Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Azul GIANT Edition biedt reuzeveel speelplezier

Aan het einde van vorig jaar lag het zeer sterke Azul in de winkels. Onder andere Jeroen binnen Budgetspelen is groot fan van deze titel en hij was niet de enige, want ze hebben dit jaar een nominatie voor het Spel van het Jaar te pakken. Om dit heugelijk feit te vieren komt er nu een Azul Giant Edition! Voor deze uitvoering heb je geen bril nodig, want de speelstukken zijn zo enorm groot, dat je van ver af al kunt zien uit welke stenen er te kiezen is. Daarnaast zijn de speelborden vervangen met matjes.


Daarnaast komt deze editie in een enorm mooi koffertje wat je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Wel zit er een ‘klein’ prijskaartje in, want de initiele prijs is 299 dollar. Daarnaast gaat deze alleen geproduceerd worden als ze minimaal 500 pre-orders binnen weten te halen, anders zal je preorder als nog gecanceld worden. Je hebt nog tot 22 juni om een duit...ehrr Azulsteentje in het zakje te doen! Nieuwsgierig naar Azul? Lees er alles over in zijn Jeroen zijn Azul recensie. Zie ook voor meer informatie rondom de preorderactie van de Giant Edition de website van de uitgever Nextmovegames voor de preoderactie.




Geplaatst door Yorn op 29-05-2018 10:46
Aantal keer bekeken: 3387

Reacties

Door Skull_kid (2509 reacties) op 29-05-2018 16:02
Rol: Forum Moderator
( PM )
Echt absurd. $199 had ik nog wel begrepen, maar $299 is teveel.
Door Flapperbol (625 reacties) op 30-05-2018 08:59
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
$200 vind ik zelf ook nog erg hoog.
Zo veel components zijn er niet en de kwaliteit lijkt ook niet uitzonderlijk goed. Daarnaast vind ik de game zelf wel aardig, maar zelfs voor de €30 die de normale editie kost haal ik liever iets anders.