Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Eindstand Bring & Buy: €1524,45 opgehaald voor Right to Play

Het Spellenspektakelweekend zit er op en we waren er dit jaar voor het eerst bij met de Budgetspelen Bring & Buy stand. Eerste keren zijn altijd spannend en dat was ook zeker voor ons dit jaar het geval. Wat een vuurdoop en wat veel van jullie kwamen eventjes langs! 10% van de verkoopopbrengsten ging naar Right to Play. Vandaag delen we met jullie onze ervaring en de uitslag!Een zwaar, maar fantastisch weekend
Twee weken geleden hadden we nog slechts 9 aanmeldingen, zou er wel genoeg animo zijn? Dat ging er door ons hoofd. Een week geleden ging het echter hard, in het weekend vlogen we van 20 naar 80 digitale aanmeldingen. Het beloofde opeens heel druk te worden! Goed nieuws voor het Right to Play, maar spannend of alles goed zou gaan.

Uiteindelijk was de zaterdag echt megadruk en, vooral als je je draai nog moet vinden, is dat een uitdaging. Bedankt in ieder geval voor al jullie begrip gedurende de dagen op de diverse fora, dat waarderen we enorm. Gelukkig was dat het allemaal waard, want aan het einde van de dag konden we jullie veelal goed nieuws brengen, sommigen hadden hun hele lijst verkocht! Uiteindelijk zijn er ongeveer 1200 spellen over de toonbank gevlogen.Natuurlijk hadden we ook sommigen met minder geluk, dit kwam dan met name door een net te hoge vraagprijs, of spellen die echt niet verkopen. Spellen als High Five, Emera, Achmea kennisquiz en Naval Battles bleven trouw ons de gehele dag vergezellen. Welke dan wel weer goed liep was Monopoly, Risk en Rummikub in alle versies en formaten, die blijft toch hard lopen. Uiteindelijk nam een oudere jongedame Risk 2210 A.D. mee, wow!

Ook vertelde Anna (van ons) dat een meisje van 7 één spelletje ingeleverd en die ook verkocht voor € 6. Ze was helemaal trots, haar dag kon niet meer stuk. Met veel blije gezichten gedurende de dag, van zowel kopers die spellen vonden die ze nergens anders meer konden krijgen, als verkopers die benieuwd waren hoe hun aanbod het had gedaan, creëerde ieder van ons mooie herineringen. Kortom, ondanks de vermoeidheid, de soms lange wachtrijen zaterdag voor de aanmelding, de net iets te krappe stand en genoeg om te evalueren, kijken we terug op een bijzonder weekend!Budgetspelen Bring & Buy haalt € 1524,45 op voor Right to Play
Uiteindelijk deden we het allemaal voor Right to Play, zij zetten zich in voor het recht van het kind om weer te kunnen spelen. We hebben goed nieuws, want dankzij het inleveren van al jullie ongespeelde spellen, hebben we uiteindelijk een fantastisch mooi bedrag opgehaald.

Met zijn allen hebben we uiteindelijk in een weekend € 1524,45 opgehaald!

Zondag om 17:00 is Right to Play op de stand langs geweest om de cheque in ontvangst te nemen. We kregen een bijzondere bal die in Afrika wordt gebruikt om mee te voetballen als dank voor het initiatief.

We willen iedereen bedanken voor het brengen van spellen. Daarnaast willen we de organisatie van Spellenspektakel bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte. Ook bedanken we 999 Games voor het beschikbaar stellen van de tasjes. Daarnaast bedanken we iedereen die al vertelde dat ze best mee wilden helpen als we nog een keer dit zouden gaan doen.

Zaterdag


en zondag:


Tot slot
Eén ding is zeker, dankzij jullie was de Budgetspelen Bring & Buy stand een daverend succes. We hebben de vuurdoop gehad en van de week gaan we evalueren voor de potentiele toekomst. Bedankt in ieder geval nogmaals, namens het gehele team, aan iedereen die heeft meegedaan of/en iets heeft gekocht, we hebben de wereld weer een heel klein stukje beter gemaakt met het resultaat wat we hebben geboekt.

