Bordspelapps van Asmodee nu voor een prikkie te krijgen

Wij van Budgetspelen hebben wellicht een flinke voorkeur voor fysieke bordspellen, maar dat betekent niet dat we onze ogen sluiten voor allerlei aanbiedingen die met bordspellen te maken hebben! Asmodee Digital heeft namelijk in samenwerking met Humble een interessant aanbod aan bordspellen samengesteld.

Via deze link kun je een keuze maken uit verschillende bundels met uiteenlopende prijzen. De eerste bundel kost je nog geen euro en bevat de toegankelijke versie van Ticket to Ride, genaamd First Journey. Daarnaast zijn ook Gloom, Love Letter en Twillight Struggle in deze bundel vertegenwoordigd.

Heb je iets meer te besteden, dan kun je een bundel aanschaffen voor iets minder dan 8 euro. In dat geval krijg je naast de eerder genoemde titels ook de beschikking over Pandemic, Carcassonne en Mysterium. Voor iets minder dan 11 euro maak je je pakket helemaal compleet met Scythe en Pathfinder Adventures: Obsidian Edition.

Genoeg gelezen. Druk vooral even op de link en kijk of er wat interessants voor je bij zit! Je hebt nog tot 6 mei om te kijken of je portemonnee het toelaat.

Geplaatst door Sander op 24-04-2019 21:47
Aantal keer bekeken: 484

Reacties


Er is nog niet gereageerd.