Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Nieuwtjes: Calico, Khora en Arnak

Het is weer maandag en White Goblin Games knalt er meteen een aantal mooie nieuwtjes uit. We nemen je mee met Calico, Khora en het langverwachte De Verdwenen Ruïnes van Arnak.

Calico
Het puzzelspel vol poezenpret Calico verschijnt zeer binnenkort bij White Goblin Games.
"Maak de mooiste quilt door verschillende lapjes te aan elkaar te naaien. Bepaal zelf de kleuren en patronen en voltooi de opdrachten voor punten. Verzamel knopen en trek de schattigste katten aan!"De Verdwenen Ruïnes van Arnak
"In dit spannende spel leid je een expeditie om een nieuw eiland te verkennen en probeer je verloren artefacten te vinden. Overwin de angstaanjagende bewakers van het eiland en ontdek alle geheimen van het eiland!"Khora
"In het oude Griekenland streden de stadstaten (ook wel Polis genoemd) om rijkdom en macht. Ze haalden kracht en hulpmiddelen uit hun Khôra: het omliggende platteland.

Als leider van jouw stadstaat moet je de economie, cultuur en je leger ontwikkelen terwijl je jouw legertroepen eropuit stuurt om te verkennen en te veroveren. Profiteer van je sterke punten om meer inwoners aan te trekken, verhoog de belastingen, rekruteer legertroepen en krijg aanzien."Maar... er zijn meer nieuwtjes:
Tranquility is zeer binnenkort ook verkrijgbaar. Ook en Imperial Settlers uitbreiding: Amazones verschijnt binnenkort in de winkels.

Geplaatst door Linnsane op 26-04-2021 12:11
Aantal keer bekeken: 590

Reacties


Er is nog niet gereageerd.