Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Feestweek dag 3: Maak kans op Treelings en Point Salad!

Het is dag 3 van onze feestweek en vandaag kan je opnieuw een supertof prijzenpakket winnen! Welkom in ieder geval op ons superveilige digitale Budgetspelenfeest! Vandaag maak je kans op prijzenpakket 3 met daarin diverse spellen van White Goblin Games.



Maak kans op spellenpakket #3!
Vandaag maak je kans op een spellenpakket met daarin zowel het vermakelijke Treelings als het supergoed ontvangen kaartspel Point Salad die van onze Linda een Gouden Budgy ontving. Maar wat moet je doen om kans te maken op dit spellenpakket? We houden het weer simpel!



Wat moet je doen?
Gisteren werd de pot met meeples ontdekt op het feestje in de Instagramhoek, vandaag maakt deze ook zijn intrede op Budgetspelen! Zie hieronder de pot met bordspelgoud!

De vraag staat geheel in het teken van deze pot gevuld met bordspelelementen:

Bekijk de Budgetspelen Meeple pot eens goed, van welke spellen zie je zoal spelelementen in de pot zitten? Welke spellen hiervan heb je zelf zoals gespeeld? Noem minimaal één onderdeel dat je herkent hieronder in een reactie en je maakt direct kans! Optioneel: Wat is verder jouw favoriete meeple en van welk spel?

Kijk niet direct bij andere reacties, maar kijk voor de leuk hoeveel je er zelf kan raden! Zodra je een reactie hebt geplaatst maak je direct kans op bovengenoemd spellenpakket! En wil je dubbel kans maken op prijzen? Dan kan je ook nog steeds op Instagram meedoen met de andere prijsvraag waar we Pendulum weg geven.



Tot slot
Een leuk weetje is overigens dat Anna bijna 2 uur bezig is geweest om alles terug te stoppen in de juiste dozen! Het bleek vrij makkelijk om de pot te vullen, maar om erna weer alles terug te zoeken was een heel avontuur. In ieder geval heb je nog tot en met vanavond 23:59 om mee te doen, morgen maken we de winnaar van vandaag bekend! Tot slot bedanken we onze vrienden van 999 Games en White Goblin Games voor het compleet maken van dit feestje met al deze mooie spellen die we mogen weg geven. En ook jullie bedanken we weer voor jullie komst!

Hier nog een paar fotos, weet jij ze allemaal?
Achterkant pot:

Boven:



Geplaatst door Yorn op 10-03-2021 08:41
Aantal keer bekeken: 1339

Reacties

Door Heymil (148 reacties) op 10-03-2021 08:44
( PM )
Wingspan, Ticket to Ride Europa en misschien 7 wonders Babel??
Mijn favoriet is dan zeker Wingspan !
Door Metroid_Dark_Sky (558 reacties) op 10-03-2021 08:50
( PM )
De Roze Dinosaurus Meeples - uit Dinosaur Island
De Treintjes en Stations - uit Ticket to Ride Europe
De Eieren - uit Wingspan

Vooral de Roze Dino's uit Dinosaur Island zijn leuk gemaakt, voor mij ook een reden om gelijk het vervolg (Dinosaur World) op Kickstarter te backen.

