Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Probeer Disney Lorcana uit in Haarlem of Den Haag

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe de nieuwe Trading Card Game van Disney speelt? Maar vind je het nog een stapje te ver om meteen een doos aan kaarten te bestellen? Dan is er goed nieuws als je in de buurt van Den Haag of Haarlem woont.Probeer 19 augustus het spel uit en leer de regels kennen
Volgende week zaterdag 19 augustus zal er namelijk een release evenement plaatsvinden bij de bordspelwinkel Spellenhuis in Den Haag en Haarlem. Het evenement vindt plaats tussen 12:00 en 17:00 en je kan je er nu voor inschrijven.

Tijdens dit evement kun je een eigen deck meenemen of een starterdeck kopen. Of je kan gewoon langsgaan en checken hoe anderen het spelen. Dan krijg je ook een prima idee van hoe het spel speelt. Vervolgens betaal je €6,- entree waarbij je een booster ontvangt en kunnen ze je de regels leren. Er zijn tevens leuke promo’s te verdienen tijdens een wedstrijd. Daarna zullen er wekelijks toernooien worden gehouden voor Lorcana.

Wil je de regels vanaf de zitbank leren, dan is het ook mogelijk om de Disney Lorcana Trading Card Game Companion app te downloaden.

 

Geplaatst door Yorn op 13-08-2023 09:00
Aantal keer bekeken: 586

Reacties


Er is nog niet gereageerd.