Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Spaar mee met het 999 Games Spaarprogramma

Bordspellen kopen en daarmee sparen voor iets extra's, wie wilt dat nu niet? 999 Games is nu gestart met een spaarprogramma waarmee je door bordspellen te kopen punten spaart en bij voldoende spaarpunten deze kunt inwisselen voor gratis extra's.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig: je maakt een account aan op de website van 999 Games, je koopt bordspellen en vervolgens spaar je automatisch punten. Voor iedere bestede euro in de webshop van de uitgever krijg je 10 Overwinningspunten. Bij voldoende gespaarde Overwinningspunten kun je deze verzilveren voor exclusieve producten.

Welke producten hoor ik je nu denken?
Een promo-bundel bijvoorbeeld, waarin vier testversies zitten om voor jezelf na te gaan of de volledige versies voor jou zijn weggelegd. Of wat te denken van een mini-uitbreiding voor de Kwakzalvers van Kakelenburg? Toch liever Patchwork in je uppie spelen? Ook dat is mogelijk wanneer je genoeg punten hebt verzameld.

Bekijk het complete aanbod aan Overwinningspunten-schatten hier

Geplaatst door Linnsane op 22-10-2020 20:52
Aantal keer bekeken: 605

Reacties

Door Yorn (167 reacties) op 24-10-2020 10:41
( PM )
Die mini-uitbreiding voor El Dorado zou ik nog wel een keer willen meepakken :-)
Door Buur (244 reacties) op 24-10-2020 16:35
( PM )
Die Patchwork Automata kun je ook hier kopen voor een schappelijke prijs, alleen zit je dan wel met verzendkosten die niet in verhouding staan voor zo'n klein bedrag