Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuwe Pokemon TCG Unbroken Bonds set 3 mei in de winkels

Er is een tiende Pokemon TCG Sun & Moon set in aankomst in de vorm van Pokemon TCG Sun & Moon: Unbroken Bonds! Deze zal vanaf 3 mei in de winkels komen te liggen. De set zal in totaal 210 kaarten bevatten, inclusief zeven nieuwe Tag Team Pokemon-GX kaarten, zeven reguliere Pokemon GX-kaarten, meer dan 25 trainer kaarten en een nieuwe speciale energie kaart.



De beschrijving leest alsvolgt:
Als je een partner hebt waarop je kunt rekenen, kan niets je stoppen! De TAG TEAM Pokémon-GX in de Pokémon TCG: Sun & Moon Unbroken Bonds expansie tonen de kolossale kracht van teamwork, zoals Reshiram & Charizard-GX, de Ultra Beasts Pheromosa & Buzzwole-GX, en Gardevoir & Sylveon-GX... en Lucario werkt samen met de nieuw ontdekte Melmetal! Met vertrouwen en oefening kunnen deze Pokémon bijna alles aan, dus bekijk alle Pokémon-combinaties in de uitbreiding Sun & Moon Unbroken Bonds!

Veel is er verder nog niet over bekend en er zijn zelfs nog slechts een handjevol kaarten pas in het Engels getoond. De Japanse set is overigens wel al volledig te bekijken. Daar is de set al eerder in het jaar gelanceerd. Wel hebben we de eerste artwork gespot voor de Engelse set en hebben ook de eerste winkels Unbroken Bonds opgenomen in het assortiment.

Wel nog eventjes geduld, want 3 mei verschijnt de nieuwe serie. Voor nu kun je aan de slag met Pokemon TCG Celestial Storm, welke aan het begin van het jaar uit is gekomen. Heb jij nog Pokemon kaarten liggen, of heb je altijd de verzameldrift kunnen weerstaan? Of spaar je ze zelf nog?

Enkele screenshots van de:










Geplaatst door Yorn op 25-03-2019 22:08
Aantal keer bekeken: 1459

Reacties


Er is nog niet gereageerd.