Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuwe Bordspellen 999 Games in 2021 & Voordeelbundel

Happy New Boardgame-year! In 2021 is het de bedoeling dat er weer flink wat bordspellen gespeeld gaan worden op tafel. Gelukkig denkt 999 Games daar ook zo over en kunnen we jullie alvast een vooruitblik geven voor wat er de eerste helft van 2021 allemaal bij de uitgever op de planning staat. Maak je borst maar nat, want er zit een hoop moois tussen!

Januari 2021

My City
My City, het nieuwe competitieve legacy-spel van de bekende auteur Reiner Knizia is nu verkrijgbaar. My City gaat over het in een stad zetten van gebouwen door de generaties heen, waarbij de gemeenschap in de vroege pre-industriële stadia begint en zich door de industrialisatie ontwikkelt. Gemakkelijk te leren en leuk voor het hele gezin!



Aqualin
Duik diep de zee in met Aqualin. Voordat je deze duik in het diepe neemt, bepaal je samen met je medespeler wie dieren en wie kleuren verzamelt. Je groep is compleet wanneer deze uit zes dezelfde dieren of kleuren bestaat. Heb jij aan het einde van het spel de grootste groepen samengesteld? Dan is het rif van jou en heb je gewonnen! Aqualin is een strategisch spel voor 2 personen met eenvoudige spelregels. Nu verkrijgbaar!



De Legenden van Andor: Jonge Helden
De jonge avonturiers kunnen het avontuur vanaf eind januari aan gaan. Net als bij zijn 'grote broer' De Legenden van Andor kruipen spelers in dit coöperatieve bordspel in de rol van tovenaar, boogschutter, krijger en dwerg om Andor van het kwaad te verlossen. Met vereenvoudigde spelregels, kleurrijke illustraties en legenden is Andor nu ook toegankelijk voor jonge(re) avonturiers.



Februari 2021

De Kwakzalvers uitbreiding: De Alchemisten
In februari wordt de tweede uitbreiding van het populaire De Kwakzalvers van Kakelenburg verwacht. De spelers worden als alchemisten door patiënten met de meest wonderlijke ziektes bezocht. Aan het begin van het spel kiezen ze een patiënt uit die ze gaan behandelen. Iedere patiënt heeft als medicijn een speciale essentie nodig. De spelers bereiden deze in hun alchemistenketel en krijgen daar bijzondere bonussen voor. Met "De Alchemisten" wordt "De Kwakzalvers van Kakelenburg" nog leuker en spannender.



Maart 2021

Chili Dice
In maart 2021 is het tijd om er op los te dobbelen in het gepeperde Chili Dice. Een pittig dobbelspel, waar jij graag je handen aan wilt branden. Bij dit dobbelspel probeer je met zo min mogelijk worpen zoveel mogelijk punten te scoren.



Bonfire
Een bordspel voor de spelers die van meer uitdaging houden. Succesauteur Stefan Feld is er met dit bordspel in geslaagd om met relatief eenvoudige spelregels en een beperkt aantal actiemogelijkheden een zeer afwisselend en tactisch spel te creëren.



Silencio
Een coöperatief, strategisch kaartspel waarbij niet gecommuniceerd mag worden. Met verschillende spelvarianten en moeilijkheidsgradaties voor veel afwisseling. Perfect voor fans van soortgelijke spellen als De Crew en The Mind.



Wizard: Het Dobbelspel
Het kaartspel Wizard, waarin spelers moeten voorspellen hoeveel slagen zij denken te behalen, is een regelrechte klassieker. In maart verschijnt nu ook Wizard: Het dobbelspel, dat een nieuwe dimensie aan hetzelfde principe geeft. Een perfect spel voor spelers die van een licht strategisch spel houden, maar vooral graag een gokje wagen.



