Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Spellenspektakel Bring & Buy aanmeldformulier beschikbaar

Op 6 en 7 november vindt het Spellenspektakel plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. Tijdens dit evenement kun je de nieuwste spellen uittesten van bekende uitgevers zoals 999 Games, White Goblin en Asmodee. Budgetspelen is er dit jaar opnieuw bij met de Budgetspelen Bring ‘n Buy stand! Heb jij ongespeelde spellen in de kast liggen en kan je wel wat geld en/ of kastruimte gebruiken? Neem dan je spellen mee naar Spellenspektakel en wij verkopen ze voor je! Lees hier alles over de gloednieuwe stand die 10x zo groot is als de vorige!


Fysieke en digitale Bring & Buy aanmeldformulier vanaf nu beschikbaar
We zijn weer een weekje dichterbij. Vanaf nu kun je je registreren om mee te doen!

Werp een blik in je spellenkast en bekijk welke spellen (max. 10) je bereid bent te verkopen. Bepaal zelf de prijs die je er voor wilt vragen, vul het digitale aanmeldformulier in of print het fysieke aanmeldformulier. Plak je spellen goed dicht en breng deze in de ochtend van 6 en/of 7 november mee naar de Budgetspelen Bring ‘n Buy stand. Wij doen de rest. Heb je een fysiek formulier, neem deze dan mee. Bij digitaal aanmelden hoef je je formulier niet mee te nemen, De digitale aanmelding is nog geopend tot 3 november 23:59. Je ontvangt een mailtje waarin je je aanmelding tot die tijd ook nog kunt aanpassen.

Geniet vervolgens zelf van al het moois op de Spellenspektakel beurs, terwijl wij de 10.000 andere bezoekers de kans bieden om jouw spellen te kopen. Als je naar huis gaat kom je bij ons terug en krijg je van ons je onverkochte spellen, plus het totaalbedrag van je verkochte spellen, mee terug naar huis. Check wel even de spelregels.

Daarnaast krijgen je bordspellen een extra nobel doel...Van de 15%, gaat 10% commissie namelijk naar Right to Play! De andere 5% wordt gebruikt om de stand dit jaar groter en beter dan ooit neer te zetten!

Wat te vragen voor je spellen en welke zal ik meenemen?
Weet je niet wat je moet vragen, maar wil je wel graag van al je spellen af (zodat je die spellenkast weer met allemaal nieuwe titels kunt vullen)? Check dan de Budgetspelen prijslijsten voor de laagste nieuwprijzen. Soms zaten vorig jaar sommige prijzen nog te dicht tegen de nieuwprijs aan en dan gaan ze niet hard. Check dus de nieuwprijs en plaats jouw tweedehands prijs bijvoorbeeld op ongeveer de helft van die prijs of minder.

Maar zorg wel dat je je uiteraard comfortabel voelt met de prijs die je stelt! Ook zullen er altijd titels zijn die een uitzondering zijn op bovenstaand advies, maar dan heb je een beetje houvast en richting als je echt geen idee hebt wat je wilt vragen en er wel vanaf wilt.

Weet je niet welke spellen mee te nemen? Check dan hier de spellen die niet goed verkochten. Dat maakt het selectieproces misschien iets gemakkelijker. Deze nemen we niet ook in. Daar gaan we iets strenger in zijn dit jaar om het geheel nog beter te laten verlopen.


Budgetspelen Bring & Buy Progamma in het kort:
Nog even kort het programma van 6 en 7 november:

10:00* Lever je spellen in bij het afleverpunt aan de zijkant van de stand. (tot 13:00)
11:00 Winkelgedeelte van de Bring & buy gaat open voor alle bezoekers. Dit is 1 uur na opening, zodat we eerst de stand kunnen gaan vullen met al jullie mooie aanwinsten.

Vanaf 15:30 Ophaalpunt opent. Ontdek hoeveel je hebt verkocht!(tot +-17:30)

Zondag 16:55 komt Right to Play langs voor de cheque overhandiging! Gaan we met jouw hulp het record verbreken van vorige keer?

