Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu Verkrijgbaar: Pandemic Legacy seizoen 0

Eindelijk is hij daar: Pandemic Legacy: Seizoen 0! De die-hards die hem gepreorderd hadden hebben hem ongetwijfeld al in huis en zijn waarschijnlijk al druk bezig met mogelijke pandemieŽn en virussen uit te schakelen. Voor een ieder die netjes aan het wachten waren op de release is hier het nieuws dat het machtig mooie spel nu in de (digitale) winkels ligt.

Het ideale spel om te spelen tijdens deze lockdown! Kun jij de mensheid redden?
De kenners weten het al, want Seizoen 0 is een prequel, dus het is niet vereist dat je Seizoen 1 of Seizoen 2 gespeeld hebt.

Duik in deze spionagethriller uit de Koude Oorlog. Net als in de eerste twee Pandemic Legacy-spellen, brengt het elke keer dat jij speelt nieuwe kaarten, regels en voorwaarden met zich mee die van invloed zijn op toekomstige spellen. Elke alias die je maakt, krijgt contacten en andere middelen om je snode plannen soepeler uit te voeren. En natuurlijk zal de CIA jouw prestaties in het veld bekijken en evalueren. Werk samen met je collega-agenten om deze nieuwe biologische dreiging te voorkomen Ė het lot van de wereld hangt ervan af.

Geplaatst door Linnsane op 28-10-2020 19:18
Aantal keer bekeken: 579

Reacties

Door Buur (244 reacties) op 29-10-2020 10:55
( PM )
Volgens mij kun je geen pandemieŽn uitschakelen in Season 0 want als ik me niet vergis komen er helemaal geen ziektes in voor. In dit spel dat zich tijdens de Koude Oorlog afspeelt, gaat het gerucht te ronde is dat de Russen bezig zijn met het ontwikkelen van een dodelijk virus wat zij willen gaan verspreiden, en het is aan de spelers de taak (onder andere!) dit te voorkomen. Maar hij zit nog in de folie, we zijn nog niet begonnen!
Door Skull_kid (1884 reacties) op 30-10-2020 10:26
Rol: Forum Moderator
( PM )
Mijn speelgroep heeft het spel al, maar we willen eerst Risk Legacy uitspelen, dus gaat nog even duren
Door CandyShine (902 reacties) op 30-10-2020 11:17
( PM )
Jep ik wacht ook nog even. We hebben al een groep, maar de helft ervan (lees oa ik) zijn nog bezig met Clank Legacy.