Steamforged brengt ons dit najaar Horizon Zero Dawn Bordspel

Steamforged -uitgever van Dark Souls: The Boardgame- gaat verder met videogames naar onze analoge tafel brengen. Dit keer werken ze samen met Sony en Neerlands trots Guerrilla Games om een van de grootste hits van de PlayStation 4 te vertalen in een bordspel: Horizon Zero Dawn. In deze videogame volg je Aloy in haar reis door een post-apocalyptische wereld waarin dierlijke machines de dienst uitmaken en de mensheid is verdeeld in meerdere stammen. Steamforged gaf aan dat ze al voordat de game uitkwam bezig waren met het bordspel. Van Guerilla hebben ze 3D tekeningen ontvangen die ze vervolgens hebben gebruikt om alle miniaturen te ontwikkelen.Steamforged vertelt dat het bordspel echt onderdeel van de wereld en de lore is en zelfs het verhaal deels wordt opgepikt vanuit na de DLC: Frozen Wilds. Het spel zal alle hoofdpersonages van de game dus ook bevatten.
Horizon zal een semi co÷peratief spel worden waarin de spelers samen op hunts gaan, maar er uiteindelijk maar 1 speler de winnaar kan zijn. Door middel van event cards en een modulair bord wordt er verder leven in de brouwerij en tactiek in het spel gebracht.Het spel zal later dit jaar op kickstarter verschijnen.

Geplaatst door CandyShine op 03-08-2018 15:23
Aantal keer bekeken: 593

Reacties

Door Carientje (557 reacties) op 03-08-2018 17:24
( PM )
Ik heb mijzelf voorgenomen nooit meer iets van Steamforged te kopen. De kickstarter van dark souls was een succes voor hun, maar ze hebben daarna hun backers in de steek gelaten met leugens, stilte en geldklopperij. ik wacht nu al ruim 2 jaar op mijn strechgoals. Ze gaan eerst proberen meer add ons te verkopen, maken en shippen.
Door CandyShine (626 reacties) op 03-08-2018 19:38
( PM )
Jap en daarom ben ik scared shitless dat het kut wordt. Ook omdat Dark souls geen slecht spel was maar ook niet super. Van Horizon staat mijn gameroom vol met merch dus they better not f it up. Maar is op Essen met ze gaan praten of ik een reviewcopy kan regelen. Want geld aan uitgeven vind ik heel eng, als ik het doe dan ga ik ook all-in en dan wil ik geen gedoe zoals hierboven omschreven.
Door Dutchyoda (65 reacties) op 04-08-2018 19:09
( PM )
Die miniaturen zien er gaaf uit. Ik ben erg benieuwd naar de gameplay.
Ik heb geen ervaring met SteamForged dus ik zal er iig niet blind in gaan.
Bedankt voor de waarschuwing.
Door StanTem (143 reacties) op 05-08-2018 22:32
( PM )
Aaaargh, waarom kan meer dan de helft van de mensen Guerrilla Games niet correct schrijven...

Ben er wel benieuwd naar. Horizon: Zero Dawn is een topper.
Door CandyShine (626 reacties) op 05-08-2018 22:38
( PM )
Quote:
Aaaargh, waarom kan meer dan de helft van de mensen Guerrilla Games niet correct schrijven...

Ben er wel benieuwd naar. Horizon: Zero Dawn is een topper.


Omdat we Nederlands zijn en niet Spaans Maar kijkt gij eensch ik heb het gewijzigd.