20 Second Showdown
Het nieuwe partyspel 20 Second Showdown kun je ook alvast in je agenda zetten. In dit doldwaze partyspel vol belachelijk hilarische uitdagingen probeer je als team zo snel mogelijk opdrachten te vervullen om ervoor te zorgen dat het andere team “geen zand” meer heeft. Met een speciaal ontworpen, luidruchtige zandloper voor net dat beetje extra spanning.



Coyote
Een eenvoudig en superuitdagend kaartspel voor iedereen die van een beetje bluffen houdt. Schat de waarde van alle kaarten in het spel en breng daar een bod op uit. Aan de andere spelers de keuze, verhogen of uitdagen?! Voor de liefhebbers van Spicy.



Keer op Keer: Kids
Het mega-populaire dobbelspel Keer op Keer, maar dan speciaal voor kinderen. Kies je dobbelstenen, kruis de dierenverblijven aan en vul kolommen om waardevolle punten te verdienen in dit eenvoudige en kleurrijke dobbelspel voor kinderen vanaf 5 jaar.



April 2021

De Crew: Missie Diepzee
In deze opzichzelfstaande nieuwe editie van het bekroonde coöperatieve slagenspel De Crew verkennen jullie de diepzee en worden jullie geconfronteerd met meer dan 30 missies vol spanning en uitdaging!



Spookslot
Spanning en sensatie bij de nieuwe versie van Spookslot. Het ontsnappingsspel, dat zich afspeelt in een zelf in elkaar te zetten 3D-kasteel met bewegende valstrikken en rollende kogels. Spookslot is bij uitstek geschikt voor families met kinderen.



Clever tot de 3e Macht
In het derde deel van de razend populaire dobbelsensatie Clever rollen we verder waar we gebleven waren. Met dezelfde basisregels maar nieuwe scoremogelijkheden en bonussen staan nieuwe tactische uitdagingen op je te wachten. Nu nog Cleverder dan je gewend bent!



Mei 2021

De Magische Markt van Cameloot
Een spannend kaartspel waarin de spelers in teams samenwerken, maar net zo makkelijk naar het andere team overlopen. De Magische Markt van Cameloot is een kaartspel met eenvoudige spelregels, maar biedt voldoende tactische mogelijkheden. Daardoor is het spel geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers.



Chronicles of Crime 1900
Een losstaande editie van het spannende detectivespel Chronicles of Crime. In deze versie kruipen spelers in de huid van journalist Victor Lavel en reizen ze af naar het Parijs van begin 20e eeuw. Er is een misdrijf gepleegd, ben jij kundig genoeg om als eerste de dader te vinden?



EXIT: Het Betoverde Bos
n EXIT: Het Betoverde Bos moet je in een zo kort mogelijk tijd gezamenlijk alle raadsels oplossen om uit het betoverde bos te ontsnappen. Het uitdagende coöperatieve escape room-spel voor alle fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.



Carcassonne
Een jubileum-versie van Carcassonne. De verpakking krijgt een prachtig, compleet nieuw ontwerp en wordt volledig taalvrij. Carcassonne: Jubileumversie is een fantastisch collectors item voor de echte Carcassonne-fans en –verzamelaars, maar natuurlijk ook een prima manier om nieuwe spelers met een bijzonder vormgegeven exemplaar te verrassen.

Noveltie-pakket
We beginnen het nieuwe jaar natuurlijk goed met een gloednieuwe aanbieding. "Samoa is een kleurrijk kaartspel voor het hele gezin. Paranormale Detectives is een hilarisch partyspel, waarin de spelers met de geest proberen te communiceren om een zaak op te lossen, leuk met een grote groep, maar ook met 2 spelers. Adventure by Book is een coöperatief avonturenspel in stripvorm voor iedereen die van puzzels en raadsels houdt. Kortom, in één klap een spellenpakket voor alle leeftijden en speelsituaties." Van €65,97 voor €49,99. Bestellen is hier mogelijk.



Welke spellen komen er absoluut op jullie wishlist te staan?