Iedereen succes gewenst.
Door Catyrion (10 reacties) op 10-03-2021 08:51
( PM )
Sowieso de eieren van Wingspan en zie ik daar mijn favoriete dier in mijn boederij als Agricola gespeeld wordt: Het schaap? Mijn favoriete spel zou dan toch Wingspan zijn, ik vind het engine building aspect van wingspan fantastisch! Mijn favoriete Meeples zijn de gekleurde katten meeples uit Isle of Cats, katten zijn de beste toevoeging aan een bordspel.
Door Usurper (132 reacties) op 10-03-2021 08:52
( PM )
Volgens mij een dinosaurus van Dinasaur Island. Ligt nog op mijn shelf of shame. En schapen van agriculture. Een wat ouder maar nog altijd erg leuk spel.
Door Der_Lex (47 reacties) op 10-03-2021 08:55
( PM )
Ik zie volgens mij meeples uit Carcassonne, treintjes uit Ticket to Ride en de tijger uitMeeple Circus. Die komen bij ons allebei regelmatig op tafel. Nog steeds grappig hoe van het meeples stapelen bij Carcassonne met Meeple Circus een 'officieel' spel is gemaakt. Alleen blijft dat circusdeuntje nog dagen in je hoofd zitten...
Door Ardenius (6 reacties) op 10-03-2021 09:13
( PM )
Ik denk treintjes van ticket to ride te zien. De rest herken ik niet helaas.
Door Bleh (243 reacties) op 10-03-2021 09:19
( PM )
Ik zie alweer dat ik met mijn spellen buiten de boot val als het om de meeples gaat . Zonder naar de andere reacties te kijken gok ik op volgende.

Dinosaurus zal waarschijnlijk van Dinosaur Island zijn. De eieren zijn volgens mij van Wingspan. De tijger gok ik op Endangered.

Persoonlijk vind ik de meeples en tokens van Viticulture erg goed gedaan. Die passen heel erg goed bij het thema. En de figuren uit Thunderbirds zijn ook heel erg goed gedaan. Ook hier brengen deze het goede gevoel van het thema over.
Door Master Twango (12 reacties) op 10-03-2021 09:20
( PM )
ik zie een Wingspan eitje, Ticket to Ride trainwagon met station, een agricola-koe-en-schaapje alsook bestickerde carcassonne meeples als ik het goed heb. Allemaal met veel plezier gespeeld, huidige favoriet is Wingspan!
Door Mesa (64 reacties) op 10-03-2021 09:24
( PM )
Ticket to Ride viel meteen op (Europe want er zitten stationnetjes in)
Wingspan eitjes herkende ik ook nog wel, staat hoog op mijn verlanglijstje om een keer te spelen.
Carcassonne Meeples dacht ik ook te herkennen, hoewel ik die geprinte varianten weer nier herken dus moglelijk is het toch een ander spel.

Favoriet is duidelijk Ticket to Ride, waarbij ik niet zou kunnen kiezen tussen Europe (met 4 spelers) of Nordic Countries (met 2 of 3 spelers).

Door Eljulo (20 reacties) op 10-03-2021 09:31
( PM )
Herken gelijk het schaap uit Agricola; toch wel mijn favoriet uit deze lijst! Speel het sinds de lockdown regelmatig en graag met mijn vriendin
Door Hedgehog (1323 reacties) op 10-03-2021 09:34
( PM )
Ik zie in ieder geval Dinosaur Island (zowel de dino's als visitors), Ticket To Ride (geen idee waar die stationnetjes van zijn), Wingspan, Agricola en volgens mij ook gewoon de Carcassonne meeples.

Herken ook een heleboel niet, zoals die soldaten meeples, tijger en dat soort 'hamervormige gebouw'?

De beste meeples zijn de zombies uit Hit Z Road ?


Door Patrickpatrick (12 reacties) op 10-03-2021 09:36
( PM )
Als ik me niet vergis zie ik daar een poppetje van Carcassonne! En niet te vergeten de eieren uit Wingspan en een dino van Dinosaur Island.
Door Sneeuwpop (88 reacties) op 10-03-2021 09:39
( PM )
Wagonnetjes uit Ticket to Ride Europe
Eieren uit Wingspan
Schaap en koe uit Agricola
Tijger uit Meeple Circus Giant Edition.

Ik vind de auto-meeples van Tokyo Highway wel erg leuk, vooral die uit de uitbreiding
Door Twisted-D (923 reacties) op 10-03-2021 09:41
( PM )
Ik denk dat te kunnen zien:

Eieren van Wingspan. Een vermakelijke worker-placement spelt wat mij betreft. Niet erg complex.

Witte schaap van Agricola. Ik vind het zelf een erg vermakelijk spel waarbij je geduldig de goede acties probeert te bepalen. Valt wat minder in de smaak bij andere mensen die ik ken.

