Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Blizzard en Days of Wonder bundelen krachten!

The war for Azeroth has begun! Blizzard en Days of Wonder hebben hun eerste samenwerking aangekondigd in de vorm van een bordspel. In Small World of Warcraft ga je de landen van Small World veroveren met een vleugje World of Warcraft."In Small World of Warcraft, you will be able to choose combinations of special powers and races from the Warcraft universe, such as Portal Mage Pandarens or Herbalist Goblins, and vie for control of Azeroth. To help you achieve your dominance, you will have to occupy legendary terrains and seek control of powerful artifacts. However, all empires must eventually fall, so you will need to be ready to put an overextended race into a state of “decline” and lead a new one to rule Azeroth."

Small World of Warcraft is een standalone bordspel voor 2 tot 5 spelers. De verwachte release is in de zomer van 2020 en het spel zal te koop zijn voor een prijs van rond 60 euro.Bron: Days of Wonder

Geplaatst door Linnsane op 13-05-2020 18:56
Aantal keer bekeken: 2711

Reacties

Door CandyShine (772 reacties) op 13-05-2020 19:10
( PM )
Instabuyyyy!!!
Door San Kroepoek (110 reacties) op 13-05-2020 19:56
( PM )
ziet er wel grappig uit, ziet er volgens mij ook anders uit dan de normale versie
Door Imperial_asfalt (43 reacties) op 13-05-2020 20:32
( PM )
Gaaf! Ook voor mij wellicht een instabuy. Vind het sowieso al niet kunnen dat er maar een zeer beperkt aanbod is van bordspellen met de IP van World of Warcraft. M.i. toch één van de meest doorontwikkelde IP's van alle computer spellen, en ontzettend veel mensen die bekend zijn met deze IP.
Door DjUntzUntz (53 reacties) op 13-05-2020 21:09
( PM )
Haha wat super vet zeg! Altijd fan van WoW geweest en gebleven! Ben erg benieuwd hoe dit er dan uit komt te zien qua gameplay! :)
Door Bos(s) (36 reacties) op 14-05-2020 00:34
( PM )
@DjUntzUntz Je bent al bekend met Smallworld? Dit komt er ongeveer precies zo uit te zien, maar dan met een Warcraft sausje. Het spel leent wat elementen van Smallworld Underground, welke ik nog niet gespeeld heb. Misschien is dat al genoeg reden om deze aankoop recht te praten.
Door DjUntzUntz (53 reacties) op 14-05-2020 10:44
( PM )
Quote:
@DjUntzUntz Je bent al bekend met Smallworld? Dit komt er ongeveer precies zo uit te zien, maar dan met een Warcraft sausje. Het spel leent wat elementen van Smallworld Underground, welke ik nog niet gespeeld heb. Misschien is dat al genoeg reden om deze aankoop recht te praten.


Ik heb het zelf nog nooit gespeeld, maar ik heb me laten vertellen dat het best een leuk spel is! :) Heb wel begrepen dat met meerdere spelers het "meerdere-tegen-één" gehalte behoorlijk kan doorslaan, maar goed... dat maakt het spel dan ook wel weer competitief.
Als je advies hebt wat ik kan bekijken om er enthousiaster van te raken, dan hoor ik het graag!
Door Bos(s) (36 reacties) op 14-05-2020 12:13
( PM )
Tja, de makkelijkste manier om enthousiast te worden van bordspellen is het kijken van Tabletop. Het duurt een half uurtje, maar het is gewoon een leuke show om te kijken en wij werden enthousiast over elk spel dat gespeeld werd in de andere afleveringen. Linkje naar de Smallworld aflevering.

En er is de Smallworld app, maar dat is niet zo'n leuke ervaring als met mensen rond de tafel spelen en elkaar het licht in de ogen niet te gunnen.
Door Hedgehog (230 reacties) op 14-05-2020 12:24
( PM )
Small World staat al een tijd op mijn lijst om eens te checken. De app sprak mij niet aan, maar mogelijk ook gewoon leuker als bordspel ;) Ga zeker bovenstaande video kijken, bedankt Bos(s)!

World of Warcraft trekt mij dan weer helemaal niet (geen fantasy fan, geen RPG fan en al helemaal niet MMO) en na het Warcraft Reforged debacle is mijn Warcraft (RTS) interesse helemaal verdwenen. Maar zie dat er genoeg WoW fans zijn ;)
Door Bundin (12 reacties) op 18-05-2020 10:17
( PM )
Damn, deze wil ik :| En ik heb helemaal geen extra board games nodig...