*Ben je standhouder of demo’er? Dan bieden we je vrijdagmiddag al de kans om met een geprint aanmeldformulier van 17:00 - 17:30 je spellen in te komen leveren, of je kan zaterdag en/of zondag langskomen vanaf 09:30, vlak voordat de beurs opent. Het gele gedeelte hieronder is nog een geheimpje en maken we binnenkort bekend wat dat is.
   


Wij hebben er alvast zin in!

Wij kijken er alvast naar uit om er 6 en 7 november een feestje van te maken! Of je nu spellen komt brengen of zelf een koopje scoort, op beide manieren help je  kinderen die het minder hebben dan zij doordat 10% naar Right to Play gaat.

We hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen om jullie te helpen die spellenkast wat te legen en portemonnee te vullen enerzijds en mooie dealtjes te laten scoren anderzijds. Wij kunnen alvast niet wachten! Zien we jou terug op Spellenspektakel?

In het kort:
Zie voor meer informatie ook spellenspektakel.nl/bringnbuystand.
Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier of print het fysieke aanmeldformulier.
De spelregels vind je hier. Vind verder hier de spellen die niet goed verkochten en je dus niet mee hoeft te nemen.

Geplaatst door Yorn op 17-10-2021 16:34
Aantal keer bekeken: 1651

Reacties

Door Mischaatje (62 reacties) op 17-10-2021 18:17
( PM )
Verrassend dat Phalanx niet goed verkoopt. Het zijn stuk voor stuk mooi vormgegeven spellen. Maar van de andere kant, op BGG scoren ze niet zo denderend.
Door Robbus (114 reacties) op 17-10-2021 21:10
( PM )
Ik wil graag een aantal spellen doneren voor de verkoop, maar jullie mogen dan wel zelf de prijzen bepalen (en het complete bedrag houden voor het goede doel). Ik kan me voorstellen dat jullie dat vooraf willen doen en niet in de hectiek van Spellenspektakel. Met wie kan ik hierover contact opnemen?
Door Yorn (233 reacties) op 17-10-2021 23:07
( PM )
Quote:
Ik wil graag een aantal spellen doneren voor de verkoop, maar jullie mogen dan wel zelf de prijzen bepalen (en het complete bedrag houden voor het goede doel). Ik kan me voorstellen dat jullie dat vooraf willen doen en niet in de hectiek van Spellenspektakel. Met wie kan ik hierover contact opnemen?

Hoi Robbus, super leuk! Dat helpt nog sneller om het record te bereiken! :-)
Ik zal je even pmen, zodat we even kunnen schakelen wat handig is.
Door Hedgehog (1006 reacties) op 18-10-2021 18:12
( PM )
Waarom mogen spellen die nog in seal zitten niet aangeboden worden? Is dat om 'oneerlijke' concurrentie tegen te gaan? Was me niet helemaal duidelijk.

Edit:
De reden dat ik het vraag, is omdat dit me juist spellen lijken die makkelijk verkopen. Geen twijfel over de staat en compleetheid.
Door Yorn (233 reacties) op 18-10-2021 20:51
( PM )
Quote:
Waarom mogen spellen die nog in seal zitten niet aangeboden worden? Is dat om 'oneerlijke' concurrentie tegen te gaan? Was me niet helemaal duidelijk.

Edit:
De reden dat ik het vraag, is omdat dit me juist spellen lijken die makkelijk verkopen. Geen twijfel over de staat en compleetheid.

Omdat er elders op de beurs nieuwe spellen worden verkocht, daarom moeten we dit vermelden. Stel dat er per ongeluk toch eentje tussen zit, dan is het ok. Zolang er maar niet de nieuwprijs voor wordt gevraagd.
Door Fransjepunt (2 reacties) op 31-10-2021 13:50
( PM )
Mijn zusje komt op zaterdag, ik waarschijnlijk beide dagen. Is het mogelijk dat ik haar opbrengst en evt. niet verkochte spellen ophaal?