Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Verwacht: Similo Sprookjes en Historie

Nieuws van het 999 Games front: de uitgever heeft vandaag aangekondigd dat we ons kunnen verheugen op maar liefst twee Similo-kaartspellen. Tijdens dit coöperatieve kaartspel is het de bedoeling dat jullie als echte speurders het geheime karakter ontmaskeren.

"In Similo is één van de spelers de tipgever die de rest met aanwijzingen naar een bepaalde kaart probeert te leiden. Er is alleen een grote maar: hij of zij mag hierbij niet praten! Door op het juiste moment de juiste kaarten slim te spelen, kan hij aangeven of de kaart iets gemeen heeft met het verborgen karakter of dat deze er juist van verschilt. Lukt het jullie om het geheime karakter te ontmaskeren? Similo is een vlot deductiespel dat snel is uitgelegd en op tafel ligt maar door de beperkte communicatie toch uitdagend blijft.

De kaarten zijn fraai geïllustreerd met bekende figuren uit de sprookjesboeken of uit de geschiedenis. De twee losstaande kaartspellen zijn ook te combineren tot 1 groter kaartspel."

De Engelse versies van Similo: Historie (History) en Similo: Sprookjes (Fables) zijn uitgegeven door Zuma Games en al verkrijgbaar. 999 Games verwacht de Nederlandse versies in april 2020.Bron: 999 Games

Geplaatst door Linnsane op 28-01-2020 20:30
Aantal keer bekeken: 332

Reacties

Door Bleh (171 reacties) op 29-01-2020 10:08
( PM )
Hier ben ik wel benieuwd naar. Heb ze gemist op Spiel.