999 Games Outlet Sale - 27 meiOp 27 mei is het weer zover: 999 Games houdt een Outlet Sale!

Van 10:00 tot 15:00 kan je in het 999 Games-magazijn in Almere terecht om bord- en kaartspellen, puzzels en meer met kortingen tot 60% mee te nemen. Er staan zelfs demoërs (mensen die spellen uit kunnen leggen), zodat je er een hele dag rond kan lopen, dingen kan kopen en dus spellen kan spelen. Heb je nog een plekje over in je kast, of ben je toch al begonnen met stapels op de grond, ga dan vooral even langs. Wie weet dat ze net dat ene spel hebben waar je al een tijd naar zoekt.

Het adres is:
999 Games magazijn
Wormerweg 2
1311 XB Almere

Lees meer over de outlet

Ik ga er zelf niet naartoe, maar heb wel begrepen dat er meerderen van het forum hier al eens naar zo'n outlet zijn geweest. Hebben jullie eventueel tips en tricks voor de mensen die voor de eerste keer gaan? Wat kunnen mensen verwachten qua spellen? Laat het weten in de comments!

Met dank aan Donselaar voor het melden op het forum!

Geplaatst door Skull_kid op 15-05-2018 14:31
Aantal keer bekeken: 832

Reacties

Door Egg citizen (666 reacties) op 15-05-2018 17:09
( PM )
ben zelf ook al eens naar de outlet geweest.
Wat ik zelf wel fijn vond, is dat ik van te voren een lijst maakte met spellen waarvan ik weet dat 999 ze uitbrengt en ik ze mogelijk interessant vind.
Bij die spellen heb ik vervolgens ook de laagste prijs opgezocht, zoals vermeld bij budgetspelen... en ja, dat is nodig. Want ondanks dat er best wat koopjes liggen, staan er ook een aantal spellen tussen die duurder worden aangeboden dan in de winkel. Ga er niet blindelings vanuit dat de outlet goedkoper is, zorg ervoor dat je geďnformeerd bent (of in ieder geval de website van budgetspelen paraat hebt :) )
Door GeorginaK (52 reacties) op 15-05-2018 18:37
( PM )
^dit wilde ik ook zeggen.
Ze publiceren kort vooraf een lijst met de beschikbare spellen/spullen/sets en in welk rek ze liggen - zodat je vast kunt voorbereiden - er staan geen prijzen op. Ik denk dat ze eigenlijk alle spellen uit hun assortiment wel aanbieden. Daarnaast ook heel, heel veel (leg-)puzzels. Prijzen zijn op de schappen duidelijk aangegeven. Basisspel en uitbreidingen liggen niet altijd bij elkaar.
Er zijn ook pallets met demo spellen, out-of-print, Duitstalige spellen, vanalles door elkaar (niet op eerdergenoemde lijst). Misschien als je iets specifieks OOP zoekt, je het daar vindt (ik hou zelf niet zo van dat gegrabbel).
En het sale pakket, wat later online ook te koop is maar dan duurder :)
Er zijn veel medewerkers aanwezig die verstand hebben van de spellen.
De keren dat ik er was, was het druk, maar wel te doen. Rustig door de gangen schuifelen met je lijstje en erger je niet aan de rij bij de kassa - de meeste mensen zijn happy en ik heb geen mensen met aso-gedrag gezien :) Ohja, neem IKEA-tassen (of andere groter tassen) mee. Je kan er pinnen.
Door Carientje (513 reacties) op 15-05-2018 20:23
( PM )
Wij gaan al jaren heen. Scheelt dat vrienden van ons in Almere wonen. We maken er met de bordspellen groep echt een uitje van, waarbij we 's ochtend shoppen en 's middags lekker spelen.

Aanbod wisselt iedere keer, vanuit het grote voorraad magazijn neem ik vaak weinig mee, maar met name de laatste exemplaren of de niet 999games spellen vind je soms verrassende titels.
Door Flentrop (440 reacties) op 15-05-2018 23:48
( PM )
Nou moet ik zeggen dat er niet altijd even kundig personeel rondloopt. Keer de vraag gehoord van welke versie Catan men moest nemen de basis spel of de bigbox diegene zag de upsale points niet echt. Maar de tafel met gele stickers en de pallets daar zitten vaak wel mooie spelletjes en prijsjes tussen.