Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Stonemaier nieuws: Tapestry uitbreiding en Scythe vervolg

Groot nieuws van Stonemaier Games: een derde uitbreiding voor Tapestry én een vervolg op Scythe

De derde uitbreiding van Tapestry gaat schuil onder de naam Fantasies & Futures. Het is daarbij tevens de laatste uitbreiding. Spelers krijgen de mogelijkheid om beschavingen op te bouwen met behulp van op fantasie en sci-fi geinspireerde beschavingen, technologie, tapestries en steden. Extra leuk is dat er een handleiding bij zit met de regels voor het basisspel én de drie uitbreidingen. De release wordt in maart verwacht en ongetwijfeld gaat 999 Games ook deze uitbreiding uitbrengen. 

Daarnaast is ook Expeditions aangekondigd, het vervolg op Scythe! We gaan op avontuur in Syberie waar een grote meteoriet in de buurt van ded Tunguska-rivier is neergestort en oude corruptie is ontwaakt. Een expeditie in de taiga staat op het punt te beginnen onder de leiding van Dr. Tarkovsky. Kom zodoende meer te weten over de meteoriet en de impact ervan op het land. Hunkerend naar avontuur financieren helden uit de oorlog privé hun eigen expedities naar Siberië, in de hoop artefacten te vinden, uitdagingen te overwinnen en uiteindelijk glorie te behalen.

Liefhebbers van Scythe komen zeker aan hun trekken, maar kunnen toch andere mechanismen verwachten. De release staat voor de zomer van 2023 gepland, of er een Nederlandse editie komt is helaas nog onbekend.


Geplaatst door Linnsane op 02-02-2023 20:35
Aantal keer bekeken: 1324

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (566 reacties) op 02-02-2023 21:38
( PM )
Ja een NL versie van de Tapestry uitbreiding graag :-)

Tapestry was toender tijd een twijfel aankoop in de aanbieding, maar na de eerste speel sessie was dit een hit voor ons.

Jammer dat het niet zo makkelijk op tafel komt met de twee kinderen die alle aandacht vragen.
Door PBJ85 (178 reacties) op 03-02-2023 07:53
( PM )
Ben zo blij met Expeditions. Scythe is een geweldig goed spel. En dit ziet er goed uit. De artwork is geweldig. En met de kwaliteit die StoneMaier zit het altijd snor!
Door Videostar (483 reacties) op 04-02-2023 13:04
( PM )
Is die plagiaat kwestie van het Scythe artwork eigenlijk ooit opgelost?
Door Sandertjuh (189 reacties) op 04-02-2023 14:00
( PM )
Nu al zin in beide uitbreidingen