Geplaatst door Linnsane op 05-01-2021 15:43
Aantal keer bekeken: 8571

Reacties

Door Henkiedoodle (6 reacties) op 05-01-2021 16:36
( PM )
Benieuwd naar de Kwakzalvers uitbreiding! Kan daar nog amper iets over vinden online, 999g weet ons wel in spanning te houden!
Door JGB07 (32 reacties) op 05-01-2021 16:42
( PM )
Jammer dat er nog niets bekend is over een uitbreiding / andere versie van El Dorado. Of zou het daar dan toch nog te vroeg voor zijn?
Door Usurper (134 reacties) op 05-01-2021 16:46
( PM )
Ik ben blij dat 999games Bonfire gaat uitgeven.
Door CandyShine (1137 reacties) op 05-01-2021 16:48
( PM )
Quote:
Benieuwd naar de Kwakzalvers uitbreiding! Kan daar nog amper iets over vinden online, 999g weet ons wel in spanning te houden!

Ja! De uitbreiding waar ik het meest benieuwd naar ben dit jaar. Hier is wel een plaatje van de onderdelen:




Misschien dat er iets van unieke spelerskrachten komen?
Door Geert27 (646 reacties) op 05-01-2021 16:48
( PM )
Spookslot gaat in de zak van Sinterklaas!

Hopelijk krijgt de jubileum-editie van Carcassonne dit keer een betere doos dan de Meeple-vormige van het vorige jubileum. Bij elk exemplaar dat ik daarvan heb gezien is de rand van de doos daarbij helemaal los gekomen.

De nieuwe versie van Clever zal ongetwijfeld wel weer een keer aangeschaft worden.

Voor mij verder niet echt iets interessants ertussen. Komen jullie ook met zo'n lijstje voor White Goblin Games?
Ik weet dat zij dit jaar in ieder geval met MicroMacro: Crime City komen, die ik na de BGG contest direct op mijn verlanglijstje heb gezet! Een soort combinatie tussen Where's Wally/Waldo en een detective-spel.
Door Henkiedoodle (6 reacties) op 05-01-2021 16:56
( PM )
Quote:
[..]


Ja! De uitbreiding waar ik het meest benieuwd naar ben dit jaar. Hier is wel een plaatje van de onderdelen:

(picture)

Misschien dat er iets van unieke spelerskrachten komen?
Lijkt erop jah! Ik vind die man met die wortel als neus maar niets Hopelijk wordt het niet te ingewikkeld nu, en blijft er nog wat ruimte op mijn tafel over voor mijn cola
Door Linnsane (672 reacties) op 05-01-2021 17:45
( PM )
Quote:
Komen jullie ook met zo'n lijstje voor White Goblin Games?
Ik weet dat zij dit jaar in ieder geval met MicroMacro: Crime City komen, die ik na de BGG contest direct op mijn verlanglijstje heb gezet! Een soort combinatie tussen Where's Wally/Waldo en een detective-spel.

Ik ga mijn best doen ook met een WGG-lijstje te komen Crime City had ik inderdaad gespot en ook reuze benieuwd naar.

Op mijn persoonlijke lijstje staat zeker de uitbreiding van Kwakzalvers, absoluut mijn favoriete spel
Door Videostar (480 reacties) op 05-01-2021 17:57
( PM )
De Kwakzalvers Alchemisten uitbreiding is goed!
Ik kon niet wachten en heb al de Deutsche versie. Het is leuk om een persoonlijk zijspoor erbij te hebben.

Verder erg jammer dat er geen nieuws is over uitbreidingen voor El Dorado. Topspel, smaakt naar meer.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 05-01-2021 20:42
( PM )
Kwakzalvers uitbreiding klinkt geinig. Moet de vorige ook nog steeds.

