Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

We zijn Live met de Catan 3D stream! + Win het spel!

We zijn aan het streamen! Kijk mee, zie hoe Catan 3D speelt en maak kans op Catan 3D t.w.v. € 250 euro! Zie voor meer informatie de Prijsvraagpagina.

Geplaatst door Yorn op 22-09-2021 20:26
Aantal keer bekeken: 663

Reacties

Door Soulflame (62 reacties) op 22-09-2021 21:54
( PM )
Was erg gezellig! Heb veel gelachen met de schapen handel van Steven en steen monopolie van Bastiaan. Zoals ik al zei: beter dan de algemene beschouwing vanmiddag
Door Venatoritas (117 reacties) op 23-09-2021 07:30
( PM )
Gefeliciteerd Bastiaan! Ik heb geen moment aan je getwijfeld.
Door Buur (575 reacties) op 23-09-2021 17:57
( PM )
Ik ga het even terugkijken, want ik ben wel heel benieuwd hoe dit is verlopen.

Ik ben nu net bij de eerste beurt, en wat me bij de setup is opgevallen is dat bij het plaatsen van de dorpjes voornamelijk naar de diversiteit in grondstoffen is gekeken, en minder naar de nummertjes? Of dat deed iedereen natuurlijk stiekem toch!

Als de statistieken zouden kloppen, zou op grond van de setup Bastiaan de meeste kans hebben om aan het einde van het spel de meeste grondstoffen te hebben verkregen. Anna staat op een tweede plaats. Nora heeft met de 8 en de 6 ook wel goede tegels, maar heeft de pech dat ze aan een tegel minder grenst dan de rest, en dat kan funest zijn, zeker als je niet snel een derde dorp erbij kunt bouwen. De setup van Steven is wat betreft de kansen ook niet heel sterk, omdat die twee 4'en heeft gekozen, en ook nog eens een 2 en een 11. Ik zou zeggen, die wordt laatste.

Maar goed, ik was altijd bijzonder slecht in dit spel. In mijn leven heb ik dit 1x gewonnen, dus mijn theorie slaat kant nog wal! Ik ben benieuwd! En ook al is de kans om 12 of 2 te gooien kleiner dan 6 of 8, in theorie is er altijd de kans dat er alleen maar 12 of 2 wordt gegooid!

Hopelijk tijd dit af te kijken...! Was er eigenlijk een chat tijdens de stream? Ik kan die niet ergens terugvinden...
Door Hedgehog (963 reacties) op 23-09-2021 18:22
( PM )
Kijk je op mobiel Buur? Anders moet je ergens rechts de chat kunnen openen en die ook terug kunnen lezen.

Edit:
Net even op laptop gekeken, maar ik zie de chat inderdaad ook niet!
Door Buur (575 reacties) op 05-10-2021 16:33
( PM )
Ik heb het filmpje vandaag eindelijk afgekeken en haha de statistieken gingen weer goed de mist in. Zo werd er 13 keer een 5 gegooid van de 71 worpen, wat Steven met z'n gigantische schapen-monopolie eigenlijk de overwinning in de schoot had moeten werpen, maar zoals iedereen inmiddels weet verliep het dus anders...

Toch nog even dit, speciaal voor Bastiaan dan: wat heb je in godsnaam aan een tafel met een vilten bekleding waar het water op blijft liggen? Dan worden toch al je kaartjes en spel-onderdelen hartstikke nat? Je moet juist een tafel hebben met een super-absorberend vermogen, zodat het vocht gelijk weg is!!!