Komend weekend Zuiderspel, jippie!

In Veldhoven wordt ieder jaar de spellenbeurs Zuiderspel georganiseerd en dat is deze keer niet anders. Voor extra voorpret bekijken we wat je daar zoal kunt verwachten aan activiteiten.Waar en wanneer?
Niet onbelangrijk: wanneer is het grote feest? Twee dagen duurt het maar liefst: op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart kun je op beide dagen terecht van 10.00 uur tot 18.00 uur. De locatie is het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven, maar voor meer gedetailleerde info over het adres, parkeren, toegangsprijzen en meer van dat soort praktische zaken kun je het beste even kijken op zuiderspel.nl.

Wat is er te doen?
Spellen spelen is uiteraard de hoofdmoot van de activiteiten. Er zijn weer aardig wat uitgevers opgetrommeld en die nemen hun nieuwste pareltjes mee om te demonstreren. Een kleine greep: Asmodee neemt Azul: Stained Glass of Sintra mee, Quined Games komt op de proppen met Counterfeiters, Hot Games heeft Franchise, Game Brewer presenteert de opgepoetste Gentes, White Goblin Games legt Railroad Ink op tafel en 999 Games heeft ergens nog een paar exemplaren van Wingspan gevonden die nog niet verkocht waren. En met een beetje mazzel heeft Portal Games een prototype mee van de roll & write-variant op Imperial Settlers.

Maar er zijn nog veel meer uitgevers te vinden. Spellenvereniging Roll the Dice doet ook nog een flinke duit in het zakje en neemt een spellenbibliotheek mee waar lustig uit geleend mag worden. Ook het NK Carcassonne vindt plaats op de zondag van Zuiderspel, maar als je daaraan mee wilt doen, moet je je wel inschrijven. Daarvoor verwijzen we je graag door naar de site van Roll the Dice.

Heb je plannen om te gaan dit weekend? Laat het even weten in de reacties, want er lopen ook wat redactieleden van budgetspelen.nl rond!

Geplaatst door Grrrr op 19-03-2019 15:56
Aantal keer bekeken: 391

Reacties

Door Dutchyoda (65 reacties) op 21-03-2019 21:19
( PM )
Quote:
En met een beetje mazzel heeft Portal Games een prototype mee van de roll & write-variant op Imperial Settlers.

Ik kan bevestigen dat die er zal zijn!