De rest is eigenlijk niet heel interessant voor mij.
Door Sandertjuh (189 reacties) op 05-01-2021 22:43
( PM )
Kwakzalvers en de Crew zullen wel spellen worden die weer op een verlanglijstje komen! Spookslot trekt ook stiekem wel mijn aandacht.
Door Streetnerd (727 reacties) op 06-01-2021 00:32
( PM )
k vind aanbod van 999 games echt matig.... WGG pakt daarentegen wel steeds betere titles op.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 06-01-2021 08:41
( PM )
Quote:
k vind aanbod van 999 games echt matig.... WGG pakt daarentegen wel steeds betere titles op.

Klopt dat viel mij ook op dat ik de laatste tijd bijna niet meer naar 999 kijk, maar wel veel naar wgg. Die pakken ook leuke kickstarters op.

Komend jaar van 999 is vooral veel kleine spelletjes.
Door Metroid_Dark_Sky (561 reacties) op 06-01-2021 09:17
( PM )
Viel mij ook al op, 999 doet veel kaartspellen en "Play it Safe" spellen in series die ze al hebben (Crew, Andor, Exit, My City).

White Goblin Games pakt b.v. ook de Rovers van de Noordzee, Architecten van het westelijk koninkrijk series op.

Alhoewel 999 de laatste keren Wingspan, Tapestry en Pendulum op pakte van Stonemaier games.
Dat zijn geen kleine titels, hoewel Pendulum niet helemaal de hit was geworden die iedereen verwachte.

Als je daarnaar kijkt lijkt het wel alsof White Goblin vooral games van AEG, CGE, Garphil games, Portal Games omzet in het Nederlands.
&
999 games doet dit vooral met de Kosmos Games, Lucky Duck, Smitt Spiele, Lookout Spiele, Hans Gluck en zoals genoemd de Stonemaier games.
Door Skull_kid (2509 reacties) op 06-01-2021 10:33
Rol: Forum Moderator
( PM )
Quote:
[..]


Klopt dat viel mij ook op dat ik de laatste tijd bijna niet meer naar 999 kijk, maar wel veel naar wgg. Die pakken ook leuke kickstarters op.

Komend jaar van 999 is vooral veel kleine spelletjes.

999 was in de tijd van Catan echt hèt voorbeeld van een goede uitgever, maar het lijkt net alsof ze nooit echt verder gekomen zijn dan het niveau Catan en dat is de bordspelwereld wel degelijk.
Door Buur (748 reacties) op 06-01-2021 11:43
( PM )
Zeker nu bordspellen ("bordspelletjes") in populariteit toe nemen is het voor 999 van belang daar zo veel mogelijk op in te spelen en dus zo veel mogelijk nieuwe spellen uit te geven. Het is ten slotte een bedrijf dat winst moet maken, niet een liefdadigheidsinstelling die alleen voor ons de beste spellen beschikbaar wil stellen. Het doel is dat mensen zo veel mogelijk geld uitgeven terwijl er zo min mogelijk kosten worden gemaakt.
Door NateFosters (4 reacties) op 06-01-2021 12:08
( PM )
Ik was zelf ook erg nieuwsgierig naar de kwakzalvers uitbreiding en heb de duitse handleiding een tijdje geleden online gevonden.

In het kort:
Geen nieuwe ingredienten, maar wel nieuwe fortune cards en een nieuwe mechanic.

De nieuwe mechanic heeft als thema 'bijzondere kwaaltjes' en die hebben met de characters te maken van CandyShine. Daar liggen er een paar van open per game en hebben hun eigen powers. Vergelijkbaar met de heksen.

Tussen het brouwen en punten scoren is een extra fase dat iets met essence te maken heeft. Hoe hoger je op die track komt hoe meer je gebruik kan maken van de speciale krachten van die patiënten. Essence krijg je door veel verschillende ingredienten in je ketel te hebben of als je buurman explodeert. De powers kunnen gaan van extra regels om je volgende brouwsel sterker te maken, gratis ingredienten, extra koopkracht etc.

