Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Los gratis een moord op met Detective – Natural Causes

Wilde je stiekem altijd al eens in de huid van Sherlock Holmes kruipen? Grijp dan nu je kans om zelf Detective-je te spelen met 'Detective - Natural Causes' en dat ook nog eens helemaal voor nop!

Het Poolse 'Detective - A Modern Crime Board Game' van bedenker Ignacy Trzewiczek bestaat één jaar en viert dat door een geheel nieuwe case online te gooien die voor iedere speurneus in de dop geheel gratis, en op het wereldwijde web, te spelen is.

Verzamel je vrienden, pak je notitie-boekjes er bij en test je analytische skills in deze circa 90-minuten durende case waarin Professor Calvin Higgs dood is gevonden in zijn lab van het Biology Institute van de Universiteit van Virginia. Waarom liet hij het leven? Wie is verantwoordelijk? Los deze misdaad op in 'Detective: Natural Causes'. Het onderzoek start hier

Dit is een bonus case, ook al heb je de basis-game niet in bezit of ooit gespeeld, is dat geen enkel probleem. Heb je de smaak te pakken na het oplossen van deze opdracht dan kun je natuurlijk voor het echte werk rondom te tafel gaan met de fysieke basis-versie van 'Detective - A Modern Crime Board Game'. Als je nog eventjes geduld hebt kun je binnenkort zelfs met de Nederlandse versie aan de slag die uitgebracht zal worden door White Goblin Games.

Om nog even te strooien met awards en nominaties voor 'Detective: A Modern Crime Board Game': Dice Tower Best Theming Award 2018, d’Or Expert Game of the Year Award 2019, nominatie voor Kennerspiel des Jahres 2019, nominaties voor Golden Geek Best Game of the Year 2019, Golden Geek Best Cooperative, Best Innovative en Best Thematic Game of the Year 2019.

Geplaatst door Linnsane op 02-10-2019 18:46
Aantal keer bekeken: 925

Reacties

Door Skull_kid (1735 reacties) op 03-10-2019 12:02
Rol: Forum Moderator
( PM )
Oooh, dit ga ik wel even bekijken! Het spel staat al een tijdje op m'n radar, maar heb het nog nergens uit kunnen proberen.
Door GeorginaK (79 reacties) op 05-10-2019 18:13
( PM )
Oooh goed om te weten dat het in het Nederlands uit gaat komen! Met Chronicles of Crime had ik de Engelse (Kickstarter) versie, maar voordat ik de kans had om deze te spelen kwam de Nederlandse uit. Niet dat Engels een probleem is, maar toch....
Dan wacht ik nog ff :)