Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetspelen met Bring 'n Buy Stand op Spellenspektakel

Op 9 en 10 november vindt het Spellenspektakel plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. Tijdens dit evenement kun je de nieuwste spellen uittesten van bekende uitgevers zoals 999 Games, White Goblin en Asmodee. Budgetspelen is er dit jaar ook bij en wel met een Bring n Buy stand! Heb jij ongespeelde spellen in de kast liggen en kan je wel wat geld en/ of kastruimte gebruiken? Neem dan je spellen mee naar Spellenspektakel en wij verkopen ze voor je!Verdien je entree kaartje terug door je oude spellen mee te nemen!
Hier kun je je spellen het gehele jaar door natuurlijk verkopen op het forum. Maar hoe werkt het precies op een beurs? Werp een blik in je spellenkast en bekijk welke spellen (max. 10) je bereid bent te verkopen. Bepaal zelf de prijs die je er voor wilt vragen, vul het digitale aanmeldformulier in of print het en breng ze in de ochtend van 9 en/of 10 november naar de Budgetspelen Bring n Buy stand. Wij doen de rest.

Geniet zelf de rest van de dag van al het moois op de Spellenspektakel beurs, terwijl wij de 10.000 andere bezoekers de kans bieden om jouw spellen te kopen. Als je naar huis gaat kom je bij ons terug en krijg je van ons je onverkochte spellen, plus het totaalbedrag van je verkochte spellen, mee terug naar huis. Check wel even de spelregels..

Grote kans dat je dan je entreekaartje hebt terugverdiend en wie weet ook een deel van de spellen die je op de beurs hebt gekocht! En dat met een paar spellen, waar je toch niets mee deed. Meld hier je spellen alvast aan. of neem het fysieke aanmeldformulier ingevuld mee.

Daarnaast krijgen je bordspellen een extra nobel doel...De 10% commissie gaat namelijk
naar Right to Play!

10% van je aankoop doneren we aan het goede doel Right to Play!
Het enige wat wij vragen is 10% commissie over het totaalbedrag voor de verkochte spellen. Dit ronden we af naar de dichtstbijzijnde halve euro. Dit bedrag komt geheel ten goede van het goede doel Right to Play, een organisatie die zich inzet om kinderen weer het recht terug te geven om te kunnen spelen. Zij hebben vaak niet meer dan een opgerold t-shirt om mee te voetballen.

Verkoop je niets tijdens een dag, dan kost het je natuurlijk niets, maar hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient en hoe meer we helpen om gezamenlijk het goede doel te helpen. Kom ook zeker gedurende de dag kijken of er voor jou nog leuke koopjes tussen zitten!

De aanmeldingen druppelen al binnen, maar we kunnen je hulp goed gebruiken! Ga jij naar het Spellenspektakel dit jaar? Zie voor meer informatie ook spellenspektakel.nl/bringnbuystand.

Geplaatst door Yorn op 14-10-2019 08:41
Aantal keer bekeken: 1414

Reacties

Door Soulflame (34 reacties) op 14-10-2019 10:26
( PM )
Echt een hele leuke actie!
Ik heb nog wel wat oude spellen liggen die voor een habbekrats weg mogen. Van de week even s avonds bekijken...
Door Carrot87 (112 reacties) op 14-10-2019 13:04
( PM )
super leuk, ik breng zondag ook wel wat langs
Door Egg citizen (725 reacties) op 14-10-2019 13:45
( PM )
? Als ik op mijn mobiel op de regels klik, staat er dat ik een mail moet zenden naar de persoon waarvan het document is om er toegang toe te krijgen?
Is dat alleen op mijn mobieltje of hebben anderen daar ook last van?
Door Carrot87 (112 reacties) op 14-10-2019 14:18
( PM )
Quote:
? Als ik op mijn mobiel op de regels klik, staat er dat ik een mail moet zenden naar de persoon waarvan het document is om er toegang toe te krijgen?
Is dat alleen op mijn mobieltje of hebben anderen daar ook last van?


Nee, dat heb ik ook vanaf de pc
Door Ktugach (134 reacties) op 14-10-2019 14:31
( PM )
Zou nu moeten werken! Bedankt voor het meedenken.
Door Egg citizen (725 reacties) op 14-10-2019 16:54
( PM )
Ja, werkt nu prima, dank je :)
Door Robbus (91 reacties) op 15-10-2019 14:39
( PM )
Ik wil misschien wel wat spellen doneren en daar mogen jullie dan zelf een prijskaartje aan hangen (en de gehele opbrengst houden). Zou dat ook mogelijk zijn?
Door Yorn (151 reacties) op 15-10-2019 18:44
( PM )
Quote:
Ik wil misschien wel wat spellen doneren en daar mogen jullie dan zelf een prijskaartje aan hangen (en de gehele opbrengst houden). Zou dat ook mogelijk zijn?Heel tof initiatief, dat is natuurlijk zeker mogelijk! Heb je een lijstje? Zo helpen we het goede doel alleen nog maar meer. Ik wil je wel vragen in dit geval op het fysieke formulier de namen in te vullen. Dan vullen we zelf de prijzen in en kunnen we het goed bijhouden als ze worden verkocht. Superleuk :-)
Door Robbus (91 reacties) op 17-10-2019 10:14
( PM )
Top! Ik zal binnenkort even een lijstje maken en het fysieke formulier ook meenemen naar spellenspektakel.