Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Spellenspektakel verhuist naar de Jaarbeurs van Utrecht

Ieder jaar in november wordt in Eindhoven het Spellenspektakel evenement gehouden, waar je de nieuwste bordspellen uit kunt proberen. Met de sluiting van het Beursgebouw in Eindhoven komt er een einde aan een tijdperk. Ook al vind de sluiting pas eind december plaats, heeft de organisatie van Spellenspektakel besloten om dit jaar al te gaan verhuizen naar de jaarbeurs van Utrecht.

Op de nieuwe centrale locatie kan Spellenspektakel nog meer bordspelspelfanaten welkom heten om een weekend lang kennis te komen maken met de nieuwste ideeën op bordspelgebied. Wat dat aangaat is het zeker geen achteruitgang.

Spellenspektakel vindt dit jaar op 9 en 10 november plaats in Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website www.spellenspektakel.nl. Ga jij er zelf wel eens naar toe?

Geplaatst door Yorn op 23-03-2019 09:31
Aantal keer bekeken: 2597

Reacties

Door Bart4june (18 reacties) op 24-03-2019 10:34
( PM )
Is dit een beetje interessant als spellenbeurs? Als je het vergelijkt met al het Kickstarter bordspellen geweld, kom je dan niet thuis van een koude kermis?
Door Egg citizen (944 reacties) op 24-03-2019 13:56
( PM )
Zelf vind ik spellenspektakel de laatste jaren tegen vallen. Het richt zich meer op gezinnen naar mijn idee, dan naar echte bordspel liefhebbers met voornamelijk wat simpelere spellen. Ze hadden vorige jaren wel een klein deel gericht aan kickstarter spellen... Kan ook zijn dat ik niet meer normaal naar zo'n beurs kan kijken na al dat spiel geweld in essen
Door CandyShine (1137 reacties) op 24-03-2019 14:27
( PM )
Quote:
Is dit een beetje interessant als spellenbeurs? Als je het vergelijkt met al het Kickstarter bordspellen geweld, kom je dan niet thuis van een koude kermis?

Het is de grootste spellenbeurs in Nederland. Ik vind het wel een goede zet dat ze naar de jaarbeurs gaan, want het was de afgelopen twee jaar echt superdruk en eigenlijk het Beursgebouw aan het ontgroeien. Ja, als je het met SPIEL vergelijkt is het natuurlijk veel minder qua aanbod en uitgevers. Maar Asmodee, White Goblin, 999, Portal, Game Brewer en HABA staan altijd met veel demotafels naast de wat kleinere uitgevers, dus genoeg leuks om uit te proberen. Als het enigszins je interesse aanwakkert zou ik gewoon eens een dag gaan
Door Tribiani (38 reacties) op 24-03-2019 16:02
( PM )
Ik ga altijd met mijn bordspellengroep erheen en het is altijd leuk!
Door Skull_kid (2509 reacties) op 25-03-2019 10:22
Rol: Forum Moderator
( PM )
Op zich wel prima dat het nu meer centraal ligt! Ik ben meer geschokt door het nieuws dat het Beursgebouw gaat sluiten Daar heb ik als tiener menig computerbeurs bezocht!