Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Will'm Spellen is nu Valhalla Boardgames

Will'm Spellen in Veghel is niet meer. Inwoners van Veghel en daarbuiten die op zoek zijn naar een nieuw bordspel hoeven echter niet te treuren van Valhalla Boardgames heeft besloten om naast de webshop een fysieke winkel te openen. 

Op 18 en 19 augustus is er een Grand Opening op de Molenwieken 2D in Veghel. Waarbij er openingsacties zijn met tot wel 20% korting. Kom vooral een bezoekje brengen. Tot die tijd wordt de winkel flink verbouwd!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Kom NAAR ONS OPENINGSWEEKEND! GRAND OPENING VALHALLA BOARDGAMES VALHALLA MoOIE PENINGAKTIE ToT WEL 20% KORTING MIS HET NIET! 18&19 AUGUSTUS MET HEEL VEEL: ·BORDSPELLEN •KAARTSPELLEN .POKÉMON •WARHAMMER 0612094189 valhallaboardgames.nl Molenwieken 2D, Veghel'

Geplaatst door Linnsane op 12-08-2023 11:00
Aantal keer bekeken: 1262

Reacties

Door Liefde_is (61 reacties) op 12-08-2023 22:19
( PM )
ik ben benieuwd. Ik kwam altijd graag bij Will'm spellen en kon vooral ook het familiale karakter van de winkel met een goede uitgebreide collectie voor alle type spelers en de goede aanbiedingen erg waarderen. Hoop dat Valhalla games de winkel op eenzelfde wijze voort kan zetten.
Door Metroid_Dark_Sky (473 reacties) op 13-08-2023 09:54
( PM )
Moet zeggen de site van Valhalla ziet er goed uit. De prijzen zijn aardig markt conform.

Mocht ik ooit eens in de buurt zijn, zal ik een bezoekje brengen.
Door Placebo (158 reacties) op 13-08-2023 22:01
( PM )
Ik heb een aantal keer wat besteld bij Valhalla. De spellen waren erg scherp geprijsd (mede door een tijdelijke kortingsactie), werden altijd goed ingepakt en vlot geleverd. En de enkele keer dat ik een vraag had werd deze vriendelijk beantwoord via de mail. Kan ze als webshop van harte aanbevelen en ga ervan uit dat het voor de fysieke winkel hetzelfde zal zijn. Veel suces toegewenst!
Door Stephanoss (11 reacties) op 18-08-2023 17:43
( PM )
Ik ben even langs geweest om de prijzen te bekijken. Ik zag erg hoge prijzen (weliswaar gebruikelijk in de Retail). In de prijscategorie 50-80 euro waren spellen circa 20+ euro duurder dan online (ook dat is (deels) logisch voor een fysieke winkel). Assortiment was grotendeels hetzelfde als voorheen (heel divers!!!) met aanvulling/uitbreiding van verschillende TCG. Ik zag (helaas, maar wellicht ook al uitverkocht) geen Lorcana staan. Tevens viel me op dat een drietal spellen die ik bekeek niet geprijst waren. Geen speelruimte aanwezig. Waardoor ik er niet meer snel naar toe zal gaan (jammer want ik woon in de gemeente en hier hebben we nog niet echt speelgroepen/ Appgroepen). Ook zag ik nergens iets staan wat betreft de aangekondigde tot 20% korting. Dat kan zijn dat ik niet goed heb gekeken. Aan de andere kant; dan werd het ook niet duidelijk aangegeven