze is afgelopen start automatisch de volgende. Je kunt natuurlijk 2 uur blijven kijken, maar als je het tabblad gewoon open laat staan telt de tijd ook gewoon door en voor je het weet heb je de gouden sticker te pakken. Eens per week kijkt bol.com wie deze sticker heeft en via het opgegeven e-mail adres ontvang je dan meestal na een week een mail met je persoonlijke kortingscode van 10 op LEGO.

Deze korting is alleen geldig bij aankoop van minimaal 10 euro aan LEGO-bouwsets, aangeboden door bol.com en niet door externe verkopers. De kortingscode is geldig tot en met 30 juni 2018. De code is uniek en kan eenmalig gebruikt worden, en niet in combinatie met andere kortingscodes of kortingsacties. Geen slechte deal lijkt me en dat kleine beetje moeite is het meer dan waard als je een leuke set op het oog hebt. Dus ga naar https://speel.bol.com en pak die korting.

Geplaatst door Fantasyfreak op 14-01-2018 22:16
Aantal keer bekeken: 1189

Reacties

Door Fantasyfreak (961 reacties) op 18-01-2018 14:43
( PM )
Ik heb de korting wel te pakken al twijfel ik nog wat... heb nog bol tegoed, maar koop ik er een grotere LEGO doos van of een bordspel met een klein LEGO doosje van ongeveer 10
Door Gamemaster (16 reacties) op 19-01-2018 13:34
( PM )
Weet iemand: krijg je nu ook extra korting, of een cadeau als je ALLE stickers haalt? DWZ dus ook een filmpje insturen (dat is de enige sticker die ik nog niet heb)
Door Fantasyfreak (961 reacties) op 19-01-2018 15:41
( PM )
Quote:
Weet iemand: krijg je nu ook extra korting, of een cadeau als je ALLE stickers haalt? DWZ dus ook een filmpje insturen (dat is de enige sticker die ik nog niet heb)


Volgens mij is het gewoon eenmalig 10 korting als je de gouden sticker hebt die boven staat afgebeeld. Meer niet ;) Staat ook niet bij de voorwaarden.
Door Coenstegeman (5 reacties) op 20-01-2018 20:07
( PM )
Dus een nettouurloon van 5? Nee bedankt, bol.com.
Door Fantasyfreak (961 reacties) op 21-01-2018 01:47
( PM )
Quote:
Dus een nettouurloon van 5? Nee bedankt, bol.com.


Als je de uitleg in het verhaal leest wat ik had getypt kun je zien dat je er niks voor hoeft te doen behalve een tabblad op de achtergrond laten draaien (die je ook gewoon kunt muten) en na 2 uur heb je 10 korting. Je kunt ondertussen gewoon wat anders gaan doen toch? ;)