Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Happy Meeple Games organiseert een battle dag

Hens, Applejack en Creature Comforts: Maple Valley, drie releases die nog op de agenda staan bij Happy Meeple Games. De kleine uitgever gaat als een malle en heeft al een grote fan-base achter zich weten te scharen.

Tijd om de populaire spellen, waaronder Creature Comforts, Honey Buzz, Wreck Raiders, Genotype, Power Plants, Fossilis en meer te spelen tijdens een heuse HMG Battle Day! 

"Die dag kan je tijdens enkele toernooien strijden om één van onze prijzen in de wacht te slepen. De hoofdprijs is een zalig weekendje weg! Verder kan je alle spellen van ons gamma ontdekken. Wij trakteren bij aankomst op een koffiekoek met warme drank om met volle krachten aan de battle te kunnen starten.
Inschrijven kan tot en met woensdag 15 maart 2023 via het formulier in deze link: https://tinyurl.com/HMGBattle (1 inschrijving per persoon)."

Datum: zaterdag 1 april 2023
Timing: van 10u 's morgens tot middernacht
Locatie: Parochiezaal 'De Zwaluw', Decoenestraat 12, 9630 Munkzwalm (gratis parking)
The battle: drie toernooien van spellen uit ons assortiment volgens jullie voorkeuren aangegeven in het inschrijvingsformulier; tussendoor kan je ook onze andere spellen ontdekken
Deelname: 10 euro / persoon
Inschrijvingsgeld wordt op voorhand betaald op rekeningnummer BE75 7380 1436 8651 (Happy Meeple Games) met vermelding van naam en voornaam.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'THE BATTLE HAPPY MEEPLE GAMES ZATERDAG 1 APRIL'

Geplaatst door Linnsane op 18-02-2023 10:00
Aantal keer bekeken: 908

Reacties


Er is nog niet gereageerd.