Kijk er zelf ook erg naar uit!
Door MaryAnn (216 reacties) op 06-01-2021 13:16
( PM )
Spookslot vroeger veel gespeeld. Hij zag er toen wel een beetje anders uit, maar het lijkt mij volledig hetzelfde concept.


Wij hebben ons als kinderen in ieder geval goed mee vermaakt. Ga hem nu niet meer halen
Door Lordindo (50 reacties) op 06-01-2021 13:58
( PM )
Denk dat het voor Nederlandse uitgevers ook niet rendabel is om de wat zwaardere spellen uit te gaan geven. Mensen die dat soort spellen spelen, hebben dan waarschijnlijk al de Engelse variant opgepakt. Daarbij is de afzetmarkt daar een stuk kleiner. Dus de Nederlandse uitgevers zoeken naar bordspellen waar zij genoeg van kunnen verkopen om de concurrentie aan te gaan met de Engelse variant.
Door Geert27 (646 reacties) op 06-01-2021 16:46
( PM )
Quote:
Denk dat het voor Nederlandse uitgevers ook niet rendabel is om de wat zwaardere spellen uit te gaan geven. Mensen die dat soort spellen spelen, hebben dan waarschijnlijk al de Engelse variant opgepakt. Daarbij is de afzetmarkt daar een stuk kleiner. Dus de Nederlandse uitgevers zoeken naar bordspellen waar zij genoeg van kunnen verkopen om de concurrentie aan te gaan met de Engelse variant.
Ik vind een Engelse versie meestal ook prima, maar als er een Nederlandse versie uitkomt van een spel dan geef ik daar (vaak) toch de voorkeur aan. Maar dan alleen bij spellen met veel tekst. Het is alleen altijd de vraag of de eventuele uitbreidingen daarna óók in het Nederlands uitkomen. Dat is in het verleden niet altijd zo geweest (Fields of Arle/Friesche Velden bijvoorbeeld), en dat is dan weer erg jammer als je het basisspel wel in het Nederlands hebt.
Wat dat betreft heeft 999 Games bij mij wel een goede beurt gemaakt met de uitbreidingen voor Tapestry en Wingspan.

Ik ben bijvoorbeeld heel erg benieuwd of Hallertau in een Nederlandse versie uit gaat komen. Staat niet in het bovenstaande lijstje, dus dan maar hopen op WGG?
Door Hedgehog (1323 reacties) op 06-01-2021 19:48
( PM )
Ik heb vaak de voorkeur voor Engels, juist vanwege de eerdere beschikbaarheid, de uitbreidingen en de terminologie wanneer je op internet wat wilt opzoeken. Voorheen ook anderstaligen waarmee ik speelde, tegenwoordig niet meer het geval. Daardoor verschuift die voorkeur wel iets naar Nederlands, dan kan ik het makkelijk met de kinderen spelen, alhoewel Engels ook zo opgepikt wordt.

Ook mij kan het aanbod van 999 niet meer zo bekoren, maar volgens mij heeft dat meer met de verandering van mijn smaak en collectie te maken, dan de spellen die zij uitbrengen.
Door Skull_kid (2509 reacties) op 07-01-2021 11:02
Rol: Forum Moderator
( PM )
Quote:
Zeker nu bordspellen ("bordspelletjes") in populariteit toe nemen is het voor 999 van belang daar zo veel mogelijk op in te spelen en dus zo veel mogelijk nieuwe spellen uit te geven. Het is ten slotte een bedrijf dat winst moet maken, niet een liefdadigheidsinstelling die alleen voor ons de beste spellen beschikbaar wil stellen. Het doel is dat mensen zo veel mogelijk geld uitgeven terwijl er zo min mogelijk kosten worden gemaakt.