Treintjes van Ticket to Ride?

Dikke meeples van Carcasonne?
Door Thomiekrom (93 reacties) op 10-03-2021 09:49
( PM )
Er zijn er al veel genoemd! Dinosaur Island, Wingspan, Carcassonne, Ticket to Ride, Agricola.. Ik vind de meeple van Dinosaur Island wel het leukst vanwege het detail!

Zelf heb ik laatst nog Wingspan gespeeld. Dikke tip: download de bijpassende Wingsong app, dan kun je de kaarten scannen en het vogelgeluid horen! Tjielp Tjielp!
Door YdieresiS (26 reacties) op 10-03-2021 09:50
( PM )
De groene treintjes en het rode station van Ticket to Ride herken ik. En ik zie de eieren uit Wingspan. Verder zit er veel in wat ik dacht te herkennen, maar waarvan ik niet zeker ben.

Zelf vind ik de meeples uit Glen More II Chronicles erg leuk. Vooral als je de stickers erop geplakt hebt. Ze zien er gewoon zo lekker Schots uit en hebben ook allemaal een ander uiterlijk.


Door Game66 (13 reacties) op 10-03-2021 09:50
( PM )
Volgens mij zie ik in ieder geval:
- eieren uit Wingspan,
- Station en locomotief uit Ticket to Ride
- Schaap uit Agricola, De Friesche velden
- Meeples uit Carcassonne

Voor dit moment is Wingspan mijn favoriet en ook die van de rest van de familie.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 10-03-2021 09:52
( PM )
Ik doe niet mee omdat ik Point Salad al heb (leuk spel!!), maar ben heel benieuwd hoe lang het geduurd heeft alle onderdelen weer bij de juiste spellen te krijgen ??
Door TommieD (20 reacties) op 10-03-2021 09:55
( PM )
Wingspan, Carcasonne, Ticket to ride.

Mooie pot
Door Kevin (22 reacties) op 10-03-2021 09:56
( PM )
Zoals velen al noemen; ik herken de eieren van Wingspan en de meeples van Carcassonne. Zou er een legend zijn die ze allemaal kan opnoemen? XD
Door AgnesJ (3 reacties) op 10-03-2021 10:01
( PM )
de poppetjes uit Carcasonne en treintjes uit Ticket to Ride Europe.
Favoriet bij ons is het station uit Ticket to ride, niet omdat die nu zo bijzonder mooi is, maar wel heel nuttig!!!
Door Sjoerd (66 reacties) op 10-03-2021 10:13
( PM )
Oa Wingspan ei, Agricola trein en station, Dinosaur Island dino's etc.
Door Rikku (50 reacties) op 10-03-2021 10:27
( PM )
Ik zie stukjes van Ticket to Ride, Carcassone, Dinosaur Island... en Wingspan!
De tijger meeple zou van Endangered kunnen zijn, maar ben niet zeker. Dacht dat die niet bedrukt waren.

Wingspan is veruit mijn favoriet spel. Ben een grote vogelliefhebber en het spel is ook een grote hit bij mijn familie (wat niet altijd het geval is)! Heb er ook custom meeples voor gekocht. (3D geprinte vogeltjes als actiestenen en houten meeples voor al het voedsel. Maken het spel zoveel mooier.)
Door FJV (3 reacties) op 10-03-2021 10:27
( PM )
Ik herken hiervan alleen de treinen en stationnen uit Ticket to Ride en de eitjes uit Wingspan.

Mijn favoriete meeples zijn die uit Tiny Epic Quest. Het spel heb ik zelf nog niet gespeeld, maar de optie om wapens en andere voorwerpen op je meeples te klikken vind ik geweldig.

