Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Villagers en Terra Nova bij White Goblin Games

Langzaam maar zeker vullen de release-lijsten voor 2023 zich. White Goblin Games heeft twee nieuwe verrassingen aan hun overzicht toegevoegd: Villagers en Terra Nova. Beiden zijn de Nederlandse edities van de spellen.

Villagers
In Villagers ga je een nieuw dorp stichten. Lukt het jou om het dorp te laten groeien tot een welvarend dorp? De toestroom tot het dorp is flink, want vele dorpelingen hebben jouw dorp uitgekozen waar ze maar wat graag willen wonen. Alleen de beste vaklui zijn echter geschikt voor jouw dorp om waardevolle productieketens te kunnen creeeren. Verzamel de meeste munten dankzij de beste ambachtslieden en wordt de oprichter van het meest welvarende dorp. 

Villagers - kaartspel - White Goblin Games


Terra Nova
De vereenvoudigde versie van het populaire spel Terra Mystica. Maak een keuze uit 10 verschillende volkeren, elk met hun eigen vaardigheden. Zorg dat je je zo tactisch mogelijk over het speelbord verspreid en probeer iedere ronde je doelen te behalen. Bouw gebouwen en ontdek nieuwe gebieden in een vreedzame competitie met de andere volkeren. Zet de vaardigheden van jouw volk zo slim mogelijk in en zorg ervoor dat je aan het einde van het spel het grootste gebied onder controle hebt en de meeste punten hebt verzameld. 


Terra Nova - bordspel - White Goblin Games

Geplaatst door Linnsane op 31-01-2023 15:00
Aantal keer bekeken: 1773

Reacties

Door AnpuAnubis (85 reacties) op 31-01-2023 18:15
( PM )
Ben ik nog gek of zijn dit remake?
Volgens mij ken ik ze al....
Door Dutchyoda (257 reacties) op 31-01-2023 19:55
( PM )
Quote:
Ben ik nog gek of zijn dit remake?
Volgens mij ken ik ze al....
Villagers is een spel uit 2019, dat ze nu in het Nederlands uitbrengen.
Terra Nova is redelijk nieuw, nl. 2022 in het Engels.
Door Videostar (480 reacties) op 31-01-2023 20:40
( PM )
Villagers is leuk maar ik vind het jammer dat het niet in een Crew-sized doosje komt. Dat past gemakkelijk. Dealbreaker.