Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Welkom Spellenspektakelbezoeker op Budgetspelen.nl

Ben/was je op Spellenspektakel en kom je ons voor het eerst bezoeken? Dan is het bij deze aangenaam kennis te maken! Dit artikel is voor jou om je kennis te laten maken met Budgetspelen.nl. Wat is Budgetspelen precies? Wat kunnen we voor je betekenen gedurende het gehele jaar door? We leggen het je allemaal uitVergelijk prijzen op Budgetspelen
Budgetspelen is dé prijsvergelijkingscommunity voor bordspellen van Nederland, opgericht door bordspelers, voor bordspelspelers. We vergelijken prijzen voor meer dan duizenden titels. Zoek er eentje in de zoekbalk en vindt direct de beste prijs. Zo hoef je nooit meer te veel te betalen voor je hobby! Het (Bordspel)leven is al duur genoeg. Maar Budgetspelen is meer dan dat. De gehele community helpt namelijk mee met het melden van mooie deals.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de beste prijs voor Gloomhaven en scroll onder de prijzen voor de communityberichten. Zo weet je zeker dat je pas écht dat je altijd de beste prijs hebt. Je portemonnee is dus alvast blij dat je er bent!

Daarnaast plaatsen we nieuwsberichten zodra er een uitverkoop ergens van start gaat en helpt de Budgetspelen community elkaar door onder spellen hun eigen gevonden deals te delen met de rest.En als je naar beneden scrollt krijg je de prijsreacties:Verder delen ook leukste kickstarter finds, bordspelrecencies, tips voor spellen spelen met je partner en ook de guilty pleasures uit Spiel mogen niet ontbreken.


Budgetspelen wishlist: Bepaal zelf je prijs voor een spel en we houden je op de hoogte
Is een spel toch nog te duur? Dan kun je een spel op je wenslijst zetten met de maximale prijs die je er voor wilt betalen. Zodra een spel onder jouw prijs valt, krijg je direct van ons bericht. Zo mis je geen aanbieding rondom je meest gewilde spellen plus heb je een mooie wenslijst waarin je de prijzen bij kunt houden van alle spellen die je ooit nog eens in je collectie wilt verwelkomen! Het enige wat je nodig hebt is een account. Je kun je hier gratis registreren .

Ter idee. In het prijsprofiel vermeld je de prijs die je er voor wilt betalen:Je krijgt een mailtje zodra een prijs uit je wenslijst onder je max prijs komt:Bring & Buy stand op Spellenspektakel voor Right to Play
Ben je ons tegen gekomen op de beurs? Hartstikke leuk! Wij verkopen de gehele dag door tweedehands spellen van medebordspelspelers. S’ochtends mag je je eigen spellen inleveren en aan het einde van de dag, tussen 15:30 en 17:30 kun je komen kijken wat er allemaal is verkocht. Dit is niet voor niets, want van elk verkocht spel gaat 10% van de verkopen naar Right to Play, een organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind om weer te kunnen spelen. Je helpt dus met elk van je aankopen een nobel doel!

Het beloofd wel druk te worden, dus alvast excuses als je even moet wachten, maar we gaan ons best doen om jullie allemaal zo snel mogelijk te helpen! Kom zeker in de middag nog even terug om te kijken of er leuke aanbiedingen tussen zitten. Het assortiment wisselt gedurende de dag.


Handige linkjes:
Zelf spellen aanmelden en meedoen
Right to PlayVerkoop je spellen het gehele jaar door op Budgetspelen.nl
Had je geen tijd om je spellen mee te nemen of heb je nog meer ongespeelde spellen? Dan kun je hier op Budgetspelen het gehele jaar door je bordspellen verkopen op het Budgetspelen Trading Board.Aangenaam kennis te maken!
Welkom in ieder geval op Budgetspelen.nl, kijk op je gemak rond, zoek een spel en vergelijk de prijzen en als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Het is aangenaam kennis te maken en wie weet mogen we je gedurende het jaar nog eens zo nu en dan verwelkomen wanneer je weer op zoek bent naar een nieuw spel.

Geplaatst door Yorn op 09-11-2019 08:40
Aantal keer bekeken: 1038

Reacties

Door Soulflame (34 reacties) op 10-11-2019 22:21
( PM )
Er zal vast nog wel een echte update volgen (morgen?)
Maar wilde hier in ieder geval zeggen dat het echt top was wat jullie gedaan hebben!
Ik ben alleen de zondag geweest en het was elke keer als ik langsliep megadruk.
Helaas kon ik niet bij de uitreiking zijn, dus ik ben benieuwd hoeveel er is opgehaald.
Nogmaals bedankt allemaal en wat een dagen moet het voor jullie geweest zijn! Komende weken maar uitrusten?
En bedankt dat ik de niet verkochte spellen iets eerder mocht ophalen Anna, dat heeft wel uitgemaakt met de treinen :)
Door Carrot87 (112 reacties) op 11-11-2019 07:40
( PM )
Ik sluit me hier bij aan! Echt super hoe jullie je ingezet hebben voor ons spellenliefhebbers en het goede doel! Mochten jullie volgend jaar wat extra hulp kunnen gebruiken, als je hier een oproep plaatst ben ik de eerste die ja zegt :)
Door Yorn (154 reacties) op 11-11-2019 13:59
( PM )
Quote:
Ik sluit me hier bij aan! Echt super hoe jullie je ingezet hebben voor ons spellenliefhebbers en het goede doel! Mochten jullie volgend jaar wat extra hulp kunnen gebruiken, als je hier een oproep plaatst ben ik de eerste die ja zegt :)


Thanks Carrot! We houden het in gedachte :-) En Soulflame jij ook bedankt! Het bericht staat inmiddels live!