En ik heb een vraag: zijn meeples niet alleen de houten mens- (en dier-) achtige poppetjes? Of tellen dingen als de treinen en eieren ook mee?
Door Swizard (347 reacties) op 10-03-2021 10:28
( PM )
Quote:
Sowieso de eieren van Wingspan en zie ik daar mijn favoriete dier in mijn boederij als Agricola gespeeld wordt: Het schaap? Mijn favoriete spel zou dan toch Wingspan zijn, ik vind het engine building aspect van wingspan fantastisch! Mijn favoriete Meeples zijn de gekleurde katten meeples uit Isle of Cats, katten zijn de beste toevoeging aan een bordspel.
Ik mis de katjes in deze vaas! Erg leuke meeples inderdaad, jammer dat je ze tijdens het spel weinig gebruikt.

Ik moet kleur bekennen dat ik eigenlijk alleen de eitjes van wingspan herken. Overigens ook een spel met een erg mooie vormgeving! Wat wel echt een must is om het bij mij thuis vaak op tafel te krijgen. Daarom ook recentelijk maar everdell gekocht
Door Weshoofd (9 reacties) op 10-03-2021 10:35
( PM )
Ik meen treintjes van Ticket To Ride en meeples van Carcassonne te herkennen. Daarnaast zeker de eieren van Wingspan, toch wel één van onze favoriete spellen. Zowel speltechnisch als qua vormgeving. Komt wekelijks op tafel!
Door Theonadine (7 reacties) op 10-03-2021 10:41
( PM )
de treinen uit Ticket to Ride, eieren van Wingspan, schaapjes zouden naast Agricola ook uit Friesche Velden kunnen komen ( toevallig gisteren weer eens gespeeld).
De meeples uit Everdell vind ik wel mooi vormgegeven. Spel net in huis en paar keer gespeeld dus dat valt dan op.
Door Egg citizen (944 reacties) op 10-03-2021 10:48
( PM )
Spellen die ik herken:
- Treintjes (en stations) uit Ticket to Ride
- Schaap uit Agricola... of was het Caverna... of toch Fields of Arle? Uwe Rosenberg iig.(zijn allemaal hetzelfde schaap)
- Eieren uit Wingspan
- Triceratops (en andere dino's) uit Dinosaur island
- Robots uit Steampark Robots (deze moest ik opzoeken :p )

De anderen zou ik na moeten zoeken

Hiervan heb ik de Uwe Rosenberg spellen, ticket to ride en wingspan gespeeld . Dinosaur Island spijtig genoeg nog niet.

Mijn favoriete meeple is toch wel de meeple die Tiny Epic Games heeft geïntroduceerd met Tiny Epic Quests. Meeples die je kan equippen



Door Armengar (20 reacties) op 10-03-2021 10:49
( PM )
Eitjes uit Wingspan
Door MaryAnn (216 reacties) op 10-03-2021 11:08
( PM )
Ik herken net zoals zovelen de stukjes van ticket to ride, wingspan, carcassonne en agricola. En ik had wel kunnen gokken dat de dino uit dinosaur island moest komen.

Mijn favoriete meeples zijn in ieder geval die van Everdell. Overal de CE van, dus oneindig veel meeples van het spel! Maar mijn favoriet is toch wel het vogelbekdier.
Door Nin (1843 reacties) op 10-03-2021 11:13
( PM )
Leuke opdracht en prijzen!

De componenten die ik herken:
- Eieren van Wingspan (Gespeeld)
- Schaap en koe van Agricola - (Gespeeld)
- Trein en station van Ticket to Ride: Europe (Gespeeld)
- Dino's van Dinosaur Island
- Tomaten van Reykholt (Gespeeld)
- Tijger, paarse tonnen, groene ballonnen en meeples van Meeple Circus Giant Edition
- Bedrukte meeples heb ik vaker voorbij zien komen, maar weet even niet meer welk spel.
- Robots zeggen mij niks.

