Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nederlandse kickstarter nog maar een paar dagen beschikbaar.

Normaal krijgen jullie crowdfundingnieuws via de tweewekelijkse Dicks Starterkick. Maar momenteel is er een campagne van Nederlandse bodem die precies tussen de 2 weken valt en daardoor geen melding zou krijgen.

Het gaat om Pewter Heroes Trilogy van Gam'inBiz, bekend van o.a. Rollecate en het onlangs genomineerde Cubirds. De campagne bestaat uit 3 spellen welke je ook los kan backen. Elk spel heeft een leuk tinnenfiguurtje waarmee je het spel speelt.

Alien Getaway

Alien Getaway op KickstarterIn Alien Getaway probeert het wezentje Zoid te vluchten van een planeet die ontploft. Het is aan jou om Zoid te helpen door een pad voor hem klaar te leggen. Maar Zoid heeft haast, dus als Zoid verder wilt dan mogelijk is, zul je strafpunten ontvangen. Zorg daarom dat je aan het eind de minste strafpunten hebt.

Victory Tank

Victory Tank op KickstarterIn dit één-tegen-één spel bestuur je een groepje soldaten. Jouw doel is de andere uit te schakelen. Maar ergens op het slagveld is een verlaten tank verscholen in de dichte mist. Als jij deze tank bemachtigd, zal het gevecht bijna zeker in jouw voordeel beslist worden.

Mole Control

Mole Control op KickstarterNiks is zo schadelijk aan je mooie bloementuin dan een mol die alles stuk graaft.  Daarom probeer je de mol weg te houden uit jouw tuintje door er planten te plaatsen die de mol weren. Zodra jij geen kaarten meer hebt, kies je welke tuin van jou wordt. Kies jij een tuin waar de mol niet heen wilt?

Lijkt één van deze spellen je wat? Of misschien alle drie? Ga dan snel naar de campagnepagina. Je hebt, op het moment van schrijven, nog 3 dagen.

Geplaatst door Dutchyoda op 21-09-2021 10:59
Aantal keer bekeken: 925

Reacties


Er is nog niet gereageerd.