Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games: Duck, Romeinse Vaandels, Hansa Teutonica Big Box

Meerdere nieuwtjes van het White Goblin Games-front. Reden om ze ook met jullie te delen.

Hansa Teutonica Big Box
Hansa Teutonica is een strategisch spel waarbij je enorm veel vrijheid hebt in het kiezen en gebruiken van je acties.

De spelers proberen als handelaren hun aanzien binnen de Hanze te vergroten. Dit kan op vele manieren bereikt worden. Onder andere het openen van handelskantoren in zoveel mogelijk steden of een samenhangend netwerk van steden vormen door handelaren in te zetten dragen bij in het vergroten van het aanzien. Ook door jouw handelaarseigenschappen te ontwikkelen kun je het aanzien vergroten. Plaats koopmannen en groothandelaren op het speelbord of gebruik ze om concurrerende handelaren te verdrijven. Ontwikkel eigenschappen en behaal de meeste prestigepunten!

De Big Box van Hansa Teutonica is vanaf einde deze week verkrijgbaar.

Empires of the North: Romeinse Vaandels
In Empires of the North: Romeinse Vaandels zijn de Romeinen op zoek naar rijkdom en daarom willen ze nieuwe gebieden veroveren! Hun legioenen hebben nieuw land ontdekt om hun dominantie uit te breiden en de reserves aan te vullen.

Deze uitbreiding introduceert twee nieuwe clans en 6 nieuwe eilanden. De Romeinse clans bieden nieuwe strategieën en oplossingen. Ze bouwen opnieuw voorgaande locaties en ze veranderen majestueuze gebouwen met verbeterde krachten.Duck
Verwacht bij White Goblin Games: het kaartspel Duck.
In Duck probeer je handkaarten slim uit te spelen om zo veel mogelijk punten te verzamelen. De speler die als eerste al zijn kaarten kwijtraakt, kan veel punten verdienen. Maar de moedige speler die op het juiste moment wegduikt en de andere spelers verrast, verdient extra punten. Wees je tegenspelers te slim af en probeer in 5 rondes zoveel mogelijk punten onder je strandlaken te leggen. De speler die na de vijfde ronde de meeste punten heeft verdiend, wint het spel.

Geplaatst door Linnsane op 16-02-2021 09:11
Aantal keer bekeken: 719

Reacties


Er is nog niet gereageerd.