De draak van Carcasonne uitbreiding De Draak, De Fee en Jonkvrouw is mijn favoriet en heb ik goede herinneringen aan door het leuke spelelement wat het toevoegde. De schrik van elke meeple en speler, waardoor het spel soms op eens anders kon aflopen.
Door Aryana (11 reacties) op 10-03-2021 11:14
( PM )
Het eerste wat me opviel waren de eitjes van Wingspan. Zeer leuk spel, bij vrienden gespeeld en helaas op dit moment uitverkocht Maar die gaat er wel komen als er weer een nieuwe batch gedrukt is.
Door Jonkerman (33 reacties) op 10-03-2021 11:17
( PM )
De treinen uit Ticket to Ride! Leuk spel, vooral omdat ik op een winstreak zit.

Zelf vind ik de meeples uit Catan Game of Thrones heel gaaf. De Wildlings zouden bijna zo in een DnD tabletop verhaal gebruikt kunnen worden.
Door RVDP (44 reacties) op 10-03-2021 11:18
( PM )
Ik kom vrees ik niet verder dan de veelgenoemde trein/station combo uit Ticket to Ride en het schaapje uit Agricola.

Zelf vind ik de dierenmeeples uit Fabelfruit leuk gedaan!
Door Nic00011 (104 reacties) op 10-03-2021 11:19
( PM )
Uit de leuke pot met snoepjes herken ik: eitjes uit Wingspan (en Oceanië), treintjes en hotels uit Ticket tot Ride Europa en beestjes uit Dinosaur Island en Agricola.

De rest komt me soms bekend voor maar kan er niet onmiddellijk een naam op plakken. Hopelijk maken jullie op het einde de volledige ook lijst bekend.
Door 7rouble (16 reacties) op 10-03-2021 11:27
( PM )
Ik dacht eigenlijk dat de dino's uit Draftosaurus kwamen, maar zie vooral Dinosaur Island voorbij komen :-) Verder natuurlijk de eitjes uit het prachtige Wingspan, de treintjes en stations uit ticket to ride!
Door Buur (748 reacties) op 10-03-2021 11:28
( PM )
Die tijger is leuk zeg, maar die ken ik niet
Ik zie een station en een wagonnetjes uit Ticket to Ride Europe, mijn tweede bordspel dat ik niet tweedehands kocht
Een schaap uit Agricola, ik heb Agricola voor twee spelers, die zich alleen op de dieren richt. Agricola lijkt me een taaie rakker, maar de twee spelers variant is heel gezellig met al die stapeltjes dieren!
Met de eitjes van Wingspan heb ik ooit op een Ducosim-beurs gespeeld, alleen waren ze vergeten te vertellen dat de eieren op het einde van het spel ook punten opleverden, hahaha! Die vergeet ik dus nooit meer.
Zitten er nou ook Carcassonne-meeples in?

Ik vind zelf de meeples uit Root echt fantastisch, maar ik heb dat spel niet eens haha.


Door Exum01 (1 reacties) op 10-03-2021 11:34
( PM )
Carcassonne meeples! Het enige spel dat mijn ouders beter kunnen dan ik
En de treintjes zijn natuurlijk van Ticket to Ride!
Door Riino (7 reacties) op 10-03-2021 11:38
( PM )
ik herken de treintjes van Ticket to ride en de eieren van Wingspan
Door Yoghurt_Bij (62 reacties) op 10-03-2021 12:07
( PM )
Herken er een aantal;

Eieren uit Wingspan
Treintjes en stations uit Ticket to Ride
Roze dino's uit Dinosaur Island
Meeples uit Carcassone
Schaapjes uit Agricola