Dit is natuurlijk wel waar ja.
En natuurlijk ook wel heel mooi dat er dan ook een bedrijf is dat wèl achter die andere spellen aangaat.
Door Videostar (480 reacties) op 07-01-2021 17:56
( PM )
Jullie doen 999 tekort. Geen kwaad woord over WGG maar die ontwikkelen zelf helemaal niks, het zijn in die zin dozenschuivers.
999 probeert nu en dan nog iets origineels uit, dat ze zelf laten ontwerpen en ontwikkelen, zelfs als het amper commerciële potentie heeft. Het zijn wel de projecten die je als uitgever boven de grote middelmaat tillen. En daar reken ik WGG wel onder.

Niks mis mee, maar als WGG iets niet in NL uitgeeft, zou een ander dat wel doen. Volstrekt inwisselbaar dus. En als je toekomstige uitbreidingen graag wil hebben, blijkt WGG net zo onbetrouwbaar als 999.
Door Sunnyfield (202 reacties) op 07-01-2021 18:15
( PM )
Claim *kuch*
Door Videostar (480 reacties) op 07-01-2021 18:53
( PM )
Quote:
Claim *kuch*

Mea Culpa.

Ik wist dat ik iets over het hoofd zag.
Claim. Leuk spel, zeker. Beetje veel uitbreidingen.
Maar WGG blijft een dozenschuiver, plus Claim.
Door 999 Games (10 reacties) op 08-01-2021 16:03
( PM )
Het is absoluut waar dat we in het voorjaar met een groot aantal lichtere spellen komen. De reden hiervoor is simpel: Veel mensen willen vooral nu tijdens de lockdown meer van dit soort spellen spelen. Je zou kunnen zeggen dat we bijvoorbeeld met een nieuwe standalone-versie van Catan op "safe" spelen. Maar vergeet niet, zo'n standalone-versie is op de eerste plaats een succes omdat veel mensen nu eenmaal fan van Catan zijn en hier meer van willen zien. Uiteindelijk willen we zoveel mogelijk verschillende bordspelspelers bedienen, zowel casual liefhebbers als doorgewinterde veelspelers. De hoeveelheid aan spellen dat jaarlijks geproduceerd of gelokaliseerd kan worden is echter beperkt en dus moeten we keuzes maken. Dat betekent overigens niet dat we de veelspelers links laten liggen. In het najaar komen we met een aantal wat zwaardere spellen, waarover later meer nieuws zal volgen. In ons najaarsaanbod zijn bovendien spellen opgenomen van Nederlandse bodem, die exclusief bij ons beschikbaar zullen zijn.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 08-01-2021 16:48
( PM )
Kijk dat is altijd fijn om te horen 😁 Leek mij al bijna sterk dat dit alles van het hele jaar kon zijn.

Bedankt voor de toelichting!
Door Streetnerd (727 reacties) op 08-01-2021 17:51
( PM )
Quote:
Jullie doen 999 tekort. Geen kwaad woord over WGG maar die ontwikkelen zelf helemaal niks, het zijn in die zin dozenschuivers.
999 probeert nu en dan nog iets origineels uit, dat ze zelf laten ontwerpen en ontwikkelen, zelfs als het amper commerciële potentie heeft. Het zijn wel de projecten die je als uitgever boven de grote middelmaat tillen. En daar reken ik WGG wel onder.

Niks mis mee, maar als WGG iets niet in NL uitgeeft, zou een ander dat wel doen. Volstrekt inwisselbaar dus. En als je toekomstige uitbreidingen graag wil hebben, blijkt WGG net zo onbetrouwbaar als 999.

maakt dat wat uit dat ze een dozenschruiver zijn? uiteindelijk gaat het om wat de enduser krijgt.
Door Metroid_Dark_Sky (561 reacties) op 08-01-2021 18:57
( PM )
Ehm, zoals eerder vermeld zowel WGG als 999 games vertalen grotendeels alleen spellen:

White Goblin vooral games van AEG, CGE, Garphil games, Portal Games.
&
999 games doet dit vooral met de Kosmos, Lucky Duck, Smitt Spiele, Lookout Spiele, Hans Gluck en de Stonemaier games.

