Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Nieuws: MicroMacro, Tranquility en Riftforce

Nieuws van White Goblin Games en in drievoud maar liefst. Er is nieuws over MicroMacro, Tranquility en Riftforce!

MicroMarcro: Crime City
Los cooperatief (of solo) misdaden op in MicroMacro. "MicroMacro: Crime City de stad waarin op elke hoek van de straat misdaden worden begaan. Dodelijke geheimen, stiekeme overvallen en koelbloedige moorden maken deel uit van het dagelijkse leven. De lokale politie kan het niet meer aan en heeft jullie hulp ingeschakeld!

MicroMacro: Crime City is een coöperatief detectivespel. Samen lossen jullie listige misdaden op, onderzoeken jullie motieven en gaan jullie op zoek naar bewijsmateriaal om de daders te kunnen veroordelen. Een scherpe blik is minstens even belangrijk als logisch redeneren. Dit is het echte speurwerk!" MicroMacro: Crime City is nu verkrijgbaar en binnenkort is er ook een review op deze site te lezen.Riftforce
Zeer binnenkort verkrijgbaar: Riftforce. "Stel je team samen, combineer hun krachten en ga de strijd aan. Verzamel Riftforce door locaties te controleren en vijanden te vernietigen. De speler die aan het einde van het spel de meeste Riftforce heeft, mag zich de krachtigste magiër van het land noemen!

Waar komt de Riftforce eigenlijk vandaan?
Het begon toen er een kloof in de grond ontstond, de Rift. Op een magische manier kwam er Riftforce vrij. De Riftforce trok over het land en verwoestte alle dorpen. Er zijn nu magiërs op zoek naar de volledige controle over de Riftforce en gebruiken verschillende elementen op dit voor elkaar te krijgen."

Ben jij klaar voor de strijd om de Riftforce? Wij in ieder geval wel en daarom is binnenkort onze review van dit bordspel op deze site te vinden.
Tranquility
Komt tot rust met kaartspel Tranquility.
"Spring aan boord van het schip Tranquility en zet koers naar het paradijs! Maar pas op: in een wereld waar de dag makkelijk over gaat in de nacht verlies je het besef van tijd. Tijd die je hard nodig hebt om dat ene prachtige kleine eilandje te vinden om te kunnen wonen.

Op het schip Tranquility proberen jullie samen het enige bewoonbare eiland te vinden. De zee moet volledig gevuld worden met 36 eilandkaarten die vanaf de start tot de finish in de juiste volgorde moeten oplopen. Als het jullie lukt om voor het einde van het spel het bewoonbare eiland te vinden, winnen jullie het spel! Heb je het eiland nog niet gevonden voordat één van jullie geen kaarten meer tot zijn beschikking heeft, dan zijn jullie voor eeuwig gedoemd om op zee te blijven. Om het spel nog wat moeilijker te maken mogen jullie ook niet met elkaar overleggen.

Tranquility is een een kaartspel voor 1-5 spelers vanaf 8 jaar. Vind je het leuk om op z’n tijd eens een spel alleen te spelen? Dan is dit spel zeer geschikt. In de spelregels staat uitgelegd hoe je het ook eenvoudig in je eentje kunt spelen."

Geplaatst door Linnsane op 29-03-2021 17:49
Aantal keer bekeken: 732

Reacties

Door San Kroepoek (264 reacties) op 29-03-2021 18:42
( PM )
Micro macro is echt leuk, heb het zelfs al helemaal uitgepuzzeld
Door Lucky Jack (226 reacties) op 29-03-2021 19:09
( PM )
Tranquility ziet er prachtig uit! Ik kan er geen releasedatum van vinden, maar Bruna heeft hem op 30-06 staan. Nog even geduld dus!
Door Nin (650 reacties) op 29-03-2021 20:11
( PM )
MicroMacro komt hier snel in huis!
Door Zwaan (10 reacties) op 29-03-2021 21:09
( PM )
MicroMacro gaat op de whishlist. Heb de afgelopen maanden al meer gekocht dan ik nu tijd voor heb
Door Yorn (208 reacties) op 29-03-2021 23:18
( PM )
Quote:
Tranquility ziet er prachtig uit! Ik kan er geen releasedatum van vinden, maar Bruna heeft hem op 30-06 staan. Nog even geduld dus!

Binnenkort de recensie, hij is idd simpel en leuk qua spelopzet. Mooie kaarten ook.:-)
Door Mvdbeld (37 reacties) op 30-03-2021 11:09
( PM )
Tranquility is al te spelen op BGA, weet niet hoe lang deze leuk blijft...

MicroMacro ben ik ook benieuwd naar de demo case op de website is in ieder geval erg vermakelijk!
Door Pierrre (70 reacties) op 30-03-2021 21:22
( PM )
Is Micromacro ook een beetje leuk in je eentje?
Door Linnsane (356 reacties) op 31-03-2021 17:07
( PM )
Quote:
Is Micromacro ook een beetje leuk in je eentje?
Sneak peak: ik vind van wel
Door Yorn (208 reacties) op 31-03-2021 22:49
( PM )
Quote:
Is Micromacro ook een beetje leuk in je eentje?

Zeker leuk in je eentje! Als je alle 16 scenario's hebt gespeeld, ben je er wel klaar mee overigens.
Door Buur (485 reacties) op 01-04-2021 09:31
( PM )
Dat zijn er nog altijd meer dan in Mansions of Madness 2nd edition!
*badoem tsjing*