Ben benieuwd naar de complete lijst!
Door Palam (116 reacties) op 10-03-2021 12:20
( PM )
Ik herken Ticket to ride, Agricola, Carcassonne en Wingspan.
Favo meeples (van de spellen die ik zelf heb) zijn denk ik toch de infectiecubes van pandemic...ik heb denk ik iets met felgekleurd transparant plastic
Door Sandertjuh (189 reacties) op 10-03-2021 12:27
( PM )
De treintjes van Ticket to Ride kan ik wel dromen! Maar zie ook de eitjes van Wingspan en de Meeples van Carcasonne. Zie ook wat stukken die ik niet ken, ben benieuwd straks wat we allemaal missen.
Door Grand_Granola (68 reacties) op 10-03-2021 13:28
( PM )
Ik herken eigenlijk alleen de treinen en stations uit Ticket to Ride. Voor de rest heb ik niet zo gek veel spellen met Meeples. Shame on me I guess
Door Laurensftw (53 reacties) op 10-03-2021 13:41
( PM )
De treintjes van Ticket To Ride zijn zo iconisch dat je die gelijk er uit pikt! Leuk pakket om te winnen, Point Salad staat nog op mijn verlanglijstje
Door Venatoritas (142 reacties) op 10-03-2021 14:21
( PM )
Wingspan (eieren)
Ticket ro ride (treinen)
Door Robbus (183 reacties) op 10-03-2021 14:49
( PM )
Schaapjes uit Hallertau (of een willekeurig ander spel van de briljante Uwe Rosenberg).
Door Videostar (480 reacties) op 10-03-2021 15:00
( PM )
Het schaap van De Friesche Velden!

Mijn favoriet: het huisje met dat gevormd is als De Ploeg, de door Gerrit Rietveld ontworpen fabriek te Bergeijk, in de uitbreiding Leeghwater van het spel Barrage.
Door Pippytown (4 reacties) op 10-03-2021 15:00
( PM )
Het eerste dat ik dacht te zien was dat gele poppetje van Carcasonne. Daarna zag ik ook dat rode station van Ticket to Ride en een aantal eieren uit Wingspan.

Had wel iets meer van mezelf verwacht met mijn uitpuilende spelletjeskast haha!
Door MisticMC (8 reacties) op 10-03-2021 15:05
( PM )
Wingspan, Agricola, Ticket To Ride & Carcassonne
Door Luckycas (29 reacties) op 10-03-2021 15:09
( PM )
Ik zie in ieder geval de gele eitjes van de Oceanië uitbreiding van Wingspan waar ik op aan het wachten ben.
Door Pipo01 (48 reacties) op 10-03-2021 15:20
( PM )
Ik zie een treintje van ticket to ride! Overigens komt mijn favoriete “meeple” ook van Ticket to Ride, maar dan de 10th anniversary versie. Dat is een circustrein met twee giraffen, megaschattig!
Door Rein3112 (10 reacties) op 10-03-2021 16:26
( PM )
De eitjes zijn van wingspan en de treintjes + die rode poort is van ticket to ride. Volgens mij zie ik ook nog wat dieren die bij Agricola horen en dino's die bij draftosaurus horen, maar verder heb ik geen idee. (wel erg benieuwd waar de militaire meeples bij horen)
Door Bjornme (6 reacties) op 10-03-2021 16:30
( PM )
Ik herken de eitjes van Wingspan en de treintjes uit Ticket to ride. 2 topspellen in de collectie, waarbij ik toch nog het liefst aanschuif voor een spelletje Ticket to ride.
Door Buddyspeler (25 reacties) op 10-03-2021 16:33
( PM )
De eitjes uit Wingspan, De treinen en stations uit Ticket to Ride, de schaapjes uit Agricola, de meeples uit Carcassonne en de roze dino's uit Dinosaur Island
Door Drakenvlieg (45 reacties) op 10-03-2021 16:39
( PM )
Oa tomaat uit Reykholt, eieren uit Wingspan, schaapjes en koe uit Fields of Arle / Agricola, meeples van Carcassonne.

Mijn favoriete meeples zijn de Draak van de uitbreiding van Carcassonne en uiteraard alle kattenmeeples uit Isle of Cats
Door Kansaibel (3 reacties) op 10-03-2021 16:46
( PM )
Ik zie meteen de eitjes van Wingspan. Prachtig spel.
Door Vepekaatje (2 reacties) op 10-03-2021 17:23
( PM )
Ik zie eieren van Wingspan, mijn favoriete spel.
Door Yorn (400 reacties) op 10-03-2021 17:31
( PM )
Quote:
Ik doe niet mee omdat ik Point Salad al heb (leuk spel!!), maar ben heel benieuwd hoe lang het geduurd heeft alle onderdelen weer bij de juiste spellen te krijgen ??

