Portal Games maakt een deel van hun plannen voor 2019 bekend

Afgelopen vrijdag heeft Portal Games een tipje van de sluier opgelicht van hun plannen voor 2019:

51 State: Allies


De tweede uitbreiding voor 51st State Master Set. Deze keer kan je verbonden sluiten met andere facties. Deze kunnen je verschillende bonussen geven.Alien Artifacts: Breakthrough


Breakthrough wordt de tweede uitbreiding voor Alien Artifacts na Discovery. Dit zal wederom een set kaarten zijn. De technologie van de Artifacts wordt ontcijferd wat nieuwe opties geeft.Robinson Crusoe: Mystery Tales


De tweede grote uitbreiding voor Robinson Crusoe gaat het horror genre in. Naast het proberen in leven te blijven, moet je ook je mentale gezondheid in de gaten houden. Er is een campagne van vijf scenario's en twee losse scenario's. De nieuwe kaarten, characters e.d. zullen ook in het basisspel te gebruiken.
De uitbreiding moet in maart 2019 in de winkel liggen.Stronghold (2nd edition): Undead


Eindelijk, al ruim twee jaar wacht ik hierop en het is zelfs al langer beloofd, maar de Undead uitbreiding van de eerste editie komt ook naar de tweede editie. Deze keer is het een stand alone uitbreiding is Stronghold zelf niet vereist. De ondoden vallen je kasteel aan en het is aan jou om de nacht door te komen en de aanvallen af te slaan.Detective: L.A. Crimes


We gaan naar het Califonie van de jaren '80. De tijd van drugs, corrupte politici en nog corruptere agenten. Er komen vijf nieuwe characters, drie nieuwe casussen en een aantal nieuwe mechanismen, zoals observation en stakeout.Detective in het Nederlands


Onlangs keek onze Anna naar Detective: A Modern Crime Board Game. Haar recensie vind je hier. Nu heeft Portal bekend gemaakt dat er een Nederlandse versie komt. Mocht je uitkijken naar Detective, maar opzien tegen de Engelse tekst? Dan wordt 2019 jouw jaar.

Tides of Time gaat digitaal


Het snelle draft kaartspel Tides of Time is binnenkort ook als app beschikbaar. Dit wordt in samenwerking met Asmodee Digital gedaan.


Lootbox


Vanaf 1 november kan je via de Portal website een lootbox pre-orderen. Deze zal vol zitten met allerlei promo's unieke kaarten en speelmatten voor verschillende spellen uit hun selectie. Echt iets voor de die-hard Portal Games fan, zoals ondergetekende.


Portal Games bestaat 20 jaar


In 2019 is Portal Games 20 jaar oud. Dit kan nog niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het feest begint in januari met hun eigen Portalcon maar gedurende het jaar zal hier wel aandacht aan besteed worden. Tijdens Portalcon zullen er nog meer en grotere aankondigingen gemaakt worden.

Geplaatst door Dutchyoda op 27-10-2018 00:45
Aantal keer bekeken: 726

Reacties

Door Asphyxion (12 reacties) op 27-10-2018 13:35
( PM )
Dit is de trailer voor Robinson Crusoe: Mystery Tales.

https://www.youtube.com/watch?v=P8OH1_ANsNQ
Door Stef (107 reacties) op 28-10-2018 07:58
( PM )
Stronghold heb ik nog nooit geprobeerd, maar het ziet er ontzettend leuk uit.
En de uitbreiding van Robinson Crusoe wil ik heel graag spelen, het is altijd een enorme uitdaging, maar het geeft zo'n goed gevoel als je kan winnen van het spel :)