Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Vier nieuwe spellen voor Keep Exploring Games in april 2023

2023 belooft een mooi jaar te worden voor Keep Exploring Games. In 2022 heeft de kleine uitgever al een aantal grote titels aan hun catalogus toe mogen voegen: Luna Capital, Ice Floes & Foes, Monuments, Bitoku en natuurlijk Sleeping Gods. 

Voor april 2023 staan er maar liefst vier nieuwe titels op het programma. Twee compleet nieuwe titels en twee reprints.  Eerder was al aangekondigd dat Keep Exploring Games de Nederlandse versie van Now or Never getiteld Nu of Nooit. Deze release staat gepland voor het derde kwartaal van 2023. 

De nieuwe titels voor april zijn Perfect Shot en de Nederlandse versie van Caldera Park

"Welkom in de Noord-Amerikaanse wildernis!

Adembenemende berguitzichten en spectaculaire geisers liggen in het verschiet. Uitgestrekte bossen en prairies bieden onderdak aan de vele diersoorten.
Help de verschillende diersoorten in harmonie samen te leven. Zoek drinkplaatsen, bevolk zoveel mogelijk delen van je park en verzamel de grootste dierenfamilies om je park tot een succes te maken.
 
Maar pas op, want de weersomstandigheden zijn vaak onvoorspelbaar en dit kan de inheemse dieren ernstig treffen. De andere spelers kunnen ook je plannen in de war sturen terwijl ze aan hun natuurpark bouwen.
 
Plaats je diertegels zo optimaal mogelijk, steeds rekening houdend met de terreintypes en weersomstandigheden, en het beste natuurpark kan van jou zijn."

Komen deze titels op jullie wishlist?

Kan een cartoon zijn van de tekst 'CALDERA PARK WOLFGANG KRAMER CALDERA MICHAEL KIESLING PARK NIRA HELLER DEEPPRNT PRINT'

Geplaatst door Linnsane op 11-01-2023 16:08
Aantal keer bekeken: 832

Reacties

Door Keepexploringgames (5 reacties) op 12-01-2023 10:31
( PM )
Caldera Park en Perfect Shot

Nu of Nooit staat voor Q3 gepland.
Door Linnsane (672 reacties) op 12-01-2023 11:56
( PM )
Quote:
Caldera Park en Perfect Shot

Nu of Nooit staat voor Q3 gepland.

Bedankt voor de aanvulling. Ik zal het gaan aanpassen.