Zie het tot slot stukje voor meer info! :'-)
Door Liefde_is (62 reacties) op 10-03-2021 17:37
( PM )
Natuurlijk herken ik diverse onderdelen. Om mee te doen voor de prijzen zal ik de robotjes uit Steam Park Robots noemen.
Mijn favoriete meeples zijn de panda's uit Takenoko en Takenoko Chibis. Deze zijn gewoon te schattig! en dan ook nog in een tof spel!
Door Tomnadooo (19 reacties) op 10-03-2021 17:48
( PM )
Wingspan! Ticket To Ride! Agricola! Carcassone uitbreiding! Dinosaur Island! Volgens mij zie ik een diertje van Parks? Weet ik niet zeker eigenlijk. Wingspan is een van de leukste spellen die je met expert en beginner mensen kan spelen.

Mijn favoriete Meeples staan een stukje hierboven al afgebeeld! De Meeples van Root! Ik heb ze van het basisspel en van alle uitbreidingen en er komen weer nieuwe aan dus dat is superleuk!!

Door Flip154 (18 reacties) op 10-03-2021 18:00
( PM )
Ticket to Ride! Die is ook min favoriet voor zover ik kan zien, zeker na het kopen van de de Japan uitbreiding
Door Blacklegend (3 reacties) op 10-03-2021 18:21
( PM )
De eitjes van wingspan en nu ben ik afgeleid en ga ik paaseitjes scoren. Doeiiiii
Door Jolandah (5 reacties) op 10-03-2021 18:39
( PM )
Ik zie sowieso de eieren van één van mijn favoriete spellen: Wingspan! En de gele eieren komen uit de uitbreiding van Winspan: Oceanië. Verder zie ik natuurlijk ook de dieren uit Agricola.
Mijn favoriete meeples zitten in Viticulture, waarbij elk gebouw een eigen meeple heeft en er een wijnfles als meeple bij zit!
Door Ravilik (61 reacties) op 10-03-2021 18:44
( PM )
Kom niet veel verder dan Agricola, WIngspan, Ticket to ride, en Carcassone. De meeples met kleding zijn wel heel bekend maar kan er niet op komen xD

Ben zelf ook een tiny epic meeple fan
Door Mikito (37 reacties) op 10-03-2021 19:07
( PM )
Ik zie eitjes uit Wingspan. Die speel ik zelf regelmatig. En dino's uit Dinosaur Island. Die staat op mijn wishlist.
Door Svs (4 reacties) op 10-03-2021 19:23
( PM )
Ik herken er eigenlijk maar 2:
-treintjes en stationnetjes van ticket to ride europe (favoriet!)
-poppetjes van Carcassonne.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 10-03-2021 19:43
( PM )
Quote:
[..]


Zie het tot slot stukje voor meer info! :'-)

Even overheen gekeken omdat ik toch niet mee ging doen. 2 uur lang. Wat een werk haha ?
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 10-03-2021 19:44
( PM )
Quote:
[..]


Zie het tot slot stukje voor meer info! :'-)

Even overheen gekeken omdat ik toch niet mee ging doen. 2 uur lang. Wat een werk haha ?
Door Spelgeit (7 reacties) op 10-03-2021 20:18
( PM )
Ik meen de spellen Wingspan, Ticket to ride en Carcassonne te herkennen.
Bij ons toch wel erg populaire spellen!
Wat een werk om die pot weer uit te sorteren, maar ziet er wel heel feestelijk uit