En wil je het gehele jaar mooie aanbiedingen scoren? Kom terug wanneer je een nieuw spel zoekt en bekijk de beste prijzen. Zo vind je het hele jaar door mooie aanbiedingen. Wij houden tevens de beste uitverkopen voor je bij in ons nieuws. Dus kom zeker nog eens terug.

P.S. We hebben nog een Runebound bord gevonden van iemand, als diegene dit leest, neem even contact met ons op en dan komt deze naar je toe.


Geplaatst door Yorn op 11-11-2019 11:55
Aantal keer bekeken: 4265

Reacties

Door Skar (7 reacties) op 11-11-2019 13:08
( PM )
Ben zondag wel even langsgelopen, maar was zo druk dat ik eerlijk gezegd niet gekeken heb. Wel jammer, zie zo op de foto's een aantal hele mooie aanwinsten.

Veel plezier allemaal met je aankopen.
En BudgetSpelen uiteraard gefeliciteerd met de fantastische opbrengst!

Volgend jaar weer en dan bigger and nog better ^^
Door Dreamare (3 reacties) op 11-11-2019 19:00
( PM )
Alle 5 de games verkocht die ik mee had genomen. Had van te voren nog mijn twijfels want je wil dat niet weer allemaal mee terug nemen met de trein maar is toch goed gegaan.
Door Buur (672 reacties) op 11-11-2019 19:21
( PM )
Het was goed zoeken; veel goede spellen, sommige goed geprijsd, maar er waren bedragen die echt nergens op sloegen. Ik zag een Rifugio voor 25 euro. Sorry, maar dat is nieuwprijs!!! Ik mag aannemen dat die weer retour afzender is gegaan?
Het moet gezegd: eigenlijk was het echt te druk ja. Maar goed gedaan jongens en meisjes! Ik heb ook nog een dik spel gekocht. Om privacyredenen zeg ik niet welke
Door Crazymax (135 reacties) op 11-11-2019 21:50
( PM )
Leuk georganiseerd mensen! Volgend jaar zeker weer doen!
Door Robbus (117 reacties) op 11-11-2019 22:20
( PM )
Mooi bedrag, goed gedaan!
Door Bleh (238 reacties) op 12-11-2019 08:56
( PM )
Proficiat, mooi bedrag binnen gehaald.
Door Yawgmoth81 (5 reacties) op 12-11-2019 12:27
( PM )
Mooi bedrag! Gefeliciteerd!
Door Peters (103 reacties) op 12-11-2019 14:02
( PM )
Mooie opbrengst. Had nog wat hoger kunnen zijn als de op zaterdag -niet verkochte spellen- achtergelaten waren. Het was druk, erg druk. Wachten bij de inname, dringen en vaststaan bij het bekijken van de aangeboden spellen (iedereen hield zijn plaats vast), wachten op de eindafrekening. Tip is misschien om zo veel mogelijk spellen met de prijs op afstand te tonen, zodat mensen direct kunnen zien of ze een bepaald spel willen kopen. En misschien een andere plek om af te rekenen. Maar het was een zeer goed en geslaagd initiatief!!!
Door Fantasyfreak (1194 reacties) op 12-11-2019 19:27
( PM )
Voor een eerste keer allemaal erg goed. Waarschijnlijk was de drukte niet zo verwacht dus ik heb zo'n idee dat Spellenspektakel volgend jaar wat meer ruimte beschikbaar maakt
Door Soulflame (77 reacties) op 13-11-2019 21:42
( PM )
Geweldige opbrengst! Ik had al gehoopt dat het boven de 1000 zou zijn met die drukte. 1200 spellen van eigenaar veranderd is echt fantastisch. Nogmaals chapeau voor de vrijwilligers!!