Beide zijn daarin "Dozenschuiver", maar inderdaad wat is daar erg aan?

@999 Games:
Blijf ook doorgaan met de Stonemaier games en de uitbreidingen in het Nederlands.
Tapestry en Wingspan zijn inclusief uitbreiding(en) een groeps favoriet geworden.
Door Geert27 (646 reacties) op 08-01-2021 19:16
( PM )
Quote:
De hoeveelheid aan spellen dat jaarlijks geproduceerd of gelokaliseerd kan worden is echter beperkt en dus moeten we keuzes maken. Dat betekent overigens niet dat we de veelspelers links laten liggen. In het najaar komen we met een aantal wat zwaardere spellen, waarover later meer nieuws zal volgen. In ons najaarsaanbod zijn bovendien spellen opgenomen van Nederlandse bodem, die exclusief bij ons beschikbaar zullen zijn.

Ben benieuwd waar jullie mee komen! Ik zal duimen voor Hallertau!
En ook goed dat jullie Nederlandse spelontwerpers de kans geven.

Het is niet mijn bedoeling om dit een 999 Games/WGG battle te laten worden, maar ik kwam bij WGG wel de verwachte spellen tegen op hun website, dus hierbij als nieuwsfeitje:
http://whitegoblingames.com/site/verwachtereleases/

Onder andere Calico en Lost Ruins of Arnak, welke toch wel vaak genoemd worden bij de favorieten van 2020. En een Big Box-uitgave van Hansa Teutonica als oude klassieker.
Door Streetnerd (727 reacties) op 08-01-2021 19:57
( PM )
ja enige minpuntje bij WGG is pricing....
en soms (not sure) component quality degraden.....
Door Streetnerd (727 reacties) op 08-01-2021 19:58
( PM )
@999 games: trouwens vanwaar de verhoging bij minimale besteding voor gratis verzenden? ineens van 20 naar 30?
Door Metroid_Dark_Sky (561 reacties) op 08-01-2021 22:16
( PM )
Quote:
ja enige minpuntje bij WGG is pricing....
en soms (not sure) component quality degraden.....

Nou bij Claim merkte wij wel dat sleeven van de kaarten geen overbodige luxe was.

Maar verder niet echt problemen met hun spellen opgemerkt.
(Behalve de regels van Claim Frost, die konden beter. Ik moest af en toe bij de engelse regels kijken wat er bedoelt werd)
Door 999 Games (10 reacties) op 11-01-2021 12:41
( PM )
Quote:
@999 games: trouwens vanwaar de verhoging bij minimale besteding voor gratis verzenden? ineens van 20 naar 30?

We hebben te maken gekregen met fors hogere logistieke kosten. Tegelijkertijd wilden we spellenliefhebbers nog steeds tegemoet komen met gratis verzending. We vonden een middenweg door de minimale besteding iets hoger te maken. Een bestelling van minstens €30 wordt zodoende nog steeds gratis aan huis bezorgd.
Door Buur (748 reacties) op 11-01-2021 14:38
( PM )
Haha, "fors hogere logistieke kosten", dat is te vaag, daar kom je niet mee weg hoor. Leuk, die mediatraining. ;-)

Ik maak natuurlijk een grapje, mij hoef je helemaal niets uit te leggen, jouw prijzen zijn geheel je eigen bedrijfsvoering, maar als ik het echt zou willen weten, dan zou ik met zo'n antwoord geen genoegen nemen Waarom geef je niet gewoon de post de schuld? Dat werkt altijd
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 13-01-2021 22:21
( PM )
Haha ja moet wel zeggen dat sinds het van €20 naar €30 is gegaan ik er niks meer besteld heb. Kwam er door kortingen vaak net boven de €20 en met verzendkosten was het dan niet interessant meer. En om dan maar direct 2 spellen te kopen is nogal overbodig.