Door Boardgames2play (3 reacties) op 10-03-2021 20:26
( PM )
De eitjes van Wingspan natuurlijk! Dit zijn dan ook meteen één van onze favoriete spelonderdelen.
Door BB88 (5 reacties) op 10-03-2021 20:38
( PM )
Volgens mij zie ik Ticket to Ride, Wingspan en Carcassonne. De anderen herken ik niet zonder de commentaar te lezen. Ticket to Ride en Carcassonne (door berg en dal) heb ik gespeeld. Ticket to Ride is mijn favoriet. De digitale variant heb ik de laatste tijd redelijk vaak gespeeld. Mijn favoriete meeple is toch de mooie houten meeple van Carcassonne. Gaan we ook raden hoeveel meeples er in de pot zitten ?
Door Geitje (80 reacties) op 10-03-2021 21:25
( PM )
Ticket to ride treintjes en station en carcasonne.
Ik heb ze beiden in de kast staan.
Leuke spellen maar nieuwe spelletjes zijn zeker welkom
Door Caspersgames (4 reacties) op 10-03-2021 22:12
( PM )
De eitjes uit Wingspan, treinen en stations uit Ticket to Ride en dieren uit Agricola zijn heel bekend. De tomaat uit Reykholt is leuk en de roze dino zit niet in Draftosaurus. Allemaal gespeeld natuurlijk

Mijn favoriete meeples zijn de soldaten, nobelen en geestelijken uit Tournay, de dames in sari uit Ceylon, de werkers uit Viticulture, de hikers uit Parks, en de animeeples in Everdell.
Door Md_73 (220 reacties) op 10-03-2021 22:58
( PM )
Eieren van Wingspan, wagons en stations van Ticket to Ride Europe. Allebei al een aantal keer gespeeld en erg leuk. Ticket to ride Europe is al wel een tijdje geleden, speel tegenwoordig vaker Ticket to Ride London, New York of Amsterdam, omdat deze snelle fillers zijn.

Favoriete meeples heb ik niet echt, wat ik wel leuk vond waren de mechs bij Tiny Epic Mechs waar je meeples in kon doen.
Door Aproxis (14 reacties) op 10-03-2021 23:07
( PM )
Ticket to ride europe. Speel meestal co-op games, maar voor ticket to ride maak ik graag een uitzondering
Door Lorddraco (24 reacties) op 10-03-2021 23:09
( PM )
Oef ik kan er minder herkennen dan ik had verwachtv:-o

Station en trein = Ticket to ride Europe
Schaap = Agricola
standaard meeples = Carcassonne?

Ticket to ride is hiervan toch wel een favoriet die altijd leuk en spannend blijft.

Favoriete meeple is het varken uit Carcassonne. Zodra die neerploft weten je medespelers dat het boeren je menens is
Door CeesEnghelberts (22 reacties) op 10-03-2021 23:12
( PM )
Wingspan, Carcassone en Ticket to Ride,

Ik weet niet of het de beste meeples zijn, maar ik word altijd erg vrolijk van de kamelen in Camel Up.
Door Vonnetje68 (1 reacties) op 10-03-2021 23:18
( PM )
De spelonderdelen die ik herken zijn van Wingspan, Ticket to ride, Agricola en Carcasonne
Door Piemail (17 reacties) op 10-03-2021 23:23
( PM )
Ik weet niet of de treintjes uit Ticket to Ride of U-nion Pacific komen, die lijken heel erg op elkaar. Wel herken ik duidelijk de horigen uit Carcassonne. De voetjes van Hawaii zouden ook wel mooi in deze pot passen.

(ik kan btw de titel van het tweede treinenspel hier niet normaal posten vanwege een beveiliging )
Door JOH (6 reacties) op 10-03-2021 23:29
( PM )
Ik herken onderdelen van Ticket to Ride, de ‘klassieke’ poppetjes van Carcassonne en de eieren van Wingspan. Die laatste is bij ons momenteel favoriet.
Mijn favoriete meeple is de struikrover van de originele Kolonisten van Catan. Je kunt hem heerlijk als pressiemiddel gebruiken ?
Door MarianneS. (3 reacties) op 11-03-2021 14:36
( PM )
Opes. Ik herken niet zoveel. Mijn dochter en man zijn meer van de spelletjes. Ik haal er nog wel de treintjes en station uit van Ticket to Ride .