Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Spellenspektakel Bring & Buy aanmeldformulier nu beschikbaar

Op 5 en 6 november vindt het Spellenspektakel plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. Tijdens dit evenement kun je de nieuwste spellen uittesten van bekende uitgevers zoals 999 Games, White Goblin en Asmodee, maar ook kleinere uitgevers die hun nieuwste titels komen delen.


Budgetspelen is er dit jaar opnieuw bij met de Budgetspelen Bring ‘n Buy stand waarbij jouw eigen spellen centraal staan! Heb jij ongespeelde spellen in de kast liggen en kan je wel wat geld en/ of kastruimte gebruiken? Neem dan je spellen mee naar Spellenspektakel en wij verkopen ze voor je! Zo verdien je mogelijk geld, terwijl je zelf van de beurs geniet! Kom ook vooral bij de Bring & buy even snuffelen voor mooie deals!

Bring & Buy Aanmeldformulier nu beschikbaar!
Wil jij ook meedoen en een steentje bijdragen voor Right to Play? Volg dan de stappen hieronder en we zien je op de beurs!

       1. Download en print het Bring ’n Buy aanmeldformulier en volg daar de stappen
       2. Lees de spelregels goed door en welke spellen niet verkochten.
       3. Neem het formulier en je spellen mee in de ochtend van 5 of 6 november.

Lees hier verder de tijdsplanning van inleveren en ophalen:

Tijdsplanning:
10:00 – 13:00 Inleveren van je spellen bij de intake balie aan de zijkant van de stand.*
11:00 – 17:30 Winkelgedeelte is open om te shoppen. Kom vooral even langs!
15:30 – 17:30 Kom ontdekken hoeveel je hebt verkocht en haal je onverkochte spellen op.

Zondag 16:55 – Uitreiking aan Right to Play – ontdek het resultaat!
*09:30 – 10:00 Vrijwilligers en demo’ers mogen hun spellen al vanaf 09:30 inleveren.

Welke prijs moet je vragen voor je spellen?
Weet je niet welke prijs te vragen, bekijk dan de laagste nieuwprijs in de budgetspelenprijslijsten. Vuistregel is om de laagste nieuwprijs ongeveer door de helft te delen. Hoe beter je prijs, hoe groter de kans op een lege spellenkast. Zet je prijs niet te hoog in, want iedereen verwacht tweedehands prijzen.

Geniet van de beurs, terwijl wij je spellen verkopen en help mee voor Right to play
Geniet vervolgens zelf van al het moois op de Spellenspektakel beurs, terwijl wij de 20.000 andere bezoekers de kans bieden om jouw spellen te kopen. Als je naar huis gaat kom je bij ons terug en krijg je van ons je onverkochte spellen, plus het totaalbedrag van je verkochte spellen, mee terug naar huis.

Daarnaast krijgen je bordspellen een extra nobel doel...Van de 15%, gaat 10% commissie namelijk naar Right to Play! De andere 5% wordt gebruikt om de stand dit jaar groter en beter dan ooit neer te zetten! Vorig jaar hebben we meer dan € 3091 opgehaald voor het goede doel, help jij mee dit dit jaar te verbreken door gelijk zelf ook wat te verdienen?

Wij hebben er zin in!
Wij kijken er alvast naar uit om er 5 en 6 november een feestje van te maken! Of je nu spellen komt brengen of zelf een koopje scoort, op beide manieren help je kinderen die het minder hebben dan zij doordat 10% naar Right to Play gaat. En dat met spellen waar we momenteel toch niets mee doen én door koopjes te scoren. Win, win dus!

We hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen om jullie te helpen die spellenkast wat te legen en portemonnee te vullen enerzijds en mooie dealtjes te laten scoren anderzijds. Zien we jou terug op Spellenspektakel? Wij kunnen alvast niet wachten! 

Geplaatst door Yorn op 18-10-2022 11:27
Aantal keer bekeken: 1354

Reacties


Er is nog niet gereageerd.